1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκλάντμπαχ

Προϊστορία

9/12/2020 Ρεάλ ΜαδρίτηςΓκλάντμπαχ 2 - 0
27/10/2020 ΓκλάντμπαχΡεάλ Μαδρίτης 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 848,984 77.6%
X
€ 132,575 12.1%
2
€ 111,941 10.2%
Over
€ 24,444 70.8%
Under
€ 10,068 29.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

258 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Alfredo Di Stefano
  • Χωρητικότητα: 6000
Όλα ανοικτά στη Μαδρίτη

Όλα ανοικτά στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περίεργη η κατάσταση στον όμιλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος κερδίσει παίρνει την πρόκριση.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων την προηγούμενη αναμέτρηση με την Σαχτάρ στην Ουκρανία, ηττήθηκε με 2-0 και πλέον κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία της με αποκλεισμό από τους ομίλους της διοργάνωσης. Ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4’ είχε δοκάρι με τον Ασένσιο, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας και πάλι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά νικήθηκε εντυπωσιακά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην επανάληψη είχε φλύαρη υπεροχή αλλά πλήρωσε ένα παιδικό λάθος στην άμυνα της ,με τον Βαράν απλά να...κάνει στην άκρη και τον Ντεντίνιο να ανοίγει από κοντά το σκορ. Βγήκε μπροστά για να βρει την ισοφάριση αλλά σε μία αντεπίθεση στο 82’ δέχτηκε και 2ο τέρμα και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης ταξίδεψε στην Ανδαλουσία το Σάββατο να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη παρουσίασε όμως σοβαρό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με 1-0. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες για να ανοιξει το σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μπόνο στο 55’. Από εκεί και έπειτα όμως δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο της αλλά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Έχει βρεθεί στην 4η θέση του πρωταθλήματος και στο -6 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη θα πάρει σίγουρα το εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να περιμένει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας της και νίκη της Ίντερ παίρνει επίσης την πρόκριση, σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα όμως πέρα της νίκης των Ιταλών μένει εκτός. Μπορεί να τερματίσει ακόμα και τελευταία αν ηττηθεί σήμερα και κερδίσουν οι «νερατζούρι» την Σαχτάρ. Σε περίπτωση αποκλεισμού πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Είμαι αισιόδοξος και σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Όλοι έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε υπό πίεση σε αυτήν την ομάδα και γνωρίζουμε από τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε τι διακυβεύεται. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά αλλά τώρα είναι ευκαιρία να δείξουμε τι είμαστε σαν ομάδα», υπ.οστήρικε ο Ζινεντίν Ζιντάν

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αγωνιστικής δράσης οι μεσοεπιθετικοί Αζάρ (3/1) και Όντεγκααρντ (6/0), ο μέσος Βαλβέρδε (8/3) και οι φορ Μαριάνο (3/1) και Γιόβιτς (4/0). Σημαντικές οι επιστροφές των Σέρχιο Ράμος (8/2) και Καρβαχάλ (4/0).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας από την Ίντερ αλλά και πάλι μπορεί να πάιξει για δύο αποτελέσματα σήμερα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Ζόμερ μετά από σουτ του Νταρμιάν και να καταλήγει στα δίχτυα αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισε με κεφαλιά του Πλεά. Στην επανάληψη η άμυνα της δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Λουκάκου που πέτυχε δύο γκολ (64’, 73’) ωστόσο τα «πουλάρια» δεν παράτησαν το παιχνίδι. Αρχικά μείωσαν με τον Πλεά στο 76’ και επτά λεπτά μετά έφτασαν στην ισοφάριση όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ καθώς ο Εμπολό επηρέαζε την ορατότητα του Χαντάνοβιτς στο σουτ του Πλεά.

Το Σάββατο τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Φράιμπουργκ και μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη που πήρε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Σώθηκε από το δοκάρι στο 15’ και ευτύχησε να προηγηθεί οκτώ λεπτά μετά με τον Εμπολό στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος. Δεν μπόρεσε να πάει με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια και στο 32’ δέχτηκε την ισοφάριση. Με το ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα είδε την αντίπαλο της να φτάνει στην ανατροπή με πέναλτι του Γκρίφο αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Πλεά με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, το δοκάρι και ο εκπλητκικός Ζόμερ την κράτησαν όρθια και παραλίγο στις καθυστερήσεις να κλέψει τη νίκη αλλά του Χέρμαν πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια την έχουν επηρεάσει από ότι φαίνεται στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς απέναντι στην Φράιμπουργκ φάνηκε κουρασμένη. Βρίσκεται έτσι στην 7η θέση στην ισοβαθμία με την Ουνιόν Βερολίνου και στο -3 από την 4αδα που είναι και πάλι ο στόχος της.

Ταξίδεψε στην Μαδρίτη με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και με ένα μικρό πλεονέκτημα. Της αρκεί ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας για να περάσει στην επόμενη φάση, με νίκη μάλιστα είναι σίγουρα πρώτη. Σε περίπτωση ήττας της μπορεί να προκριθεί μόνο αν Ίντερ και Σαχτάρ έρθουν ισόπαλες, ο,τι και να γίνει πάντως θα συνεχίσει και το νέο έτος στην Ευρώπη.

«Ομάδες όπως η Ρεάλ λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση, όπως είδαμε και απέναντι στην Ίντερ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και το να παίζεις για την ισοπαλία δεν είναι σοφή απόφαση. Χρειαζόμαστε μία εξαιρετική εμφάνιση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να την κάνουμε», τόνισε ο κόουτς Ρόζε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο μπακ Μπενσεμπαϊνί (6/0), ο μέσος Χόφμαν (7/2) και ο στόπερ Γιάντσκε (3/0). Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Ελβέντι (8/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ζιντάν βρίσκεται υπό πίεση στην Ρεάλ και ξέρει πως ένας αποκλεισμός θα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Οι Μαδριλένοι είναι βέβαια το φαβορί αλλά αν συνεχίσουν να παρουσιάζουν την ίδια αφέλεια στην άμυνα τους, θα περάσουν δύσκολα απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Το σύνολο του Ρόζε μπορεί να παίξει καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και αν βρει χώρους μπορεί να κάνει την ζημιά. Ο άσος για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι ικανοποιητικός αλλά θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γκλάντμπαχ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2oς Όμιλος
  1 Ρεάλ Μαδρίτης 6 10 3 1 2 11:9
  2 Γκλάντμπαχ 6 8 2 2 2 16:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +8.18% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες