4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιορδανία - Νότια Κορέα

Προϊστορία

6/2/2024 ΙορδανίαΝότια Κορέα 2 - 0
20/1/2024 ΙορδανίαΝότια Κορέα 2 - 2
14/11/2014 ΙορδανίαΝότια Κορέα 0 - 1
10/11/2010 Νότια ΚορέαΙορδανία 4 - 0
7/6/2008 ΙορδανίαΝότια Κορέα 0 - 1
31/5/2008 Νότια ΚορέαΙορδανία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 71,282 4.3%
X
€ 43,671 2.7%
2
€ 1,528,271 93.0%
Over
€ 18,798 22.7%
Under
€ 63,925 77.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

48 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ahmed bin Ali Stadium
  • Χωρητικότητα: 45032
  • Θεατές: 42850
Η πρωτάρα και το «zombie football»

Η πρωτάρα και το «zombie football»

Η Ιορδανία και η Νότια Κορέα έρχονται αντιμέτωπες στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Ασίας. Σαφές φαβορί οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί έπειτα η διαδικασία των πέναλτι. Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ιράν-Κατάρ.

Αντιμετώπισε στα προημιτελικά το Τατζικιστάν και σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι κατάφερε να πάρει μία ιστορική νίκη με 1-0. Στο πρώτο μέρος η ίδια έδειξε λίγο παραπάνω διάθεση να επιτεθεί, χρειάστηκε όμως τη βοήθεια του δοκαριού στο 15’ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στο 30’ βέβαια είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλ Νάιματ για να πάρει το προβάδισμα, πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά και τελικά προηγήθηκε στο 66’ προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ του Κάνονοφ και μπορεί στο τέλος να κινδύνεψε αλλά κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Ασίας αλλά ξέρει πως έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στη Νότια Κορέα. Η λογική λέει πως εφόσον είναι το αουτσάιντερ θα έχει έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό και δύσκολα θα ρισκάρει. Πάντως αντιμετώπισε τη σημερινή της αντίπαλο και στους ομίλους, όπου έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις και έδειξε πως μπορεί να της βάλει δύσκολα. Ο ημιτελικός βέβαια είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση αλλά η πίεση σίγουρα δεν είναι στην πλευρά της.

«Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι μεγάλη, θα είναι ένα κουραστικό παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε έως το τέλος. Στηριζόμαστε στη βοήθεια των φιλάθλων μας και ελπίζω να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες γιατί θα κάνουν τη διαφορά», σχολίασε ο κόουτς Αμούτα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο επιθετικός Αλ Νταρντούρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γιαζίν Αμπού Λάιλα (Αλ Γιαμπαλάιν), Αλ-Φακούρι (Αλ Βεχντάτ), Αλ Χουαΐντι (Σαμπάλ Αλ-Όρντον)

Αμυντικοί: Αμπού Χασίς (Αλ Αχέντ), Νασίμπ (Αλ Χουσέιν), Μπάρα Μάρεϊ (Αλ Φαϊζάλι), Αλ Αράμπ (Αλ Σόρτα), Σλεμπάιχ (Αλ Βεχντάτ), Αλ Αγιαλίν (Αλ Φαϊζάλι), Μπάνι Γιασίν (Αλ Φαϊζάλι), Χαντάντ (Αλ Φαϊζάλι)

Μέσοι: Άμπου Τάχα (Αλ Βεχντάτ), Άμπου Ζράικ (Αλ Αχλί), Αλ Ραβαμπντέχ (Σέλανφκοτ), ΑΛ Τααμάρι (Μονπελιέ), Αλ Μάρντι (Αλ Χουσέιν), Αγιέντ (Αλ Χουσέιν), Σαντέχ (Αλ Κορ), Ρατέμπ (Αλ Βεχντάτ), Αλ Ρασντάν (Αλ Φαϊζάλι), Αμπού Γιαλμπούς (Αλ Φαϊζάλι), Αβάντ (PDMR)

Επιθετικοί:Ολβάν (Αλ Σαμάλ), Αλ Νάιματ (Αλ Αχλί), Αλ Νταρντούρ (Αλ Χουσεΐν)

Έμεινε όρθια στον προημιτελικό με την Αυστραλία, βρήκε άλλο ένα γκολ στο τέλος και στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη που της έδωσε τη μεγάλη πρόκριση. Μπορεί να είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος όμως ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Στο 42’ μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο τερματοφύλακας της με διπλή επέμβαση την κράτησε στο παιχνίδι. Είδε την αντίπαλο της να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 83’ και τελικά στις καθυστερήσεις ο Σον κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χουάνγκ Χι-Τσαν. Στην παράταση είχε σαφώς καλύτερη ψυχολογία, ο Σον με υπέροχη εκτέλεση φάουκ έκανε το 2-1 στο 104 και λίγο μετά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν απειλήθηκε στη συνέχεια και πανηγύρισε ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Είναι εντυπωσιακό ότι στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα μόλις το ένα έχει κερδίσει στην κανονική διάρκεια, αυτό με το Μπαχρέιν στην πρεμιέρα της. Στα υπόλοιπα τέσσερα έχει βρει γκολ στις καθυστερήσεις και γι’ αυτό και τα media της χώρας έχουν ονομάσει το ποδόσφαιρο της «zombie football» για τον τρόπου που «ανασταίνεται» στο τέλος. Τώρα ξέρει βέβαια πως έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στον τελικό, είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

«Έχω ένα γκρουπ παικτών που είναι έμπειροι, έχουν κίνητρο και θέλουν να πάνε ως τον τελικό κάνοντας τη δική τους δήλωση. Είμαστε «πεινασμένοι» και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Έχουμε καλή διάθεση. Θέλω να τα πάω καλά για τη Νότια Κορέα και να δώσω όσο γνώση έχω», τόνισε ο κόουτς Κλίνσμαν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σονγκ Μπουμ Κεούν (Σονάν Μπελμάρε), Τζο Χιέον Γου (Ουλσάν)

Αμυντικοί: Λι Κι Τζε (Σουγουόν Μπλούγουινγκς), Κιμ Τζιν Σου (Γέονμπουκ), Κιμ Μιν Τζάε (Μπάγερν), Γιουνκ Σέουνγκ Χιούν (Ουλσάν), Κιμ Γιουνγκ Γκουόν (Ουλσάν), Σέολ Γιουνγκ Γου (Ουλσάν), Κιμ Ταε Χουάν (Γέονμπουκ), Κιμ Τζου Σουνγκ (Σεούλ), Κιμ Τζι Σου (Μπρέντφορντ Β).

Μέσοι: Παρκ Γονγκ Γου (Αλ Αΐν), Χουάνγκ Ιν Μπεόμ (Ερυθρός Αστέρας), Σον Χεουνγκ Μιν (Τότεναμ), Χουανγκ Χιουν Σεόκ (Γάνδη), Λι Τζάε Σουνγκ (Μάιντς), Χουανκ Τσαν Χουάνγκ (Γουλβς), Λι Σουν Μιν (Γκουάνγζου), Μουν Σεον Μιν (Γέονμπουκ), Παρκ Τζιν Σέοπ (Γέονμπουκ), Γεονγκ Γου Γέονγκ (Στουτγκάρδη), Λι Κανγκ Ιν (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιανγκ Χιουν Γιουν (Σέλτικ).

Επιθετικοί: Τσο Γκουε Σουνγκ (Μίντιλαντ), Ο Χιέον Γκιου (Σέλτικ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιορδανία βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα κυνηγήσει την έκπληξη και άλλωστε έδειξε και στο παιχνίδι του ομίλου ότι μπορεί να κοντράρει την αντίπαλο της. Η Νότια Κορέα είναι το φαβορί αλλά έχει δυσκολευτεί στα περισσότερα παιχνίδια της ενώ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Γι’ αυτό το λόγο θα πάω με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Νότια Κορέα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Νότια Κορέα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κύπελλο Ασίας.
    Σημείο: X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Νότια Κορέα - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ταϊλάνδη
Νότια Κορέα
0 - 3
21/3/2024
Νότια Κορέα
Ταϊλάνδη
1 - 1
6/2/2024
Ιορδανία
Νότια Κορέα
2 - 0
2/2/2024
Αυστραλία
Νότια Κορέα
1 - 1*
30/1/2024
Σαουδική Αραβία
Νότια Κορέα
1 - 1
25/1/2024
Νότια Κορέα
Μαλαισία
3 - 3
20/1/2024
Ιορδανία
Νότια Κορέα
2 - 2
15/1/2024
Νότια Κορέα
Μπαχρέιν
3 - 1
6/1/2024
Ιράκ
Νότια Κορέα
0 - 1
21/11/2023
Κίνα
Νότια Κορέα
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο jorge, με το υψηλότερο yield +28.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Ασίας] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες