Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Νορβηγία

Προϊστορία

12/10/2023 ΚύπροςΝορβηγία 0 - 4
20/6/2023 ΝορβηγίαΚύπρος 3 - 1
19/11/2018 ΚύπροςΝορβηγία 0 - 2
6/9/2018 ΝορβηγίαΚύπρος 2 - 0
6/9/2013 ΝορβηγίαΚύπρος 2 - 0
16/10/2012 ΚύπροςΝορβηγία 1 - 3
11/10/2011 ΝορβηγίαΚύπρος 3 - 1
8/10/2010 ΚύπροςΝορβηγία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,279 2.1%
X
€ 53,419 4.5%
2
€ 1,099,709 93.4%
Over
€ 55,112 89.9%
Under
€ 6,176 10.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

276 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

9

2

Σουτ εκτός εστίας

9

32%

Κατοχή μπάλας

68%

0

Οφσάιντ

0

5

Αποκρούσεις

0

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

3

Σέντρες

23

5

Αλλαγές

5

3

Φάουλ

9

0

Ασίστ

2

0

Αντεπιθέσεις

1

12

Πλάγια Άουτ

13

9

Εκτελέσεις Φάουλ

3

10

Ελεύθερα Λακτίσματα

2

3

Προσπάθειες Για Γκολ

23

1

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 7206
Σημαντική η διαφορά ποιότητας αλλά...

Σημαντική η διαφορά ποιότητας αλλά...

Η Κύπρος υποδέχεται τη Νορβηγία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στην Ισπανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Γεωργία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι ήταν υψηλός ο βαθμός δυσκολίας στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου καθώς κλήθηκε αρχικά να αντιμετωπίσει τη Σκωτία εντός έδρας και στη συνέχεια ταξίδεψε για την Ισπανία. Δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις κι αρχικά είδε τους Βρετανούς να την κερδίζουν εύκολα με 3-0. Δέχτηκε τρία γκολ μέχρι το ημίωρο κι αποδέχθηκε τη μοίρα της, δίχως να αλλάξει το παραμικρό στη συνέχεια. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα αποδείχθηκε εφιαλτικός ο αγώνας με την Ισπανία και διασύρθηκε 6-0, σε μία αναμέτρηση που γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν αντέχει σε κριτική. Ήταν πίσω με 2-0 στο φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου και δέχθηκε άλλα τέσσερα τέρματα από το 70’ έως το 83’, για μία εξαιρετικά «βαριά» ήττα που απογόητευσε τους πάντες.

Με αυτόν τον τρόπο η Κύπρος συνέχισε το αρνητικό σερί της, μια και έχει γνωρίσει πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro 2024. Προφανώς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ και δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, πέρα από μία όσο πιο ανταγωνιστική παρουσία γίνεται, καθώς ακόμα δεν έχει πόντο και τα τέρματα είναι 2-17. Όλα τα ματς της ολοκληρώθηκαν Over και με τέτοια αμυντική συμπεριφορά τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα.

Στο «τιμόνι» συνεχίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος ναι μεν αντικατέστησε τον Νίκο Κωστένογλου θέλοντας να οδηγήσει τους Κύπριους σε καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο δεν τα έχει καταφέρει τουλάχιστον προς το παρόν. Ο ίδιος πάντως παραμένει πάντοτε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια και θα πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός οι αμυντικοί Λαΐφης (Σταντέρ Λιέγης), Ρομπέρζ (ΑΕΚ Λάρνακας) και Ανδρέας Παναγιώτου (Απόλλων Λεμεσού). Εκτός και οι επιθετικοί Σωτηρίου (Χιροσίμα), Τζιώνης (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παναγή (Ομόνοια), Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Μολ (Σερβέτ)

Αμυντικοί: Καρώ (ΟΦΗ), Αντωνιάδης (Δόξα Κατωκοπιάς), Πηλέας (Πανσερραϊκός), Άντερσον Κορέια (Ανόρθωση), Ανδρέου (Σαρλερουά), Παναγιώτου (Ομόνοια), Αντωνίου (Ανόρθωση), Ν. Ιωάννου (Κόμο)

Μέσοι: Χαραλάμπους (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεν), Κυριάκου (Απόλλων Λεμεσού), Κουσουλός (Ομόνοια), Μ. Ιωάννου (Ανόρθωση), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Κυπριανού (Πιτέρμπορο)

Επιθετικοί: Χριστοφή (Εθνικός Άχνας), Κακουλλής (Ομόνοια), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια), Πίττας (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ),

Έδωσε μόνο έναν αγώνα τον Σεπτέμβριο κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί απέναντι στη Γεωργία εντός έδρας. Το έκανε σχετικά εύκολα, επικρατώντας πιο άνετα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-1. Κυριάρχησε στο ξεκίνημα και στο 25’ ο Χάαλαντ με πανέμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και το άλλο μεγάλο αστέρι της, ο Έντεγκαρντ «χτύπησε» με ωραίο συρτό σουτ δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων. Στην επανάληψη συνέχισε να είναι η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι εκείνη που έψαχνε να πετύχει κι άλλα γκολ. Ήταν άστοχη όμως και στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραίο τελείωμα του Ζιβζιβάτζε. Μάλιστα αγχώθηκε και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού Χβαρακτσέλια δοκίμασε να σκοράρει αλλά ο Νίλαντ κράτησε το 2-1 και τη νίκη.

Η Νορβηγία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί και πανηγύρισε δύο συνεχόμενα «τρίποντα», ωστόσο προς το παρόν «πληρώνει» το κάκιστο ξεκίνημά της, καθώς δεν είχε χαμογελάσει στους τρεις πρώτους αγώνες της. Η συγκομιδή των 7 πόντων φέρνει τα «λιοντάρια» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και χρειάζονται υπέρβαση για να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι στον αμυντικό τομέα, διότι αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στα προκριματικά ήταν Over.

Ο Στάλε Σόλμπακεν παραμένει στην άκρη του πάγκου και φαίνεται ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των διοικούντων την Ομοσπονδία. Πρόκειται για έναν έμπειρο κόουτς ο οποίος έφτιαξε το όνομά του πριν από περίπου 15 χρόνια, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στη Δανία και πιο συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου λείπουν τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους αμυντικούς Χάνσε-Όλσεν (Μάιντζ) και Ντάλαντ (Σερκλ Μπριζ), αλλά και τους μέσους Μ. Σολμπάκεν (Βίκινγκ) και Μπρέιβικ (Μόλντε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Σεβίλλη), Σέλβικ (Χάουγκεσουντ), Ντίνγκελαντ (Μπραν)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Κοπεγχάγη), Στράντμπεργκ (Βαλερένγκα), Άγιερ (Μπρέντφορντ), Χόλμγκρεν Πέντερσεν (Σασουόλο), Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Όστιγκαρντ (Νάπολι), Μπιόρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Γκρέγκερσεν (Μπορντό)

Μέσοι: Έντεγκαρντ (Άρσεναλ), Μπέργκε (Μπέρνλι), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Θόρσμπι (Τζένοα), Άουρσνες (Μπενφίκα), Ο. Σολμπάκεν (Ολυμπιακός), Βέτλεσεν (Κλαμπ Μπριζ), Νούσα (Κλαμπ Μπριζ), Σαχραουί (Χέρενφεν), Μπομπ (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Σόρλοθ (Βιγιαρεάλ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Στραντ Λάρσεν (Θέλτα), Φίνε (Μπραν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο και ακλόνητο φαντάζει το φαβορί του αγώνα της Κύπρου με τη Νορβηγία. Πέρα από την ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει σημαντική διαφορά και στο κίνητρο, καθώς οι γηπεδούχοι απλώς προσπαθούν να πάρουν βαθμούς και να φανούν ανταγωνιστικοί, την ώρα που οι Σκανδιναβοί «καίγονται» για το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024. Δύσκολα θα «σπάσει» το «διπλό» όμως δεν έχει αξία και θα πάμε στο άκρως ελκυστικό αμφίσκορο, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται γκολ σε όλα τα ματς τους.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  3 Νορβηγία 8 11 3 2 3 14:12
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mountzo25 με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες