7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Ελβετία

5/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 802
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1710 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιρλανδία - Ελβετία στις 26/3/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 15' Stevens Enda

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 74' Schar Fabian
  2. 76' Mbabu Kevin
  3. 85' Mcgoldrick David
  4. 91' Judge Alan
  5. 96' Duffy Shane
  6. 96' Schar Fabian

      Προϊστορία

      26/3/2024 ΙρλανδίαΕλβετία 0 - 1
      15/10/2019 ΕλβετίαΙρλανδία 2 - 0
      5/9/2019 ΙρλανδίαΕλβετία 1 - 1
      25/3/2016 ΙρλανδίαΕλβετία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 80,135 15.8%
      X
      € 162,406 32.0%
      2
      € 265,667 52.3%
      Over
      € 9,588 35.0%
      Under
      € 17,785 65.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      226 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Aviva Stadium, Dublin
      Χωρίς τον Σακίρι οι Ελβετοί

      Χωρίς τον Σακίρι οι Ελβετοί

      Η αήττητη μέχρι στιγμής στα προκριματικά Ιρλανδία, υποδέχεται στο Δουβλίνο την Ελβετία που έχει δώσει μόλις δύο αγώνες λόγω της συμμετοχής της στην final 4 του Nations League.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΙΡΛΑΝΔΙΑ

      Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς, έχοντας όμως παίξει δύο φορές με το Γιβραλτάρ και μία με την Γεωργία, μπορεί να νιώθει αισιόδοξη λόγω της εκτός έδρας ισοπαλία με τη Δανία. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα καθώς έχει να αντιμετωπίσει δύο φορές την Ελβετία, άλλη μία τους Δανούς και εκτός τη Γεωργία.

      Κομβικό το σημερινό παιχνίδι, με τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα βάλει γερά τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Euro. Δανία και Ελβετία έχουν τερματίσει πρώτες στους ομίλους τους στο Nations League οπότε και να μην τα καταφέρει μία εκ των δύο τώρα, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία.

      «Πιστεύω ότι έχουμε παίξει αρκετά καλά στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας παρόλο που δεν αρέσει σε κάποιους. Στο τέλος του παιχνιδιού δεν με ανησυχεί. Αν έχουμε κερδίσει 1-0 και δεν κάναμε καλή εμφάνιση, είμαι οκ με αυτό», επισήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μικ ΜακΚάρθι.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν ακολούθησαν την αποστολή ο κίπερ Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουέν.), ο αμυντικός Ντόχερτι (Γουλβς) και ο φορ Μαγκουάιρ (Πρέστον). Σημαντικές οι απώλειες του μέσου Μπράντι (Μπέρνλι) και του φορ Λονγκ (Σαουθάμπτον).

      Η αποστολή της Ιρλανδίας:

      Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Τράβερς (Μπόρνμουθ), Ο’Χάρα (Μπέρτον)

      Αμυντικοί: Κόουλμαν (Εβερτον), Ντάφι (Μπράιτον), Κίο (Ντέρμπι), Κ. Λονγκ (Μπέρνλι), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουν.), Κρίστι (Φούλαμ), Εγκαν (Σέφιλντ Γιουν.)

      Μέσοι: Γουίλαν (Χαρτς), ΜακΛιν (Στόουκ), Χέντρικ (Μπέρνλι), ΜακΚάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Οντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χιουριχέιν (Άστον Βίλα), Τζαντζ (Ίπσουιτς), Μπράουν (Πρέστον), Κέρτις (Πόρτσμουθ), Μπράιν (Σάμροκ), Κιούλεν (Τσάρλτον)

      Επιθετικοί: ΜακΓκόλντιρκ (Σέφιλντ Γιουν.), Ρόμπινσον (Σέφιλντ Γιουν.), Κόλινς (Λούτον), Χόγκαν (Στόουκ)

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Έχει δώσει μόλις δύο αγώνες για τα προκριματικά, λόγω της συμμετοχής της στο final 4 του Nations League. Κέρδισε εύκολα τη Γεωργία με 2-0 και ήρθε ισόπαλη με το εντυπωσιακό 3-3 με τη Δανία. Μάλιστα είχε προηγηθεί με 3-0 στο 76', κατάφερε όμως και δέχτηκε τρία γκολ από το 84' και μετά,χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

      Στην Πορτογαλία, ηττήθηκε στον ημιτελικό από την οικοδέσποινα (3-1), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ ρικ, με δύο γκολ μάλιστα στο 88' και στο 90'. Σε έναν μέτριο ποιοτικά μικρό τελικό απέναντι στην Αγγλία, παρουσιάστηκε σοβαρή και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο Ντρμιτς αστόχησε στο τελευταίο και έτσι αρκέστηκε στην 4η θέση.

      Στόχος φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Euro 2020 από τώρα, καθώς δεν θέλει να μπλέξει στα πλέι οφ του Nations League. Με νίκη σήμερα βάζει γερά τις βάσεις για να το πετύχει και δείχνει και στην Ιρλανδία ποιος είναι ο ισχυρός του γκρουπ.

      «Έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού και δεν βασιζόμαστε μόνο σε έναν παίκτη», σχολίασε ο κόουτς Πέτκοβιτς, ερωτώμενος για την απουσία του Σακίρι που είναι και το κεντρικό θέμα συζήτησης στην ομάδα.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικότατη η απουσία του μεσοεπιθετικού Σακίρι (Λίβερπουλ), ο οποίος παρόλο που κλήθηκε στην αποστολή επέλεξε να μην λάβει μέρος στις διεθνείς υποχρεώσεις, θέλοντας να επικεντρωθεί στην Λίβερπουλ,στην οποία και έχει χάσει τη θέση του. Απουσιάζουν επίσης ο μπακ Λιχτστάινερ (Άουγκσμπουργκ) που δεν έχει κληθεί εδώ και 6 μήνες, ο επίσης μπακ Λανγκ (Βέρντερ Βρέμης), ο στόπερ Τζουρού, ο μέσος Ζούμπερ (Στουτγάρδη) και ο φορ Ντρμιτς (Νόριτς).

      Η αποστολή της Ελετίας:

      Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Λειψία), Όμλιν (Βασιλεία)

      Αμυντικοί: Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Μουμπάντζε (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Βίντμερ (Βασιλεία), Ροντρίγκεζ (Μίλαν), Κέμερτ (Βασιλεία), Μπενίτο (Μπορντό), Σχαρ (Νιούκαστλ)

      Μέσοι: Φρέουλερ (Αταλάντα), Τσάκα (Άρσεναλ), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Ζακαρία (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντζ), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις)

      Επιθετικοί:Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Ατζέτι (Γουέστ Χαμ), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ελβετία μπορεί να μην έχει στις τάξεις της των Σακίρι,διαθέτει ωστόσο ποιοτικότερη ομάδα από τους Ιρλανδούς και μπορεί να φύγει με το διπλό από το Δουβλίνο. Θετικά έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, τώρα είναι όμως που πρέπει να δείξουν αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρόκρισης. Θα πάμε με το διπλό που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 2.00.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        16 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        18 Ιρλανδία 8 13 3 4 1 7:5
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        3 Ιρλανδία 8 13 3 4 1 7:5
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Alexandros., με το υψηλότερο yield +2.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες