Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Κύπρος

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 131,781 41.6%
X
€ 53,473 16.9%
2
€ 131,710 41.6%
Over
€ 21,845 26.0%
Under
€ 62,138 74.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

2

59%

Κατοχή μπάλας

41%

1

Οφσάιντ

4

1

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

17

Φάουλ

20

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dariaus Ir Gireno Stadium
  • Θεατές: 4905
Να αποφύγουν την τελευταία θέση

Να αποφύγουν την τελευταία θέση

Η Λιθουανία υποδέχεται την Κύπρο για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Κατηγορίας στο Nations League.

Τι ισχύει: Ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει την άνοδο για την Β' Κατηγορία. Οι τέσσερις δεύτερες απ' όλους τους ομίλους θα παίξουν με τις τέσσερις τρίτες της Β' Κατηγορίας σε διπλά ματς. Ο νικητής θα αγωνιστεί στη Β' Κατηγορία και ο ηττημένος στη Γ'. Οι δύο από τις τέσσερις χειρότερες τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Δ' Κατηγορία. Οι υπόλοιπες δύο θα δώσουν διπλά ματς με τις δύο δεύτερες της Δ' Κατηγορίας. Αν κερδίσουν θα παραμείνουν στη Γ' Κατηγορία αν ηττηθούν θα υποβιβαστούν.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Απογοήτευσε με την εικόνα της στο προηγούμενο Nations League καθώς σε έναν όμιλο που είχε τις Τουρκία, Λουξεμβούργο και Νησιά Φεροέ τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Βρέθηκε βέβαια στα πλέι άου της διοργάνωσης, αντιμετώπισε το Γιβραλτάρ και σημείωσε δύο νίκες παραμένοντας έτσι στην κατηγορία. Στα προκριματικά του Euro είχε μία μέτρια εικόνα, πέτυχε μόλις μία νίκη απέναντι στη Βουλγαρία αλλά τουλάχιστον απέφυγε την τελευταία θέση

Τον Ιούνιο είχε επίσημες υποχρεώσεις για το Κύπελλο Βαλτικής, όπου ναι μεν αρχικά έκανε την έκπληξη στα ημιτελικά και επικράτησε με 2-0 της Λετονίας αλλά στον τελικό που θεωρητικά ήταν το φαβορί γνώρισε την ήττα στα πέναλτι από την Εσθονία.

Ο Εντγκάρας Γιανκάουσκας παραμένει στον πάγκο της καθώς έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026 και προσπαθεί όσο μπορεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Το επίπεδο της ομάδας άλλωστε δεν είναι υψηλό, γενικά σαν σύνολο είναι από τα πιο αδύναμα ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ στην τελική φάση κάποιας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο στόχος φυσικά τώρα είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και μεγάλος αντίπαλος φαντάζει η Κύπρος οπότε το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αγωνιστικά Νέα: Oι πολύπειροι μέσοι Νοβίκοβας (Τούζλασπορ) και Τσέρνιχ (Κάουνο Ζαλκγίρις) δεν κλήθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας μέσος Γκολουμπίτσκας.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μικελιόνις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκερτμόνας (Ουνιβερσιτατέα Κλυοζ), Μπερτάσιους (Μπάνγκα)

Αμυντικοί: Λασίτσκας (Ολίμπια), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Σίρβις (Μάριμπορ), Λεκιάτας (Κραϊόβα 1948), Καζουκόλοβας (Αστάνα), Ούπστας (Χέγκελμαν), Τουτισκίνας (Λοντζ), Μπαράουσκας (Γκόρνικ Λέτσζνα),

Μέσοι: Σλίβκα (Σαγκάν Τόσου), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Ρομανόβσκι (Σιαουλιάι), Ντολζνίκοβ (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Βαρέικα (Χέγκελμαν), Ανταναβίτσιους (Χέγκελμαν), Καλινάουσκας (Μπάρτον), Βορομπιόβας (Ιστανμπουλσπορ).

Επιθετικοί: Παλάουσκας (Κόλος Κοβαλίνκα), Κούτσις (Τσέλιε), Παουλάουσκας (Μπάνγκα)



Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο προηγούμενο Nations League και τερμάτισε στην τελευταία θέση σε έναν όμιλο που είχε τις Ελλάδα, Κόσοβο και Βόρεια Ιρλανίδα. Σημείωσε μία νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ελλάδα την προτελευταία αγωνιστική αλλά δεν ήταν αρκετή.

Εκεί βέβαια που απογοήτευσε με την παρουσία της ήταν στα προκριματικά του Euro 2024 όπου σε 8 αγώνες μέτρησε ισάριθμες ήττες σκοράροντας μόλις δύο φορές. Η Ισπανία και η Σκωτία ήταν δύο δύσκολοι αντίπαλοι αλλά θα μπορούσε να δείξει καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε Νορβηγία και Γεωργία.

Συνεχίζει βέβαια με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της, με τον Γεωργιανό τεχνικό να απολαμβάνει τη στήριξη της Ομοσπονδίας αλλά να δέχεται γενικά κριτική ότι επιλέγει ένα αρκετά αμυντικό στυλ ποδοσφαίρου. Ο ίδιος βέβαια σε δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει της έναρξης του Nations League τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει στυλ καθώς έτσι μπορεί η Κύπρος να διεκδικήσει αποτελέσματα.

Τον Ιούνιο πάντως έδωσε δύο φιλικά, στο ένα ηττήθηκε από τη Μολδαβία (3-2) και στο άλλο επικράτησε με 4-1 του Σαν Μαρίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκονται στην αποστολή ο μπακ Πηλέας (Πάφος), Κούσουλος (Ομόνοια), Κυριάκου (Απολλων Λεμεσού). Ερωτηματικό προκαλεί και η απουσία του φορ Σωτηρίου (Σανφρέτσε) που αντιμετώπισε βέβαια και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μολ (Σερβέτ), Μιχαήλ (Ανόρθωση) Χαραλάμπους

Αμυντικοί: Καρώ (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα), Κορρέια (Άρης Λεμεσού), Λαΐφης (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννου (Σαμπντόρια), Αν. Παναγιώτου (Απόλλων Λεμεσού), Ανδρέου (Σαρλερουά), Ν. Παναγιώτου (Ομόνοια), Μαλεκίδης (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κάστανος (Βερόνα), Κυπριανού (Πιτερμπορο), (Ομόνοια), Σπόλιαριτς (Απόλλων Λεμεσού), Σατσιάς (ΑΠΟΕΛ), Χρυσοστόμου (Ανόρθωση), Αρτυματάς (Ανόρθωση)

Επιθετικοί: Κακουλλής (Ομόνοια), Λοΐζου (Χέρενφεν), Ηλία (Εθνικος Άχνας), Τζιώνης (Τσουκαρίτσκι), Κατσαντώνης (Πιαστ Γκλίβιτσε), Πίττας (ΑΪΚ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιθουανία θέλει να στηριχθεί στην έδρα της και να ξεκινήσει με το «δεξί» το Nations League. Δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά δεν περιμένω να δούμε θέαμα. Η Κύπρος δεν θα ρισκάρει, το δήλωσε άλλωστε λίγο-πολύ και ο προπονητής της και θα παίξει με βάση τις δυνατότητες της. Παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ και δικαιολογημένα αλλά θεωρώ θα προσέξει την άμυνα της και θα ψάξει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Το under βρίσκεται αρκετά χαμηλά και γι’ αυτό θα πάω με το 0-1 Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Κύπρος 2 3 1 0 1 1:4
  4 Λιθουανία 2 0 0 0 2 1:4
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
6/9/2024
Λιθουανία
Κύπρος
0 - 1
19/11/2023
Κύπρος
Λιθουανία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mamouth1 με το υψηλότερο yield +12.74% έπαιξε: X
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +20.10% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο balafaras, με το υψηλότερο yield +0.01% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

apogoitevmenos1 6/9/2024 15:57

Καλή επιτυχία αδέλφια!

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες