2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ουκρανία

14/11/2020 21:45
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1276 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γερμανία - Ουκρανία στις 12/6/2023

Προϊστορία

12/6/2023 ΓερμανίαΟυκρανία 3 - 3
14/11/2020 ΓερμανίαΟυκρανία 3 - 1
10/10/2020 ΟυκρανίαΓερμανία 1 - 2
12/6/2016 ΓερμανίαΟυκρανία 2 - 0
11/11/2011 ΟυκρανίαΓερμανία 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,427,769 93.1%
X
€ 61,991 4.0%
2
€ 44,049 2.9%
Over
€ 30,602 63.1%
Under
€ 17,894 36.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena Leipzig
  • Χωρητικότητα: 47069
Με αρκετά προβλήματα η Ουκρανία, στον «αέρα» η αναμετρηση

Με αρκετά προβλήματα η Ουκρανία, στον «αέρα» η αναμετρηση

Η Γερμανία υποδέχεται στην Λειψία την ελλιπή αλλά επικίνδυνη Ουκρανία για τον 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League.

* Αρκετά τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Ουκρανίας και η αναμέτρηση βρίσκεται στον αέρα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου, συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς σε 2 παιχνίδια και η ήττα της Ισπανίας στο Κιέβο την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης.Αρχικά η ίδια επικράτησε με με 1-2 του συνόλου του Αντρέι Σεφτσένκο αλλά στη συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 3-3 απέναντι στην Ελβετία. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ με 2-0 στο 26’, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τους Βέρνερ (28’ ) και Χάβερτζ (55’) αλλά είδε τον Γκατσίνοβιτς να γράφει το 2-3 στο 57’.Είχε άμεση απάντηση με τον Γκνάμπρι τρία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Την Τετάρτη ο Λεβ παρέταξε μία ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα απέναντι στην Τσεχία σε φιλική αναμέτρηση στην Λειψία, τα «πάντσερ» έδειξαν διάθεση και πήραν τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Βάλντσμιντ με πλασέ στο 13’ και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν υπερασπιζόταν την εστία των Τσέχων ο Παβλένκα. Ο κίπερ της Βέρντερ Βρέμης σταμάτησε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του στη Μπουντεσλίγκα, οι 12 από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Λεβ αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα,ενώ στο 77’ ο Νόιχαουζ με δυνατό σου τράνταξε το δοκάρι των Τσέχων.

Θετικό το γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής έδειξαν καλά σημάδια και ο Λεβ μπορεί να βασιστεί σε αυτούς για την συνέχεια. Ο Γερμανός τεχνικός δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρος στον πάγκο, δέχεται αρκετή κριτική αλλά προς το παρόν δείχνει σταθερός στη θέση του.

Μετράει 11 συνεχόμενα επίσημα και φιλικά παιχνίδια αήττητη (6-5-0) και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της στο -1 από την Ισπανία την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Αν κάνει το 2 στα 2 θα τερματίσει σίγουρα στην κορυφή, αν δεν επιβληθεί της Ουκρανίας , ψάχνει επίσης ένα στραβοπάτημα των Ισπανών.

«Φυσικά και είναι πιθανή μία νίκη στη διοργάνωση αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσουμε την Ουκρανία. Δεν πρόκειται να μιλήσω τώρα για την Ισπανία γιατί ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε τώρα έναν περίπλοκο αντίπαλο. Πρέπει να πιέσουμε τα όρια μας και να αγωνιστούμε με πάθος και επιθετικότητα», σχολίασε ο κόουτς Λεβ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν . Δεν υπολογίζονται επίσης οι μέσοι Σερντάρ (Σάλκε) και Ρόις (Ντόρτμουντ), αμφότεροι λόγω τραυματισμού. Κανονικά ο στόπερ Σίλε (Μπάγερν Μονάχου) και ο μεσοεπιθετικός Χάβερτζ (Τσέλσι).

Η αποστολή της Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Λένο (Άρσεναλ), Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ)

Αμυντικοί: Κοχ (Λιντς), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ταχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ρούντινγκερ (Τσέλσι), Γκόσενς (Αταλάντα), Σουλτζ (Ντόρτμουντ), Χένρικς (Λειψία), Σταρκ (Χέρτα Βερολίνου), Μαξ (Αϊντχόφεν), Ουντοκάι (Άουγκσμπουργκ), Μπακού (Βόλφσμπουργκ) , Σίλε (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Νίχαους (Γκλάντμπαχ), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Αμίρι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Νταχούντ (Ντόρτμουντ) , Χάβερτζ (Τσέλσι)

Επιθετικοί : Βέρνερ (Τσέλσι), Βάλντσμιντ (Μπενφίκα), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ταλαιπωρημένη από τις πολλές απουσίες αντιμετώπισε τον Οκτώβριο τις Γερμανία και Ισπανία δείχνοντας όμως πολύ καλό πρόσωπο. Μπορεί να ηττήθηκε αρχικά με 1-2 από το σύνολο του Λεβ αλλά στη συνέχεια πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της Ισπανίας στο Κίεβο. Σε όλη την αναμέτρηση βέβαια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο , είχε σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα της Μπουστσάν και σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε προηγήθηκε με πλασέ του Τσιγκάνκοφ στο 76’ και στη συνέχεια υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια το προβάδισμα της.

Συνεχίζει να έχει αρκετές απουσίες κυρίως λόγω κορωνοϊού, αγωνίστηκε και με αλλαγές απέναντι στην Πολωνία την Τετάρτη σε φιλική αναμέτρηση και γνώρισε την ήττα με 2-0. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12 όταν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κονιοπλάνκα χτύπησε στο δοκάρι. Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Λούνιν έδωσε στην ανύπαρκτη μέχρι εκείνη την στιγμή Πολωνία να ανοίξει το σκορ στο 40’, η εικόνα στην επανάληψη ήταν πάνω κάτω η ίδια αλλά και πάλι ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που βρήκαν δεύτερο γκολ στο 63’.

Μόνο το γεγονός ότι έχει φτάσει στην τελευταία δυάδα των αγώνων να διεκδικεί την πρώτη θέση σε έναν όμιλο με Γερμανία και Ισπανία μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ειδικά από την στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα απουσιών, τα οποία φυσικά παραμένουν ακόμα.

Ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Γερμανία έχοντας 6 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Ισπανία. Αν μάλιστα η Ελβετία ηττηθεί στην άλλη αναμέτρηση από την Ισπανία τότε σίγουρα δεν θα υποβιβαστεί στην Β΄κατηγορία.

«Αντιμετωπίζουμε ακόμα κάποια προβλήματα αλλά έχουν αναρρώσει αρκετοί παίκτες και είναι διαθέσιμοι. Έχω καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε την ήττα από την Πολωνία. Πρέπει ωστόσο να δημιουργούμε περισσότερο », σχολίασε ο κόουτς Σεφτσένκο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω κορωνοϊού έμειναν ο κίπερ Μπούστσαν (Ντιναμό Κίεου) οι αμυντικοί Ποπόβ (Ντιναμό Κίεβου), Μικολένκο (Ντιναμό Κίεβου), οι μέσοι Σαπαρένκο (Ντιναμό Κίεβου), Καραβάεβ (Ντιναμό Κίεβου) και Σάκχοφ (ΑΕΚ). Ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί. Ο λόγος για τους μέσους Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Τσινγκάκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κίεβου) και ο Κοβαλένκο (Σαχτάρ). Στον αέρα η αναμέτρηση καθώς αναμένονται και τα νέα αποτελέσματα από τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν όλοι.

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Πιάτοβ (Σαχτάρ), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάνκιφ (Ολεξαντρία), Ρίζνικ (Βόρσκλα)

Αμυντικοί: Κριβτσόφ (Σαχτάρ), Ματβιένκο (Σαχτάρ), Μπόνταρ (Σαχτάρ), Ζαμπάρνι (Ντινάμο Κιέβου), Τσεμπέρκο (Λίντσερ), Κονόπλια (Ντεσνά), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Μιχαϊλιτσένκο (Αντερλεχτ)

Μέσοι: Στεπανένκο (Σαχτάρ), Κοβαλένκο (Σαχτάρ), Μάρλος (Σαχτάρ), Σιντόρτσουκ (Ντινάμο Κιέβου), Τσιγκανκόφ (Ντινάμο Κιέβου), Μακαρένκο (Κόρτραϊκ), Χαράτιν (Φερεντσβάρος), Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Γιαρεμτσούκ (Γάνδη), Ζούνιορ Μοράες (Σαχτάρ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία είναι σαφώς το φαβορί και θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρά τις απουσίες του παραμένει δύσκολος. Ο Σεφτσένκο έχει παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο αλλά τώρα θα έχει αρκετές απουσίες. Τα «πάντσερ» αμυντικά έχουν δείξει κάποια κενά και αν αξίζει κάτι στοιχηματικά από το παιχνίδι θα λέγαμε ότι είναι το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Ουκρανία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Η ομάδα Γερμανία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Γερμανία 6 9 2 3 1 10:13
  4 Ουκρανία 6 6 2 0 4 5:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.15% έπαιξε: 1X
  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες