Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κλουζ - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς

Προϊστορία

28/7/2021 ΚλουζΛίνκολν Ρεντ Ιμπς 2 - 0
20/7/2021 Λίνκολν Ρεντ ΙμπςΚλουζ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 160,688 94.6%
X
€ 5,725 3.4%
2
€ 3,465 2.0%
Over
€ 12,939 58.0%
Under
€ 9,374 42.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
  • Χωρητικότητα: 23500
  • Θεατές: 4000
Όλα εξαρτώνται από τους Ρουμάνους

Όλα εξαρτώνται από τους Ρουμάνους

Η Κλουζ από τη Ρουμανία φιλοξενεί τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ, σε επαναληπτικό για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Κλουζ 1-2

Τι ισχύει: Παιχνίδι ρεβάνς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας - Γιουνγκ Μπόις.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΛΟΥΖ

Έχει κάνει σχεδόν ολόκληρη τη δουλειά από το πρώτο παιχνίδι κι αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση. Θα τη βόλευε να ισχύει ακόμα ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ καθώς επικράτησε 2-1 στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, όμως από τη στιγμή που έχει καταργηθεί καλείται να μην ηττηθεί για να προκριθεί στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εικόνα της στο πρώτο μέρος ήταν απελπιστική. Έμοιαζε να έχει υποτιμήσει τους γηπεδούχους οι οποίοι κυριαρχούσαν απόλυτα στο χορτάρι πραγματοποιώντας σπουδαία -για τα δεδομένα τους- εμφάνιση. Στο 45’ ο Ρόσα βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή κι άνοιξε το σκορ. Ανασυντάχθηκε πάντως και στην επανάληψη έβγαλε αντίδραση. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά του Ντέμπελιουχ στο 52’. Έξι λεπτά αργότερα ο Κροάτης στράικερ εκμεταλλεύτηκε γκάφα της άμυνας των αντιπάλων και με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε για την ανατροπή. Ήταν σοβαρή στη συνέχεια και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Κλουζ σε τρεις αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο από τα τρία ματς της φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Το περασμένο Σάββατο έπαιξε εκτός έδρας με την Ακαντέμικα Κλιντσένι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πήρε το «τρίποντο» χάρη σε γκολ του Λατοβλέβιτσι στο 87’. Μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την εγχώρια λίγκα κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να κόψει ξανά πρώτη το νήμα.

Αγωνιστικά Νέα: Τρεις «πονοκέφαλοι» στην άμυνα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Καμόρα, Μπουένα και Μπούρτσα.



ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε πολύ δύσκολο έργο στους δύο αγώνες με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ. Για ένα ημίχρονο έζησε το όνειρο την προηγούμενη εβδομάδα, όμως στη συνέχεια δεν είχε πολλά περιθώρια και τελικά ηττήθηκε (1-2). Μετά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα θα ψάξει μία επική ανατροπή που θα αποτελέσει -αν τα καταφέρει- και τη σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία της. Η εικόνα της στο πρώτο κομμάτι του εντός έδρας παιχνιδιού ήταν σπουδαία. Κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και ήταν εκείνη που έψαχνε μανιωδώς το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Δικαιώθηκε για τη σπουδαία προσπάθειά της και στο 45’ πήρε προβάδισμα με ωραίο αριστερό πλασέ του Ρόσα μέσα από την περιοχή. Παρά το γεγονός ότι σκόραρε σε κρίσιμο χρονικό σημείο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της στην επανάληψη κι αυτό έμελλε να της κοστίσει. Στο 52’ το κέντρο της άμυνας και ο τερματοφύλακας έκαναν κακή εκτίμηση και ο Ντέμπελιουχ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Πριν καλά-καλά συνέλθει από το σοκ, είδε τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα. Ένα τραγικό λάθος στο κέντρο της άμυνας επέτρεψε ξανά στον Ντέμπελιουχ να σκοράρει για το 1-2 στο 58’. Ισορρόπησε ξανά στη συνέχεια. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική μπροστά στην αντίπαλη εστία και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν προβλήματα και θεωρείται πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τη στιγμή που κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στον πρώτο αγώνα και μπόρεσε να φύγει με το «διπλό», η Κλουζ πλέον έχει σχετικά εύκολο έργο στον επαναληπτικό με την σαφώς πιο αδύναμη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν αρκετά τέρματα και να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να παίξουν επιθετικά για να διεκδικήσουν όποιες ελπίδες πρόκρισης τους αναλογούν. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 3.83 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 8.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Τελ. αγώνες
30/4/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Μονς Κάλπε
27/4/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Γιουρόπα Πόιντ
21/4/2024
Μάντσεστερ 62
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
1 - 10
17/4/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Γιουρόπα
3 - 0
13/4/2024
Κόλετζ 1975
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
0 - 6
31/3/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Γιουρόπα
2 - 1
8/3/2024
Λάιονς Γιβραλτάρ
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
0 - 2
23/2/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Μονς Κάλπε
2 - 1
17/2/2024
Μάντσεστερ 62
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
0 - 7
10/2/2024
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Γιουρόπα Πόιντ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες