2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Μπενεβέντο

Προϊστορία

18/4/2021 ΛάτσιοΜπενεβέντο 5 - 3
15/12/2020 ΜπενεβέντοΛάτσιο 1 - 1
19/9/2020 ΛάτσιοΜπενεβέντο 0 - 0
31/3/2018 ΛάτσιοΜπενεβέντο 6 - 2
29/10/2017 ΜπενεβέντοΛάτσιο 1 - 5
23/8/2008 ΛάτσιοΜπενεβέντο 5 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 333,761 90.8%
X
€ 20,625 5.6%
2
€ 13,202 3.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
Δεν θα χαριστούν τα αδέρφια

Δεν θα χαριστούν τα αδέρφια

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπενεβέντο για την 31η αγωνιστική της Σέριε Α’. Πήραν σημαντική νίκη απέναντι στην Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι, έχασαν και παραμένουν σε «αναμμένα» κάρβουνα για την παραμονή τους οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΛΑΤΣΙΟ

Έψαξε μέχρι το τέλος το γκολ που δικαιούταν στην αναμέτρηση με την Βερόνα, το βρήκε στις καθυστερήσεις και τελικά πανηγύρισε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια. Από την αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία, είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε στο 23’ αλλά γενικά έδειξε να δυσκολεύεται να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια του Καϊσέδο στο 47’ όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του σκόρερ στην αρχή της φάσης, γεγονός που έφερε την αντίδραση των «λατσιάλι». Από εκεί και έπειτα δεν δημιούργησε κάτι αξιόλογο και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 92’ όταν ο Ράντου έκανε την σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πήρε την κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έντονα.

Πέτυχε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια σε μία δύσκολη έδρα και πήρε ψυχολογία για την συνέχεια. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες και παραμένει ζωντανό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς απέχει 6 βαθμούς από την 4αδα, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο αυτόν με την Τορίνο ο οποίος ακόμα δεν έχει οριστεί. Έδειξε πάντως την δυσκολία της να ανταποκριθεί απέναντι σε κλειστές άμυνες, ακολουθεί την Πέμπτη το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στην Νάπολι.

«Η Μπενεβέντο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Ο Φίλιππο Ιντζάγκι κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σύστημα θα χρησιμοποιήσουν αλλά γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των παικτών της. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα χρειαστούν οι 3 βαθμοί», τόνισε ο βοηθός προπονητή του Σιμόνε Ιντζάγκι, Φαρίς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Ιντζάγκι περιμένει ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊου για να επιστρέψει στον πάκγο. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο φορ Καϊσέδο (23/8). Παραμένει εκτός ο στόπερ Λουίζ Φελίπε (10/0), νέα απώλεια ο μέσος Λέιβα (24/0).

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Πήγε στο τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Σασσουόλο να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, έπεσε πάνω όμως σε έναν πολύ καλό Κονσίλι και τελικά γνώρισε την, δίκαιη κατά τα άλλα, εντός έδρας ήττα με 1-0. Απείλησε μόλις στο 2’ με ένα σουτ του Ντεπάολι, προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία της την αντίπαλο της και έδειχνε να κατά καταφέρνει μέχρι το 45’ όταν ο Μπάρμπα έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος, χρειάστηκε όμως την βοήθεια του δοκαριού στο 68’ και δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες της Σασσουόλο για να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις λοιπόν είδε τον Κονσίλι να σταματάει εντυπωσιακά τόσο τον Γκλικ όσο και τον Ντεπάολι και να της στερεί έναν ανέλπιστο βαθμό.

Βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοπαλία αν και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ίσως και να μην την άξιζε. Η νίκη της απέναντι στην Γιουβέντους και η ισοπαλία απέναντι στην Πάρμα στις προηγούμενες αγωνιστικές ίσως αποδειχτούν τα πιο καθοριστικά αποτελέσματα για την σωτηρία της. Η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 5 βαθμούς, θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να νιώσει και πάλι ασφαλής.

«Όσον αφορά την φυσική κατάσταση η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Ελπίζω να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι γιατί θα χρειαστεί να είμαστε εξαιρετικοί απέναντι στην Λάτσιο. Μπορεί κάποιες φορές να είμαστε το αουτσάιντερ αλλά με την αυταπάρνηση που δείχνουμε καταφέρνουμε αρκετά πράγματα», σχολίασε ο Φίλιππο Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο στόπερ Τούια (24/1). Εκτός αποστολής ο μπακ Φουλόν (22/0) και ο φορ Μοντσίνι (10/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αδερφική μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η μεν Λάτσιο και ο Σιμόνε για να συνεχίσει να ελπίζει σε έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, η δε Μπενεβέντο και ο Φίλιππο για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα ακολουθήσουν ένα πιο συντηρητικό στυλ που όπως είδαμε και απέναντι στην Βερόνα μπορεί να δυσκολέψει την Λάτσιο. Ρίσκο το under αλλά θα πάμε μαζί του.

FACTS

  • Η ομάδα Λάτσιο νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σέριε A.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σέριε A
  6 Λάτσιο 38 68 21 5 12 61:55
  18 Μπενεβέντο 38 33 7 12 19 40:75
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +5.09% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες