2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Ουκρανία

8/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 138
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 686 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουκρανία - Ιρλανδία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΟυκρανίαΙρλανδία 1 - 1
8/6/2022 ΙρλανδίαΟυκρανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 423,322 59.5%
X
€ 170,216 23.9%
2
€ 117,795 16.6%
Over
€ 11,768 7.6%
Under
€ 143,461 92.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

134 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

7

47%

Κατοχή μπάλας

53%

8

Οφσάιντ

2

3

Αποκρούσεις

4

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

28

Σέντρες

5

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

13

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

3

14

Πλάγια Άουτ

23

15

Εκτελέσεις Φάουλ

17

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

14

Προσπάθειες Για Γκολ

14

4

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
  • Θεατές: 40111
Χωρίς νίκη στο Nations League η Ιρλανδία, κάνει ροτέισον η απογοητευμένη Ουκρανία

Χωρίς νίκη στο Nations League η Ιρλανδία, κάνει ροτέισον η απογοητευμένη Ουκρανία

Η Ιρλανδία που παραμένει χωρίς νίκη στο Nations League σε 11 παιχνίδια (0-5-6), υποδέχεται την απογοητευμένη Ουκρανία, η οποία είδε το όνειρο πρόκρισης στο Μουντιάλ να «σβήνει» μετά την ήττα της Κυριακής από την Ουαλία και στο σημερινό θα παραταχθεί με αλλαγές.

Ούτε τώρα πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της Αρμενίας, η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι της είχε συντριβεί με 9-0 από την Νορβηγία σε φιλικό του Μαρτίου. Παιχνίδι χωρίς υψηλό τέμπο, μπήκε νωχελικά αλλά ανέβασε στροφές στο τελευταίο κομμάτιήταν η πιο απειλητική ομάδα στο πρώτο μέρος, έχοντας 2-3 καλές στιγμές για να προηγηθεί, στην επανάληψη όμως δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις και τελικά δέχτηκε το γκολ από μακρινό σουτ στο 74΄.

«Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι, δεν αξίζαμε να το χάσουμε, ήταν ισορροπημένο αλλά μόνο τους εαυτούς μας έχουμε να κατηγορήσουμε, επομένως είμαστε απογοητευμένοι. Με απογοήτευσε που δεν ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος όπως τελειώσαμε το πρώτο», δήλωσε ο τεχνικός του Κένι, ο οποίος αποδέχτηκε την κριτική που δέχτηκε από τα Μέσα και τον κόσμο: «Όταν χάνεις από την Αρμενία, πρέπει να αποδεχτείς την κριτική, επομένως δεν έμεινα έκπληκτος».

Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί οχτώ αγώνων (4-4-0), ενώ παραμένει χωρίς νίκη στο Nations League (0-5-6) και θέλει να το «σπάσει» στο εντός έδρας με αντίπαλο την απογοητευμένη Ουκρανία. «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι τακτικά σε σχέση με την Αρμενία. Εντελώς διαφορετικό. Ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει το στυλ παιχνιδιού τους, ειδικά στο κέντρο. Ειδικά στο ματς με την Σκωτία έδειξαν πραγματική κλάση. Παίζουμε στην έδρα μας και από όταν ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα, είχαμε εκπληκτική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια με Πορτογαλία και Βελγίου. Ελπίζουμε ο κόσμος να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ατμόσφαιρα το βράδυ της Τετάρτης», δήλωσε ο Κένι. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του εάν θέλει να παραμείνει στην τροχιά της πρώτης θέσης.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κάπτεν/μπακ Κόλμαν (Έβερτον) τραυματίστηκε κόντρα στην Αρμενία και δεν υπολογίζεται, με τον Ντάφι να αναμένεται να πάρει τη θέση του. Νοκ-άουτ και ο γκολκίπερ Μπαζούνου (Μάντσεστερ Σίτι), ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή με μικρό κάταγμα. Πάντα εκτός ο βασικός μπακ Ντόχερτι (Τότεναμ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τράβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: ΜακΚλιν (Γουίγκαν), Κόλεμαν (Έβερτον), Ντάφι (Μπράιτον), Κρίστι (-), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Στέφενς (Γουέστ Μπρομ, Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ), Μάνινγκ (Σουόνσι), Κόλινς (Μπέρνλι), Λένιχαν (Μπλάκμπερν)

Μέσοι: Χέντρικ (Νιούκαστλ), Χούριχεϊν (Άστον Βίλα), Μπράνι (Πρέστον), Κούλεν (Άντερλεχτ), Μολούμπι (Γουέστ Μπρομ), Νάιτ (Ντέρμπι)

Επιθετικοί: Ρόμπερτσον (Γουέστ Μπρομ), Πάροτ (Τότεναμ), Χόγκαν (Μπέρμιγχαμ), Ογκμπένε (Ρόδεραμ), Κιν (Γουίγκαν), Ομπαφέμι (Σουόνσι), Εμποσέλε (Ουντινέζε), Χάμιλτον (Μπλάκπουλ)«Έσβησε» το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ μετά την ήττα με 1-0 από την Ουαλία την Κυριακή στο Κάρντιφ για τον τελικό των μπαράζ. Αδίκησε τον εαυτό της, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα, δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι (24 σουτ, 9 στην εστία) αλλά το αυτογκόλ του Γιαρμολένκο (34’) ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη επί της Σκωτίας με 3-1 στον ημιτελικό της 1ης Ιουνίου.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της Πετρακόβ δήλωσε: «Στα αποδυτήρια επικρατεί νεκρική σιγή. Νομίζω ότι κάναμε τα πάντα που μπορούσαμε αλλά πραγματικά θέλω ο κόσμος στην Ουκρανία να θυμάται την ομάδα μας και τις προσπάθειες μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν σκοράραμε αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός».

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και ο Πετρακόβ ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια: «Το ματς με την Ουαλία μας εξουθένωσε. Μιλάω ξεχωριστά με τον κάθε παίκτη. Προσπαθώ να χαμογελάω, να τους υποστηρίζω καθώς είμαι ο προπονητής, δεν μπορώ να σφυρίζω αδιάφοα. Πρέπει να τους βγάλω από τη δύσκολη ψυχολογική θέση. Τους είπα ότι η ζωή συνεχίζεται, τελείωσε, δεν γυρνάει πίσω. Γυρνάμε τη σελίδα, έτσι ζεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό και να προχωρήσουμε».

Άγνωστο με τι κίνητρο θα παρουσιαστεί στα παιχνίδια του Nations League. Άλλωστε το μεγάλο κίνητρο των παικτών ήταν να οδηγήσουν την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο που περνάει σκοτεινές στιγμές, μιας και η Ουκρανία βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες σε εμπόλεμη κατάσταση, με κάθε αθλητική δραστηριότητα να έχει διακοπεί μετά την στρατιωτική εισβολή των Ρώσων. Ο Πετρακόφ πάντως έθεσε ως στόχο την άνοδο στην League A.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για 7-10 μέρες ο βασικός γκολκίπερ Μπούτσαν (Ντιναμό Κιέβου) και ο αμυντικός μέσος Στεπανένκο (Σαχτάρ). Από την άλλη ο μπακ Σομπόλ (Μπριζ) ήταν άρρωστος, έχασε προπονήσεις και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Πετρακόφ προανήγγειλε ροτέισον σε σχέση με τα ματς των μπαράζ, επιβεβαιώνοντας πως οι Λούνιν (γκολκίπερ, Ρεάλ), Ποπόβ (στόπερ, Ντιναμό Κιέβου), Ιγκνατένκο (μέσος, Μπορντό) και Σικάν (φορ, Χάνσα Ροστόκ) που δεν έπαιξαν στα δύο προηγούμενα θα αγωνιστούν με την Ιρλανδία. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της αγωνίζονται σε ουκρανικούς συλλόγους και βρίσκονται για μήνες σε αγωνιστική απραξία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί:Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Ποπόβ (Ντιναμό Κιέβου), Μποντάρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας), Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι:Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιχάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Πικχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόφ (Φέρεντσβαρος), Μούντρικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί:Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Σίκαν (Χάνσα Ροστόκ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλη απογοήτευση στην Ουκρανία μετά τον πικρό αποκλεισμό από την τελική φάση του Μουντιάλ και μένει να φανεί με τι όρεξη θα κατέβει στα ματς του Nations League, αφού ο μεγάλος στόχος της ομάδας ήταν να δώσει μια χαρά στον κόσμο με την πρόκριση στα τελική του Κατάρ. Ο Πετρακόφ προανήγγειλε ροτέισον μετά τα δύο ματς των μπαράζ κι έτσι παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για την Ιρλανδία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Nations League. Το θέμα όμως είναι πως οι Ιρλανδοί δεν πείθουν σε καμία περίπτωση με την εικόνα τους για να τους στηρίξουμε. Κακό σταύρωμα εν ολίγοις, αν έπρεπε αναγκαστικά να διαλέγαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ουκρανία 6 11 3 2 1 10:4
  3 Ιρλανδία 6 7 2 1 3 8:7
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/6/2022
Ουκρανία
Ιρλανδία
1 - 1
8/6/2022
Ιρλανδία
Ουκρανία
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.91% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.09% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες