1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γκλάντμπαχ - Ρεάλ Μαδρίτης

27/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 684
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1287 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ στις 9/12/2020

Προϊστορία

9/12/2020 Ρεάλ ΜαδρίτηςΓκλάντμπαχ 2 - 0
27/10/2020 ΓκλάντμπαχΡεάλ Μαδρίτης 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 93,570 9.9%
X
€ 48,923 5.2%
2
€ 798,976 84.9%
Over
€ 25,909 80.1%
Under
€ 6,422 19.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

327 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Borussia-Park
  • Χωρητικότητα: 60250
Με φόρα από το clasico η Ρεάλ

Με φόρα από το clasico η Ρεάλ

Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται στην Γερμανία την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Θετική η πρεμιέρα για τα «πουλάρια», από σπουδαία νίκη στο «κλάσικο» προέρχονται οι Μερένγκες.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ταξίδεψε στο Μιλάνο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και λίγο έλειψε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Ίντερ. Δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος καθώς δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 49’ αλλά στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι, ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενσεμπαϊνί. Σώθηκε από το δοκάρι στο 82’ και δύο λεπτά μετά ο Χόφμαν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χαντάνοβιτς και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Σλοβένου για το 1-2. Πιέστηκε στα τελευταία λεπτά, δέχθηκε την ισοφάριση στο 90’ , θα μπορούσε ακόμα και να ηττηθεί.

Το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες στη Μπουντεσλίγκα, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Μάιντζ και μάλιστα με ανατροπή. Άνοιξε το σκορ με γυριστό του Στιντλ μέσα από την περιοχή, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς στο 23’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ματετά. Είχε δοκάρι με τον Χέρμαν στο 31’ αλλά λίγα λεπτά μετά είδε και πάλι τον Ματετά να δίνει το προβάδισμα στην Μάιντζ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Ρόζε κυριάρχησα, ο Ζόμερ όταν χρειάστηκε επενέβη σωτήρια και στο 76’ ο Χόφμαν από το σημείο του πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Την λύση τελικά για τα πουλάρια έδωσε ο Γκίντερ με ωραία κεφαλιά στο 83’.

Την είχε ανάγκη αυτή τη νίκη στην Μπουντεσλίγκα για να μην μείνει από νωρίς πίσω στο κυνήγι της 4αδας. Ο Ρόζε ξεκούρασε κάποιους παίκτες του στην αρχή, χρειάστηκε όμως να περάσει στην επανάληψη τους Τουράμ, Πλεά, Χόφμαν και Νόιχαουζ για να πάρει το παιχνίδι. Αρκετές οι απαιτήσεις από την στιγμή που έχει το Τσάμπιονς Λιγκ στις υποχρεώσεις της, την περσινή περίοδο δεν έδειξε την ίδια σημασία στο Γιουρόπα.

«Δείξαμε αρκετό σεβασμό στην Ίντερ για πολλή ώρα. Υπάρχουν πολλά θετικά να πάρουμε από εκείνο το παιχνίδι που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αντιμετωπίζω αυτούς τους παίκτες και έναν προπονητή όπως ο Ζιντάν», τόνισε ο κόουτς Μάρκο Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Πόουλσεν, ο δεξιός μπακ Μπάιερ και ο αμυντικός μέσος Ζακάρια. Ίσως προλάβει ο μεσοεπιθετικός Λαζάρο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσίασε για άλλη μία φορά ένα προβληματικό πρόσωπο στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και γνώρισε την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Σαχτάρ με 2-3. Μπορεί να απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Ασένσιο, στη συνέχεια όμως υπέφερε από τις αντεπιθέσεις και δέχτηκε τρία γκολ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Μπορεί να μείωσε με ωραίο σου του Μόντριτς στο 54’ και να μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι πέντε λεπτά μετά με προσπάθεια του Βινίσιους, ωστόσο κινδύνεψε να δεχτεί και τέταρτο γκολ. Πέτυχε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Βαλβέρδε, το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πήγε έτσι στο κλάσικο του Σαββάτου με κατεβασμένη ψυχολογία κόντρα όμως στα προγνωστικά έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το Καμπ Νου. Μόλις στο 5’ ο Βαλβέρδε με ωραίο πλασέ της έδωσε το προβάδισμα, τρία λεπτά μετά όμως δέχθηκε την ισοφάριση από τον Φατί. Το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό, ο Κουρτουά σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μέσι στο 24’, με τον Μπενζεμά λίγο αργότερα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 62’ ο Λανγκλέ τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Ράμος, ο ρέφερι μέσω VAR της έδωσε το πέναλτι και ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε το 1-2 από τα 11 βήματα. Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ισπανίας ήταν ανώτεροι και πέτυχαν και τρίτο τέρμ με υπέροχη ενέργεια του Μόντριτς στο 90’.

Η καλύτερη της φετινή εμφάνιση ήρθε στο κατάλληλο σημείο και μάλιστα απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο. Ο Ζιντάν που είχε φτάσει σε σημείο να δέχεται κριτική, ανατρέπει την κατάσταση και τώρα απλά μένει να δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Αν προέκυψε βέβαια κάτι νέο, ήταν η αντίδραση του Ίσκο όσο βρισκόταν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η κάμερα έπιασε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να παραπονιέται για την μεταχείρηση του από τον Ζιντάν. «Όταν είναι να με βγάλει από το παιχνίδι το κάνει στο 50’ η στο 60’, μερικές φορές ακόμα και στο ημίχρονο. Αν είναι να μπω θα με θυμηθεί στο 80’», σχολίασε ο διεθνής άσος, «είναι καλό που θέλει να παίζει παραπάνω», είπε ο Ζιντάν για να λήξει το θέμα.

«Μετά την κριτική που δεχθήκαμε έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι και ενωμένοι. Δεν ξέρω αν ήταν δίκαιη ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε μετά από όσα σχόλια ακούσαμε. Δεν είμαστε εδώ βέβαια για να κλείσουμε τα στόματα κάποιων ανθρώπων. Είμαστε εδώ για να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται οι μπακ Καρβαχάλ (3/0), Οντριοθόλα (1/0), ο στόπερ Νάτσο (3/0) ο μεσοεπιθετικός Όντεργκααρντ (3/0) και ο επιθετικός Μαριάνο Ντίας. Κανονικά στην αποστολή ο Αζάρ,

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρεάλ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της στο κλάσικο αλλά και ανάγκη για να πάρει τη νίκη σε έναν όμιλο ο οποίος φαινόταν και αποδεικνύεται περίπλοκος. Η Γκλάντμπαχ απέναντι στην Ίντερ έδειξε καλά στοιχεία, επέλεξε έναν πιο συντηρητικό τρόπο από ότι μας έχει συνηθίσει στο πρωτάθλημα αλλά βρήκε δύο γκολ. Οι μερένγκες είναι το φαβορί και το διπλό κοντά στο 1.90 αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

FACTS

  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γκλάντμπαχ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.36 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γκλάντμπαχ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2oς Όμιλος
  1 Ρεάλ Μαδρίτης 6 10 3 1 2 11:9
  2 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 16:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +8.98% έπαιξε: 2
  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες