2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Κλουζ

20/7/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 408
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1011 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κλουζ - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στις 28/7/2021

Προϊστορία

28/7/2021 ΚλουζΛίνκολν Ρεντ Ιμπς 2 - 0
20/7/2021 Λίνκολν Ρεντ ΙμπςΚλουζ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 31,730 13.8%
X
€ 15,332 6.7%
2
€ 182,362 79.5%
Over
€ 13,426 39.8%
Under
€ 20,303 60.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Victoria Stadium
  • Χωρητικότητα: 5000
  • Θεατές: 1000
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Η Λίνκολντ Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ φιλοξενεί την Κλουζ από τη Ρουμανία, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πρόκριση κόντρα στη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχεια την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (28/7) στην έδρα της Κλουζ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας - Γιουνγκ Μπόις.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με θεατές στις εξέδρες, δίχως συγκεκριμένους περιορισμούς λόγω πανδημίας.

ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ

Για τρίτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να προκριθεί από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα είχε καταφέρει παλαιότερα μόνο το 2015 όταν είχε αφήσει εκτός συνέχειας τη Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα και το 2016 όταν απέκλεισε τη Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία. Έχει κατακτήσει 25 πρωταθλήματα στο Γιβραλτάρ κι αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Διαθέτει κυρίως γηγενείς ποδοσφαιριστές, αλλά κι αρκετούς Ισπανούς. Πλέον όμως το έργο της θα είναι σαφώς πιο δύσκολο κόντρα στην Κλουζ.

Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς έπαιξε με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Φόλα Ες και θεωρητικά ήταν το αουτσάιντερ. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη εκτός έδρας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, αφού πρώτα «φλέρταρε» με το «διπλό». Άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Καραλέρο. Στο 50’ ο Μπρίτο της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Δεν άντεξε στην πίεση όμως κι αρχικά είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 65’ με τον Μπένσι. Ένα λεπτό αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα από τέρμα του Αχμετσεκάι, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στον επαναληπτικό πάντως κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να φτάσει σε μία εμφατική νίκη-πρόκριση με 5-0. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο χάρη σε γκολ του Ντε Μπαρ στο 19’ και σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόκερ στο 39’. Στο 58’ ο Ρόναν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 «σφραγίζοντας» το θρίαμβο. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα επτά λεπτά μετά λόγω αποβολής του Ιμ. Στο 68’ ο Γουόκερ με νέο πέναλτι πέτυχε το 4-0 και το «χορό» των γκολ έκλεισε στο 73’ ο Ντε Μπαρ, στην πιο ευρεία νίκη της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και τα δύο ματς της ήταν Over. Στην άκρη του πάγκου της κάθεται ο Μικ ΜακΈλβι από το Γιβραλτάρ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν προβλήματα και θεωρείται πλήρης.



ΚΛΟΥΖ

Αποτελεί το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, όμως η εικόνα της στα μέχρι τώρα παιχνίδια δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Έχασε το Σούπερ Καπ στα πέναλτι από την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως την περασμένη Παρασκευή πήρε μία άτυπη ρεβάνς νικώντας εντός έδρας με 3-2, στην πρεμιέρα του ρουμάνικου πρωταθλήματος. Εκεί θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο επτά φορές, εκ των οποίων οι τέσσερις διαδοχικές, από το 2018 μέχρι και πέρσι.

Η πρώτη της αντίπαλος στα προκριματικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η πρωταθλήτρια Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μπάνια Λούκα. Θεωρητικά ήταν το φαβορί αλλά κινδύνευσε να υποστεί πρωτοφανές κάζο. Στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας πήρε προβάδισμα νωρίς με 2-0 χάρη σε γκολ του Ομράνι στο 11’ και του Ντέατς στο 28’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μωραΐτης μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη βρήκε τρίτο τέρμα με τον Σιγκούργιονσον στο 60’ και το τελικό 3-1 την έκανε μεγάλο φαβορί για πρόκριση.

Δυστυχώς για την Κλουζ όμως η ρεβάνς εξελίχθηκε σε «εφιάλτη». Αν και μέχρι το 60’ οι δύο ομάδες ήταν «κολλημένες» στο 0-0, σε αυτό το χρονικό σημείο οι Βόσνιοι σκόραραν με τον Βράνιες. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Μωραΐτης στο 64’ πέτυχε το 2-0 κι από τη στιγμή που δεν ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, οι δύ ομάδες ήταν στα ίσα. Μάλιστα οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί λυτρώθηκε στο 118’ από τον Τσιπτσίου ο οποίος σκόραρε διαμορφώνοντας το 2-1 και της χάρισε την πρόκριση. Πορεύεται με νέο προπονητή, καθώς ανέλαβε τα ηνία της από τον Ιούνιο ο Μάριους Σουμούντιτσα ο οποίος πριν μία δεκαετία είχε εργαστεί στην Καβάλα.

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά οι Μελέκε και Φοφανά που αποκτήθηκαν φέτος και δεν έπαιξαν στα προηγούμενα. Παρών και ο Μπαλγκραντεάν ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ήδη επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Άλλωστε δεν έχει συνηθίσει να πανηγυρίζει προκρίσεις και το έκανε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο. Πλέον όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αρκετά και σε βαθμό... επικίνδυνο. Η Κλουζ μπροστά στους γηπεδούχους μοιάζει και είναι μεγαθήριο, αν και η αλήθεια είναι ότι έχει ξεκινήσει αρκετά νωθρά τη σεζόν και κινδύνευσε να αποκλειστεί πρόωρα από την Μπάνια Λούκα. Το «διπλό» δεν έχει την παραμικρή αξία κι αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, θα ήταν τα 2-3 γκολ, καθώς δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

FACTS

  • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 7.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.63 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίνκολν Ρεντ Ιμπς νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 10.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κλουζ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.01 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες