8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Έβερτον - Λούτον

27/1/2024 17:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 208
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 91 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λούτον - Έβερτον στις 3/5/2024

Προϊστορία

3/5/2024 ΛούτονΈβερτον
27/1/2024 ΈβερτονΛούτον 1 - 2
30/9/2023 ΈβερτονΛούτον 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 162,899 76.5%
X
€ 16,475 7.7%
2
€ 33,688 15.8%
Over
€ 21,630 48.8%
Under
€ 22,707 51.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

6

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

1

4

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

14

Φάουλ

13

21

Πλάγια Άουτ

21

14

Εκτελέσεις Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Goodison Park
  • Χωρητικότητα: 39572
  • Θεατές: 37713
Το σετ αδικεί τους «καπελάδες»

Το σετ αδικεί τους «καπελάδες»

Έβερτον και Λούτον συγκρούονται στο «Γκούντισον Παρκ» για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να αποτελούν άμεσες ανταγωνίστριες στη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τι ισχύει: Αγώνας νοκ-άουτ για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα της νυν φιλοξενούμενης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Χωρίς αγώνα από τις 17 Ιανουαρίου και τον αγώνα ρεβάνς με την Κρίσταλ Πάλας για το Κύπελλο όπου πήρε εντός έδρας νίκη με 1-0. Δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, η αντίπαλος της σπατάλησε κλασσικές φάσεις αλλά η ίδια είχε την ουσία και πήρε την πρόκριση με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκόμες στο 42’.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έφερε λευκή ισοπαλία με την Άστον Βίλα στο γήπεδο της. Πιο απειλητική η αντίπαλος της και χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του Πίκφορντ πριν το ημίωρο για να αποφύγει το γκολ. Η ίδια πάντως είχε την κορυφαία φάση του ημιχρόνου με το χαμένο τετ-α-τετ του Κάλβερτ-Λιούιν στο 44’. Χωρίς πολλές φάσεις το δεύτερο μέρος, ήταν αυτή που κινδύνευσε περισσότερο και χρειάστηκε διπλή σωτήρια επέμβαση των αμυντικών της στο 85’ για να αποφύγει το 0-1.

Ήταν ο πρώτος της βαθμός μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +1 από την 18η Λούτον μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο. Όλα αυτά ενώ κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών αφού της απαγγέλθηκαν ξανά κατηγορίες για παραβίαση του Financial Fair Play.

Μπροστά της έχει τον αγώνα Κυπέλλου με την Λούτον, με τον τεχνικό της Ντάις να σχολιάζει: «Η Λούτον χρησιμοποιεί το πνεύμα του αουτσάιντερ για να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει κάνει ξεκάθαρο ότι είναι ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία. Έχω αρκετό σεβασμό για το Κύπελλο. Σήμαινε πολλά για μένα όταν ήμουν παίκτης και έχω το δικό μου πολύ μικρό κομμάτι στην ιστορία του».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω προβλήματος τέθηκε ο ποιοτικός χαφ Γκόμες (3/1) που έχει χάσει μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Αμφίβολοι δίνονται οι μπακ Γιανγκ (15/0) και Κόλμαν (3/0) που ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο μέσος Γκουέιγ (14/0), πάντα εκτός ο χαφ Άλι (-) που υποβλήθηκε σε επέμβαση.Χρειάστηκε επαναληπτικό και ανατροπή στο σκορ για να κάμψει την αντίσταση της Μπόλτον στο Κύπελλο, παίρνοντας εκτός έδρας νίκη-πρόκριση με 2-1 απέναντι στην ομάδα της Λιγκ 1. Βρέθηκε πίσω στο 11’ αλλά απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με τον Τσονγκ και έκτοτε σπατάλησε σημαντικές στιγμές για την ανατροπή, την οποία βρήκε στο 57’ με τον Ογκμπένε. Δεν απειλήθηκε στη συνέχεια και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.

Δεν έχει δώσει άλλο παιχνίδι αφού είχε μεσολαβήσει η χειμερινή διακοπή. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα πήρε βαθμό-χρυσάφι στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι της ουράς με την Μπέρνλι εκτός έδρας (1-1). Είχε βρεθεί πίσω στο 36’ σ’ ένα πρώτο μέρος χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, στην επανάληψη πήρε μέτρα στην αναζήτηση της ισοφάρισης αλλά δεν έβρισκε λύσεις και κινδύνευσε με το 2-0 σε αρκετές αντεπιθέσεις. Εν τέλει λυτρώθηκε στο 90+2’ με τον Μόρις, αν και το γκολ πιθανότατα θα έπρεπε να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ.

Στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, συνεχίζει τη μάχη για τη σωτηρία όντας ακριβώς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -1 από την 17η Έβερτον μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο. Άκρως μαχητική ομάδα, έχει βρει δίχτυα στα 15 από τα 17 τελευταία στο πρωτάθλημα αλλά έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σ’ ένα ματς τη φετινή σεζόν.

Η παραμονή είναι σαφώς ο πρώτος στόχος, με τον τεχνικό της Έντουαρντς να σχολιάζει σχετικά: «Το πρωτάθλημα είναι φυσικά το πιο σημαντικό, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μπροστά μας και θα προετοιμαστούμε σωστά γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Είναι μια καταπληκτική διοργάνωση, οπότε την παίρνουμε πολύ, πολύ σοβαρά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε τις επιδόσεις μας και τον παράγοντας της καλής αίσθησης γιατί είμαστε σε καλή φόρμα. Ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό. Η Έβερτον είναι ένας λαμπρός ποδοσφαιρικός σύλλογος, είναι ένα υπέροχο γήπεδο, οπότε υπάρχει κίνητρο για εμάς». Ο ίδιος πρόσθεσε πως η επιστροφή στο γήπεδο όπου πήραν την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ δίνει στην ομάδα του περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν και υπογράμμισε πως πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός μέσος Κλαρκ (6/0). Συνεχίζει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο βασικός μπακ Καμπορέ (15/0), ενώ θα μείνουν ξανά εκτός ο βασικός αμυντικός μέσος Νακάμπα (13/0) και ο αναπληρωματικός στόπερ Άντερσεν (8/1). Δεν υπολογίζεται φυσικά ο κάπτεν/στόπερ Λόκιερ (14/1) μετά την καρδιακή ανακοπή που βάζει σε κίνδυνο την καριέρα του.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αν επρόκειτο για αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ θα μιλούσαμε για ένα εξάποντο παραμονής αφού αμφότερες δίνουν μεγάλη μάχη για τη σωτηρία. Το Κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα φέτος αλλά και οι δύο τεχνικοί ξεκαθάρισαν πως θέλουν τη διάκριση. Δεν προκύπτει από πουθενά ο τόσο μεγάλος φαβοριτισμός της Έβερτον απέναντι σε μια άκρως μαχητική Λούτον που έφυγε με «διπλό» από το «Γκούντισον Παρκ» στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ (1-2) και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι της. Ματς ανοιχτό προς κάθε αποτελέσμα, στοιχηματικά η αξία βρίσκεται στα δεξιά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Symmetros με το υψηλότερο yield +4.28% έπαιξε: 2
  • » Ο Symmetros, με το υψηλότερο yield +58.52% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 2
  • » Ο cckg, με το υψηλότερο yield +27.60% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες