6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 73,201 82.5%
X
€ 10,991 12.4%
2
€ 4,564 5.1%
Over
€ 8,646 25.8%
Under
€ 24,867 74.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

167 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Θέμα Πογέτ στην Ελλάδα

Θέμα Πογέτ στην Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη την Νέα Ζηλανδία.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

Τον Οκτώβριο σημείωσε μια νίκη (απέναντι στην Ιρλανδία) και μια ήττα (στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Ολλανδία) και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα τελικά του EURO 2024 μέσω των τελικών του Nations League του Μαρτίου. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Γαλλία έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και μηδαμινές πιθανότητες.

Όπως όλα δείχνουν θα πάει τον Μάρτιο χωρίς τον Γκουσβάτο Πογέτ στον πάγκο της καθώς ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του με πρώτο υποψήφιο τον Φερνάντο Σάντος. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε πως ο βοηθός του είχε να πληρωθεί 8 μήνες, κάτι που δεν άρεσε στην Ομοσπονδία και το κλίμα χάλασε για τα καλά. Το παιχνίδι με την Εθνική Γαλλίας αναμένεται να είναι το τελευταίο του στο γαλανόλευκο πάγκο, αν και αυτός το διέψευσε.

«Μένω στη Γλυφάδα, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, δεν χρειάζεται πανικός. Να σας ενημερώσω ότι έχω πληρώσει προκαταβολικά το νοίκι μέχρι τον Μάιο. Θα ήμουν αφελής να το πληρώσω εάν δεν ήθελα να μείνω. Μη λέτε ότι θέλω να φύγω. Προφανώς θέλω προπονητικό κέντρο. Να είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε, άλλα μη λέτε ότι θέλω να φύγω. Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, προπονούμαστε πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ίσως θέλουμε λίγη δουλειά στο κίνητρο, εξαιτίας των συνθηκών του αγώνα. Εάν με ρωτάς τώρα, η ομάδα είναι στο δέκα στα δέκα», ανέφερε ο Πογέτ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο χαφ Σιώπης. Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο μπακ Βαγιαννίδης.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αθανασιάδης (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Βλαχοδήμος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Διούδης (Ζάγκλεμπιε)

Αμυντικοί: Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γούτας (Κάρντιφ), Χατζηδιάκος (Κάλιαρι), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (Ατρόμητος), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουν.), Γιαννούλης (Νόριτς), Ρότα (ΑΕΚ), Σάλιακας (Ζανκτ Πάουλι), Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός)

Μέσοι: Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Μάνταλος (ΑΕΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Κουρμπέλης (Τραμπζονσπόρ), Σιώπης (Κάρντιφ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Πέλκας (Μπασακσεχίρ), Φούντας (Τραμπζονσπόρ)

Επιθετικοί: Γιακουμάκης (Ατλάντα), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Παυλίδης (Αλκμααρ)Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 14 Ιουνίου 2022 απέναντι στην Κόστα Ρίκα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και έκτοτε έχει δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια. Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση της ήταν η ήττα από την Αυστραλία με 2-0 και από τον Ιούνιο είναι ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Άγγλος Ντάρεν Μπέιζλι, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή στη Νέα Ζηλανδία.

«Πρέπει να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στον Γουντς. Πρέπει να του προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και να τον βοηθήσουμε. Θα τροποποιήσουμε λίγο το στυλ για να έχουμε περισσότερη αλληλεπίδραση με τον Γούντς ή τον επιθετικό μας. Αυτή τη στιγμή, είμαστε πολύ μακριά. Έχουμε ανθρώπους σε ευρείες θέσεις, αλλά δεν επηρεάζουν πραγματικά το παιχνίδι όσο μπορούμε. Η Ελλάδα είναι μια σταθερή ομάδα με καλούς παίκτες στην Ευρώπη. Μπορούν να είναι δυνατοί και επιθετικοί, αρκετά προσεκτικοί με το πώς παίζουν το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα καλό τεστ. Θα κοιτάξουν να μας πιέσουν, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την μπάλα καλύτερα από ό,τι κάναμε απέναντι στην Αυστραλία», τόνισε ο κόουτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι οι χαφ Τόμας, ΜακΓκάρι, Ντίμπλι-Ντίας, Κίργουαν και ο στόπερ Τουιλόμα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γάουντ (Βεντφορέτ Κοφού), Κροκόουμπ (Μπέρτον), Πάουλσεν (Γουέλινγκτον Φίνιξ)

Αμυντικοί: Σμιθ (Μίλτον Κέινς Ντονς), Κακάτσε (Εμπολι), Μπόξαλ (Μινεσότα), Πέιν (Γουέλινγκτον Φίνιξ), Σούρμαν (Γουέλινγκτον Φίνιξ), Πάινακερ (Σλίγκο Ρόβερς), Γουίλκινς (Κόλτινγκ), Μπίντον (Ρέντινγκ)

Μέσοι: Στάμενιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπελ (Βίκινγκ), Λιούις (Μακάρθουρ), Γκάρμπετ (Μπρέντα), ΜακΚάουατ (Σίλκεμποργκ), Σινχ (Χάνσα Ροστόκ)

Επιθετικοί: Γουντ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Τσάμπνες (Αντανάσπορ), Τζαστ (Χόρσενς), Γκρέιβε (Σεντ Μίρεν), Γουέιν (Πλίμουθ), Μάτα (Σριούσμπερι)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νέα Ζηλανδία δεν είναι δυνατός αντίπαλος για την Εθνική Ελλάδας και έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Στο γαλανόλευκο στρατόπεδο μπορεί να υπάρχει «θέμα» με τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τους παίκτες. Ασος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/11/2023
Ελλάδα
Νέα Ζηλανδία
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +56.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες