8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Λευκορωσία

8/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 810
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Okriashvili Tornike (πέναλτι)
  2. 33' Naumov Nikita
  3. 38' Kvekveskiri Nika

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 52' Kankava Jaba
  2. 69' Qazaishvili Valeri
  3. 90' Kvilitaia Giorgi

      Προϊστορία

      8/10/2020 ΓεωργίαΛευκορωσία 1 - 0
      13/11/2017 ΓεωργίαΛευκορωσία 2 - 2
      16/10/2012 ΛευκορωσίαΓεωργία 2 - 0
      7/9/2012 ΓεωργίαΛευκορωσία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 356,287 76.1%
      X
      € 78,490 16.8%
      2
      € 33,299 7.1%
      Over
      € 10,320 18.0%
      Under
      € 46,947 82.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      117 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Boris Paichadze Erovnuli Stadioni, Tbilisi
      Ιστορική ευκαιρία

      Ιστορική ευκαιρία

      Γεωργία και Λευκορωσία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τιφλίδα για την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ του Euro 2020.

      * Νοκ άουτ ημιτελικός των πλέι οφ για το Euro. Αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Βόρεια Μακεδονία-Κόσοβο.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΓΕΩΡΓΙΑ

      Μπορεί στα προκριματικά του Euro να τερμάτισε στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από το Γιβραλτάρ, ωστόσο στην πρώτη διοργάνωση του Nations League έδειξε σοβαρότητα απέναντι σε Καζακστάν, Λετονία και Ανδόρα, τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση κι έτσι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο σημερινό παιχνίδι.

      Στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αρχικά επικράτησε με το δίκαιο 1-0 της Εσθονίας εκτός και στη συνέχεια αντιμετώπισε την Βόρεια Μακεδονία, με την οποία έφερε ισοπαλία 1-1 στην Τιφλίδα. Προηγήθηκε μόλις στο 13’ με εύστοχο πέναλτι του Οκριασβίλι κι είχε μια καλή στιγμή για το 2-0, αλλά στο 33’ δέχτηκε την ισοφάριση έπειτα από αντεπίθεση. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64’ κι ανέβασε την πίεση της, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη.

      Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Μάρτιο του 2016 ο Σλοβάκος Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος εν όψει του σημερινού ημιτελικού δήλωσε: «Η Λευκορωσία έχει έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες. Παίζουν καλά οργανωμένα και το στυλ της ομάδας έχει αλλάξει με τον νέο προπονητή. Αυτό το ιστορικό παιχνίδι απαιτεί πειθαρχία και δύναμη από τους παίκτες σε κάθε θέση στο γήπεδο».

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του μέσου Τσακβετάτζε (Γάνδη). Ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ και υπολογίζονται κανονικά ο βασικότατος στόπερ Κάσια (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς) και ο μέσος Καζαισβίλι (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς) που έλειπαν από τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου. Εκτός αποστολής έμεινε ο έμπειρος μπακ Ναβαλόφσκι (Ντιναμό Μπατούμι).

      Η αποστολή της Γεωργίας:

      Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Αλμερία), Κουπατάτζε (Σαμπουρτάλο)

      Αμυντικοί: Κάσια (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Κβιρκβέλια (Ρότορ Βόλβογκραντ), Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Γκριγκαλάβα (Άρσεναλ Τούλα), Κοτσολάβα (Σαχτάρ), Ταμπίτζε (Ούφα), Μάλι (Σαμπουρτάλο), Ντβάλι (Φερεντσβάρος).

      Μέσοι: Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Κβεκβεσκίρι, Κανκάβα (Τομπόλ), Αμπουράνια (Οβιέντο), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβαρατσκχέλια (Ρούμπιν Καζάν), Σενγκέλια (Κόνιασπορ), Τζιγκαούρι (Ντιναμό Μπατούμι), Γκβίλια (Λέγκια Βαρσοβίας), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Λομπζχανίντζε (Ανκαραγκουτσού), Νταβιχασβίλι (Ρότορ Βόλγκοραντ)

      Επιθετικοί: Οκριασβίλι, Κβιλιτάλια (Ανόρθωση), Λομπιανίτζε (Καϊσάρ), Οκριασβίλι (Ανόρθωση), Κατσαράβα (Λεχ Πόζναν)

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Στα προκριματικά του Euro δεν είχε πολλές ελπίδες, αφού ήταν στον ίδιο όμιλο με Γερμανία, Ολλανδία και Β. Ιρλανδία. Ωστόσο, τα πήγε εξαιρετικά στο προηγούμενο Nations League τερματίζοντας αήττητη στην πρώτη θέση σε όμιλο με Λουξεμβούργο, Μολδαβία και Σαν Μαρίνο, κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία της σε όλα τα ματς (10-0). Έτσι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο σημερινό παιχνίδι, όπου διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό των πλει-οφ.

      Προβλημάτισε με την εικόνα της στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για το νέο Nations League. Αρχικά γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Αλβανία (0-2) έχοντας κακή εικόνα, αλλά στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και κέρδισε με το δύσκολο 2-1 το Καζακστάν εκτός έδρας. Παιχνίδι με λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μπορντάτσεφ (53’) αλλά ισοφαρίστηκε στο 62’ από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της. Τελικά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 86’ με τον Λισάκοβιτς, ο οποίος πήρε την… ασίστ από λάθος γύρισμα σε πλάγιο των γηπεδούχων!

      Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2019 ο Μικχαήλ Μαρκέλ, ο οποίος τόνισε πως η τεταμένη κατάσταση στη χώρα δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα του. Εν όψει του σημερινού τόνισε: «Η Γεωργία είναι άκρως υπολογίσιμη ομάδα στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα την σύγκρινα με την Αλβανία την οποία αντιμετωπίσαμε τον Σεπτέμβριο. Έχουν ισορροπημένη ομάδα, με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Σχεδόν όλοι είναι ενεργοί με τους συλλόγους τους και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αγώνες τέτοιας σημασίας δε συμβαίνουν συχνά. Η Λευκορωσία εν είχε ποτέ τόσο σημαντικά παιχνίδια στο παρελθόν. Θα είναι περισσότερο μάχη ψυχολογίας. Όποιος έχει πιο καθαρό μυαλό θα κερδίσει».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκαν οι μέσοι Σαβίτσκι (Ντιναμό Μπρεστ) και Ντραχούν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ). Ο Μαρκέλ εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι παίκτες-κλειδιά της ομάδας δεν έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό από το μικρό χρόνο συμμετοχής στους συλλόγους τους.

      Η αποστολή της Λευκορωσίας

      Τερματοφύλακες: Χούταρ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Χάτκεβιτς (Ίσλοχ), Ιγκνάτοβιτς (Ντιναμό Μπρεστ)

      Αμυντικοί: Μπαρντάσοφ (Τορπέντο-Μπελάζ Ζόντινο), Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Σάτσιφκα (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Ναούμοφ (Ζετίσου), Παλιάκοβ, Ζολότοφ (Ουράλ), Πάβλοβετς, Γιούζεπτσικ, Πιάτσενιν (Ντιναμό Μπρεστ)

      Μέσοι: Γιαμπλόνσκι, Στάσεβιτς, Νιακάιτσικ (ΜΠΑΤΕ), Γκρομίκο (Άρσεναλ Τούλα), Μπακάρ, Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Μαγιέβσκι, Εμπόνγκ (Αστάνα), Κατσατουριάν (Τορπέντο-Μπελάζ Ζόντινο), Σαβίτσκι (Ντιναμό Μπρεστ).

      Επιθετικοί: Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σκάβιτς, Σίγκνεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Πάντστρελαφ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Λάπτσεβ (Ντιναμό Μπρεστ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ μεγάλο παιχνίδι για τις ομάδες, που έχουν ευκαιρία να διεκδικήσουν εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020. Αμφότερες αναμένεται να το προσεγγίσουν αρκετά προσεκτικά, αφού πρόκειται για αναμέτρηση μεγάλης σημασίας, ενώ γενικά είναι ομάδες που δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Αναμένουμε παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές αλλά το Under βρίσκεται πολύ χαμηλά για να αποτελέσει επιλογή. Ζαριά στο Ημίχρονο Χ.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες