Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Ουρουγουάη

Προϊστορία

13/9/2023 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 2 - 1
10/9/2021 ΟυρουγουάηΕκουαδόρ 1 - 0
14/10/2020 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 4 - 2
17/6/2019 ΟυρουγουάηΕκουαδόρ 4 - 0
11/11/2016 ΟυρουγουάηΕκουαδόρ 2 - 1
12/11/2015 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 2 - 1
12/10/2013 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 1 - 0
12/9/2012 ΟυρουγουάηΕκουαδόρ 1 - 1
21/10/2011 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 0 - 1
11/10/2009 ΕκουαδόρΟυρουγουάη 1 - 2
10/9/2008 ΟυρουγουάηΕκουαδόρ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 174,453 69.2%
X
€ 26,095 10.3%
2
€ 51,694 20.5%
Over
€ 6,061 27.4%
Under
€ 16,068 72.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

2

51%

Κατοχή μπάλας

49%

0

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

17

24

Πλάγια Άουτ

28

19

Εκτελέσεις Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 25000
Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις η ανανεωμένη Ουρουγουάη του Μπιέλσα

Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις η ανανεωμένη Ουρουγουάη του Μπιέλσα

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ στο Κίτο για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Η «Σελέστε» μπήκε με το δεξί στη μαραθώνια διαδικασία επικρατώντας με 3-1 της Χιλής εντός, ενώ η «Λα Τρι» ηττήθηκε με 1-0 από την Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες.

Τι ισχύει: Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες έξι και η έβδομη θα πάει στα μπαράζ.

* Το παιχνίδι διεξάγεται στο Κίτο, τη δεύτερη πιο ορεινή πρωτεύουσα του κόσμου, σε υψόμετρο 2850 μέτρων.

* Το 2009 έχει κερδίσει τελευταία φορά στο Εκουαδόρ η Ουρουγουάη. Έκτοτε μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις

* Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει αντιμετωπίσει επτά φορές το Εκουαδόρ ως προπονητής μετρώντας έξι νίκες και μόλις μία ήττα.

Μπήκε με το αριστερό στην προκριματική φάση του Μουντιάλ γνωρίζοντας ήττα εντός προγράμματος από την Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες. Σε αμυντικό ρόλο σ’ όλο το παιχνίδι, γλίτωσε δύο φορές από τα δοκάρια και τελικά δέχτηκε το γκολ από απευθείας χτύπημα φάουλ του Μέσι στο 78’. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της για να αποφύγει ένα δεύτερο τέρμα. Γενικότερα απείλησε ελάχιστα στο ματς, σε 1-2 περιπτώσεις που της παρουσιάστηκαν κενοί χώροι στις αντεπιθέσεις δεν έκανε σωστές τελικές ενέργειες.

Στοχεύει στη δεύτερη διαδοχική παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται πως στη διοργάνωση του Κατάρ το 2022 αποκλείστηκε από τους ομίλους μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Σενεγάλη (1-2) κι ενώ της έκανε η ισοπαλία. Έκτοτε προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες να διαδέχεται τον Γκουστάβο Άλφαρο. Σε πέντε παιχνίδια του, φιλικά και επίσημα, ο Ισπανός τεχνικός έχει απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες στον πάγκο της «Λα Τρι».

Έχει ξεκινήσει την προκριματική φάση με -3 βαθμούς αφού τιμωρήθηκε από το CAS -μετά από καταγγελία της Χιλής- για αντικανονική συμμετοχή του Μπάιρον Καστίγιο στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Στόχος να το «σβήσει» το δυνατόν συντομότερο αλλά δεν έχει εύκολο έργο μπροστά της, αφού μετά το ματς με την Αργεντινή, υποδέχεται άλλη μία μεγάλη ομάδα της Ηπείρου, την Ουρουγουάη.

Ο Σάντσες δήλωσε ικανοποιημένος με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του στο ματς με την Αργεντινή όπου παρατάχθηκε με τριάδα στα μετόπισθεν. «Η γραμμή με τρεις, αμυντικά, δουλεύει αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το αμυντικό μπλοκ μπροστά από τους στόπερ», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον παράγοντα του υψομέτρου στο Κίτο που παίζει αρκετές φορές ρόλο στα εντός έδρας ματς του Εκουαδόρ: «Παίζουμε στο σπίτι μας μπροστά στο κοινό μας και υπάρχει ο παράγοντας του υψόμετρου. Είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αγωνιστικά Νέα: Προπονήθηκαν κανονικά ο σταρ αμυντικός χαφ Καισέδο (Τσέλσι) και ο βασικός γκολκίπερ Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο) που αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις. Προανήγγειλε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σάντσες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβασε τετράδα και όχι τριάδα στην άμυνα όπως με την Αργεντινή. Μέσα της Λατινικής Αμερικής εκτιμούν μέχρι και πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα! Θέση βασικού σε σχέση με την Αργεντινή διεκδικούν οι Ντομίνγκες (αντί του Γκαλίντες), Πρεσιάδο (αντί του Ουρτάδο), Ορτίζ (αντί του Σιφουέντες), Αλκιβάρ (αντί του Γκρουέθο) και Χούλιο (αντί του Πλάτα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαλίντες (Αούκας Κίτο), Ραμίρες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε), Ντομίνγκες (Λίγκα ντε Κίτο).

Αμυντικοί: Εστουπινιάν (Μπράιτον), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Πάτσο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Πρεσιάδο (Σπάρτα Πράγας), Ορντόνιες (Κλαμπ Μπριζ), Ρεάλπε (Μπραγκαντίνο), Ουρτάδο (Μπραγκαντίνο), Τσάβες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε).

Μέσοι: Σιφουέντες (Ρέιντζερς), Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς),Αλσίβαρ (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε), Ορτίς (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε), Καϊσέδο (Τσέλσι), Πάες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε), Πλάτα (Αλ Σαντ)

Επιθετικοί: Βαλένσια (Ιντερνασιονάλ), Χούλιο (Λίγκα ντε Κίτο), Κ. Ροντρίγκες (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε).Ήταν εξαιρετική στο επίσημο ντεμπούτο του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της, επικρατώντας με 3-1 της Χιλής στο Μοντεβιδέο για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2026. Έδειξε ότι έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά στο στυλ παιχνιδιού του Αργεντινού τεχνικού παίζοντας με μεγάλη ένταση και διαρκές πρέσινγκ ψηλά. Έκρυψε τη μπάλα στο 38’ και προηγήθηκε με τον Ντε Λα Κρουζ, ενώ ο Βαλβέρδε ανέβασε το δείκτη του σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το 3-0 έγινε στο 71’ με το δεύτερο γκολ του Ντε Λα Κρουζ ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα θα είχε δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος της ήταν να μειώσει στο 74’ για το τελικό σκορ.

Από τις ομάδες που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης. Ο έμπειρος Μαρσέλο Μπιέλσα αντικατέστησε τον Ντιέγκο Αλόνσο μετά την αποτυχία της «Σελέστε» να περάσει τη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ και επιχειρεί την ανανέωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο «Ελ Λόκο» κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός μεγάλα ονόματα, όπως οι Καβάνι και Σουάρες, και ο μέσος όρος ηλικίας του γκρουπ είναι μόλις 23, 6 έτη, με τον μεγαλύτερο να είναι ο 30χρονος γκολκίπερ Ροσέτ. Στο ματς με την Χιλή η τριάδα των Ουγκάρτε-Βαλβέρδε-Ντε Λα Κρουζ στα χαφ λειτούργησε εξαιρετικά, ενώ ο Νούνιες της Λίβερπουλ ήταν ο κινητήριος μοχλός στην επίθεση.

Μέχρι στιγμής ο Μπιέλσα έχει κάνει το 3/3 σε φιλικά και επίσημα ως τεχνικός της Ουρουγουάης και στο σημερινό αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ, το οποίο έχει κερδίσει 6 φορές σε 7 αναμετρήσεις στο παρελθόν ως προπονητής: «Το Εκουαδόρ είναι μία πολύ τολμηρή ομάδα, με παίκτες που έχουν εξελιχθεί και έχουν φτάσει να αγωνίζονται σε σημαντικές ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και έχει την ικανότητα να δημιουργεί επιλογές στην επίθεση. Αυτό αντικατοπτρίστηκε απέναντι στην Αργεντινή. Έχουν μεγάλη σωματική δύναμη και αμυντική δύναμη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν «φρέσκα» προβλήματα. Στις δοκιμές που έκανε πριν το παιχνίδι ο Μπιέλσα άφησε εκτός τον βασικό επιθετικό Νούνιες (Λίβερπουλ) παρότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα στα Μέσα της Λατινικής υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Κρίστιαν Ολιβέιρα της Λος Άντζελες ΦΚ θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης κάνοντας ντεμπούτο ως βασικός στην «Σελέστε». Υπενθυμίζεται πως ο Μπιέλσα άφησε εκτός με τεχνική απόφαση τους εμβληματικούς φορ Σουάρες (Γκρέμιο), Καβάνι (Μπόκα Τζούνιορς καθώς επίσης και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι μέσοι Βεσίνο (Λάτσιο), Τορέιρα (Γαλατασαράι) και ο στόπερ Κόατες (Σπόρτινγκ). Εκτός λόγω τραυματισμών ο στόπερ Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), ο μπακ Αραούχο (Μπαρτσελόνα), ο μέσος Μπετανκούρ (Τότεναμ), ο καλός επιθετικός χαφ Αρασκαέτα (Φλαμένγκο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ροσέτ (Νασιονάλ), Μέλε (Τζούνιορ), Ισραέλ (Σπόρτινγκ)

Αμυντικοί: Ολιβέρα (Νάπολι), Βίνια (Σασουόλο), Πικερές (Παλμέιρας), Κάσερες (Κλαμπ Αμέρικα), Μπρούνο Μέντες (Κορίνθιανς), Μπουένο (Γουλβς), Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες (Βάσκο ντα Γκάμα), Ολάσα (Κράσνονταρ)

Μέσοι: Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Εμιλιάνο Μαρτίνες (Μίντιλαντ), Νάντες (Κάλιαρι), Νικολάς ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Ουγκάρτε (Παρί Σεν Ζερμέν), Καρμπάγιο (Γκρέμιο), Αραούχο (Τολούκα),

Επιθετικοί: Νούνιες (Λίβερπουλ), Μάξι Γκόμες (Κάντιθ), Πελίστρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κανόμπιο (Ατλέτικο Παραναένσε), Φακούντο Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Μπρίαν Ροντρίγκες (Κλαμπ Αμέρικα), Κρίστιαν Ολιβέρα (Λος Άντζελες ΦΚ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ανανεωμένη Ουρουγουάη του Μπιέλσα εντυπωσίασε στην πρεμιέρα επικρατώντας με το άνετο 3-1 της Χιλής, βγάζοντας αρκετή φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι της. Από την άλλη το Εκουαδόρ το πάλεψε μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας κόσμου, Αργεντινής αλλά «λύγισε» από απευθείας φάουλ του Μέσι και ηττήθηκε με 1-0. Δεν έχει καλή παράδοση στην έδρα του Εκουαδόρ η Ουρουγουάη, μετρώντας τρεις σερί ήττες, με τον παράγοντα υψόμετρο να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες που πάνε στο Κίτο (υψόμετρο 2850 μέτρων). Εξ ου και το σετ αποδόσεων που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την αγωνιστική ποιότητα των δύο ομάδων. Εύκολο δε θα είναι για τη νεανική «Σελέστε», αλλά η εικόνα της στην πρεμιέρα άφησε πολλές υποσχέσεις και μπορεί να πάρει τουλάχιστον το βαθμό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  2 Ουρουγουάη 6 13 4 1 1 13:5
  5 Εκουαδόρ 6 8 3 2 1 5:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: 2
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες