6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κρασνοντάρ - Ολυμπιακός

27/8/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 426
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1720 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κρασνοντάρ - Ολυμπιακός στις 27/6/2021

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 10' Utkin Daniil
  2. 11' El-arabi Youssef
  3. 25' Stotskiy Dmitri

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 47' El-arabi Youssef
  2. 70' Namli Younes
  3. 75' Olsson Kristoffer
  4. 76' Spajic Uros

      Προϊστορία

      27/6/2021 ΚρασνοντάρΟλυμπιακός 0 - 1
      27/8/2019 ΚρασνοντάρΟλυμπιακός 1 - 2
      21/8/2019 ΟλυμπιακόςΚρασνοντάρ 4 - 0
      12/7/2014 ΟλυμπιακόςΚρασνοντάρ 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 278,931 73.3%
      X
      € 32,311 8.5%
      2
      € 69,051 18.2%
      Over
      € 36,841 76.7%
      Under
      € 11,164 23.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      606 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Krasnodar Stadium, Krasnodar
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 34291
      Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

      Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

      Ο Ολυμπιακός μετά το επιβλητικό 4-0 στο στάδιο « Γ.Καραϊσκάκης» ταξίδεψε στη Ρωσία με σκοπό να σφραγίσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

      ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

      Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρώτη αναμέτρηση επί ελληνικού εδάφους,γνώρισε μία βαριά ήττα με 4-0 και πλέον τα πράγματα στη ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολα. Δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και για το μόνο που μπορεί να διαμαρτύρεται είναι ένα πέναλτι που θα μπορούσε να καταλογιστεί υπέρ της στο πρώτο μέρος. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30’ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και κατέρευσε μετά το 2-0 στο 78’, δεχόμενη άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος.

      Το Σάββατο έδωσε ντέρμπι κορυφής με την Λοκομοτίβ Μόσχας στο οποίο ήρθε ισόπαλη με 1-1. Δέχτηκε το γκολ στο 5΄ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της που σε ένα αδύναμο σουτ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Ισοφάρισε με κεφαλιά του Σουλεϊμάνοφ στο 42’, πίεσε στην επανάληψη και στα τελευταία λεπτά έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς ισοβαθμώντας όμως με ακόμα 4 ομάδες.

      «Είναι ένα σκορ που είναι δύσκολο να ανατραπεί. Tέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς. Πήρε μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Το α' μέρος ήταν ισορροπημένο. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Καμπελά. Μετά το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε αλλά επιλέξαμε το ρίσκο για να σκοράρουμε. Στο γήπεδό μας θα βάλουμε τα δυνατά μας» δήλωσε ο κόουτς Μέτβεεβ μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα θα μείνει ο μέσος Καμπλελά (2/0) που υπέστη ρήξη χιαστών στο πρώτο παιχνίδι. Εκτός ο στόπερ Μαρτίνοβιτς (5/0), δύσκολα προλαβαίνει ο φορ Άρι (4/0), δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα φέτος ο μέσος Γκαζίνσκι και ο εξτρέμ Κλάεσον.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε τον έλεγχο από την πρώτη στιγμή του αγώνα και προηγήθηκε με τον Γκερέρο στο 30’. Στην επανάληψη η είσοδος του Ραντζέλοβις έδωσε νέα πνοή, με τον Σέρβο εξτρέμ να πετυχαίνει δύο γκολ στο 78’ και το 86’ και τον Ποντένσε να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με ωραίο τσίμπημα της μπάλας στο 89’.

      Πρεμιέρα με το δεξί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ζορίστηκε αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάρτινς παρέταξε την ομάδα με έξι αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 6’. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, έφτασε κοντά στο 2-0 με κεφαλιά του Σεμέδο και με δοκάρι του Ελ Αραμπί στην επανάληψη,δεν κατάφερε όμως να κλειδώσει το παιχνίδι και στο 79’ οι Αρκάδες διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε ακόμα και μετά τη χρήση του VAR.

      Στα έξι επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει για φέτος, 5 στην Ευρώπη και 1 στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητος χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί κάποιο γκολ, δείγμα της καλής αμυντικής λειτουργίας που έχει φέτος. Μεγάλο ρόλο βέβαια σε αυτό παίζει και η συμβολή του Ρούμπεν Σεμέδο που από την αρχή έδειξε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην άμυνα των ερυθολεύκων.

      «Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια oμάδα αντιπροσωπεύουν, τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κανένα νέο πρόβλημα ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία και ο Μάρτινς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα όπως και σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι έδειξε πραγματικά ανώτερη ομάδα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κρασνοντάρ. Τώρα εκτός έδρας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, οι Ρώσοι θα ψάξουν από την αρχή ένα γρήγορο γκολ, το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει και το over είναι μία καλή επιλογή.

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.30 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο egbet, με το υψηλότερο yield +0.09% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες