7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Ουκρανία

17/11/2020 21:45
3 - 0
Τελείωσε

Προϊστορία

17/11/2020 ΕλβετίαΟυκρανία 3 - 0
3/9/2020 ΟυκρανίαΕλβετία 2 - 1
17/11/2010 ΕλβετίαΟυκρανία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 184,086 89.9%
X
€ 8,523 4.2%
2
€ 12,184 5.9%
Over
€ 5,798 66.6%
Under
€ 2,905 33.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

63 ψήφοι:

Πολλά τα προβλήματα στην Ουκρανία

Πολλά τα προβλήματα στην Ουκρανία

Η Ελβετία υποδέχεται την Ουκρανία για τον 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League για την παραμονή και τον υποβιβασμό. Περιμένουν τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού οι φιλοξενούμενοι.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Ήταν... εφτάψυχη στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ισπανία, αφού έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, πιάνοντας και δύο πέναλτι. Προηγήθηκε στο σκορ στο 26΄, ο τερματοφύλακας της έπιασε πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στο 57' και έμεινε με δέκα παίκτες στο 79' λόγω αποβολής του Ελβεντί. Ένα λεπτό μετά ο πορτιέρο απέκρουσε νέο πέναλτι του Ράμος, αλλά ο Ζεράρδ Μορένο ένα λεπτό πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2020 καθώς στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει έχει υποστεί τέσσερις ήττες και έχει φέρει τρεις ισοπαλίες.

«Είναι σημαντικό να παραμείνουμε στο League A. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με μεγάλες ομάδες στο μέλλον. Έπρεπε να υποφέρουμε πολύ εναντίον των Ισπανών και συχνά κυνηγούσαμε τη μπάλα. Θα έχουμε περισσότερο παιχνίδι εναντίον της Ουκρανίας. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε επειδή κάναμε περιττά λάθη», σχολίασε ο κόουτς Πέτροβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ελβέντι και ο μέσος Φρόιλερ.

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Αϊντχόφεν), Βαν Μπάλμοος (Γιουνγκ Μπόις), Κόμπελ (Στουτγάρδη)

Αμυντικοί: Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Μπενίτο (Μπορντό), Κομέρ (Βασιλεία), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ομέραγκιτς (Ζυρίχη), Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Σαρ (Νιούκαστλ), Βίντμερ (Βασιλεία)

Μέσοι: Τζάκα (Άρσεναλ), Σακίρι (Λίβερπουλ), Φρόιλερ (Αταλάντα), Φερνάντες (Μάιντζ), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Τσούμπερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Εμπολό (Γκλάντμπαχ).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Δεν της λείπουν ποτέ τα προβλήματα και την Τετάρτη πήγε στη Γερμανία και έχασε με 3-1, παρότι προηγήθηκε. Άνοιξε το σκορ με τέρμα του Γιάρεμτσουκ στο 12', αλλά ο Σανέ στο 23΄ ισοφάρισε και ο Βέρνερ με δύο προσωπικά γκολ στο 33΄ και το 64΄, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο κορονοϊός δεν την αφήνει σε ησυχία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές πριν το ματς με τη Γερμανία βρέθηκαν θετικοί είναι ο μεσοεπιθετικός Αντρέι Γιαρμολένκο, ο χαφ Σεργκέι Σίντορτσουκ, ο χαφ Βίκτορ Κοβαλένκο και ο χαφ Βίκτορ Τσιγκάνκοφ. Οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν σε καραντίνα. Θετικός και ένας από τους μάνατζερ, ο Βαντίμ Κομάρντιν. Πριν το παιχνίδι με την Ελβετία, άλλοι τρεις βρέθηκαν θετικοί και πρόκειται για τον αμυντικό Σόμπολ, τον μέσο Μακαρένκο και τον τερματοφύλακα Ρίζνικ.

«Καλέσαμε τρεις παίκτες από τη θέση της εθνικής ομάδας νέων της Ουκρανίας. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για τον αγώνα με την Ελβετική ομάδα σε μάχη, δεν υπάρχει πανικός. Εάν έχουμε αρκετούς παίκτες για να πάμε στο γήπεδο, θα παίξουμε. Ας δούμε ποια είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών, ποιοι παίκτες βρίσκονται στη σύνθεση και μετά θα καθορίσουμε τη σύνθεση. Ξέρω ότι παίζουμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα», σχολίασε ο κόουτς Σεφτσένκο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο αγώνας θα εξαρτηθεί από τα τεστ που θα γίνουν σήμερα το πρωί στα μέλη της αποστολής της Ουκρανίας. Πάντως, εκτός είναι σίγουρα οι γκολκίπερ Μπούστσαν (Ντιναμό Κίεου) οι αμυντικοί Ποπόβ (Ντιναμό Κίεβου), Μικολένκο (Ντιναμό Κίεβου), οι μέσοι Σαπαρένκο (Ντιναμό Κίεβου), Καραβάεβ (Ντιναμό Κίεβου), Σάκχοφ (ΑΕΚ), Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Τσινγκάκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κίεβου) και ο Κοβαλένκο (Σαχτάρ).

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Πιάτοβ (Σαχτάρ), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάνκιφ (Ολεξαντρία), Ρίζνικ (Βόρσκλα)

Αμυντικοί: Κριβτσόφ (Σαχτάρ), Ματβιένκο (Σαχτάρ), Μπόνταρ (Σαχτάρ), Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Τσεμπέρκο (Λίντσερ), Κονόπλια (Ντεσνά), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Μιχαϊλιτσένκο (Αντερλεχτ)

Μέσοι: Στεπανένκο (Σαχτάρ), Κοβαλένκο (Σαχτάρ), Μάρλος (Σαχτάρ), Σιντόρτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Τσιγκανκόφ (Ντινάμο Κιέβου), Μακαρένκο (Κόρτραϊκ), Χαράτιν (Φερεντσβάρος), Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Γιαρεμτσούκ (Γάνδη), Ζούνιορ Μοράες (Σαχτάρ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουκρανία μετά βίας πάλι θα βρει διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αφού ο κορονοϊός την έχει χτυπήσει για τα καλά. Το ματς είναι στον αέρα και αν διεξαχθεί τον πρώτο λόγο έχει η Ελβετία. Θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Η ομάδα Ουκρανία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Ουκρανία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ουκρανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Ελβετία 6 6 1 3 2 9:8
  4 Ουκρανία 6 6 2 0 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες