5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Αγγλία

7/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 111
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 690 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Γερμανία στις 26/9/2022

Προϊστορία

26/9/2022 ΑγγλίαΓερμανία 3 - 3
7/6/2022 ΓερμανίαΑγγλία 1 - 1
29/6/2021 ΑγγλίαΓερμανία 2 - 0
10/11/2017 ΑγγλίαΓερμανία 0 - 0
22/3/2017 ΓερμανίαΑγγλία 1 - 0
26/3/2016 ΓερμανίαΑγγλία 2 - 3
19/11/2013 ΑγγλίαΓερμανία 0 - 1
27/6/2010 ΓερμανίαΑγγλία 4 - 1
19/11/2008 ΓερμανίαΑγγλία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 884,655 59.9%
X
€ 281,958 19.1%
2
€ 311,428 21.1%
Over
€ 153,447 43.5%
Under
€ 199,291 56.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

222 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

6

0

Σουτ εκτός εστίας

3

57%

Κατοχή μπάλας

43%

4

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

8

20

Σέντρες

14

4

Αλλαγές

3

4

Φάουλ

7

1

Ασίστ

0

5

Αντεπιθέσεις

3

27

Πλάγια Άουτ

21

8

Εκτελέσεις Φάουλ

8

10

Ελεύθερα Λακτίσματα

2

9

Προσπάθειες Για Γκολ

13

3

«Κομμένα» Σουτ

4

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Arena
  • Χωρητικότητα: 75024
  • Θεατές: 66289
Όλα τα φώτα στο Μόναχο

Όλα τα φώτα στο Μόναχο

Γερμανία και Αγγλία αναμετρούνται στο Μόναχο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Τα «πάντσερ» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 με την Ιταλία στην Μπολόνια ενώ τα «τρία λιοντάρια» ηττήθηκαν με 1-0 στην Ουγγαρία.

* Από τα παραδοσιακά ντέρμπι σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Είχαν συναντηθεί πέρσι τον Ιούνιο στους «16» του Euro, με την Αγγλία να παίρνει νίκη-πρόκριση με 2-0. Σε 33 παιχνίδια, η Αγγλία μετράει 14 νίκες, ενώ η Γερμανία 13. Αν αφαιρέσουμε τα φιλικά, τότε υπάρχει απόλυτη ισορροπία με τις δύο ομάδες να έχουν από 4 νίκες, ενώ 4 ματς έληξαν ισόπαλα.

Απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Ιταλία στην Μπολόνια για την πρεμιέρα του Nations League. Είχε την κατοχή στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού αλλά αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Έχασε μέτρα μετά το πρώτο μισάωρο και στο 35’ γλίτωσε από δοκάρι σε μακρινό σουτ των γηπεδούχων, ενώ η ίδια απάντησε τρία λεπτά μετά με άστοχο σουτ του Γκνάμπρι από θέση βολής. Δεν πατούσε καλά στο δεύτερο μέρος και τελικά βρέθηκε πίσω στο 70’ μετά από αδράνεια της άμυνας. Ισοφάρισε άμεσα με τον Κίμιχ (73’) και στα εναπομείναντα λεπτά ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ.

Ο Χάνσι Φλικ παραμένει αήττητος στον πάγκο της με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια, με την «νασιοναλμανσάφτ» να έχει σκοράρει σ’ όλα τα παιχνίδια της. Ο μεγάλος στόχος είναι το Μουντιάλ το Νοέμβριο αλλά δεν την αφήνει αδιάφορη το Nations League και προσφέρεται ως η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη διοργάνωση του Κατάρ.

Εν όψει του σημερινού, ο Φλικ δήλωσε: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά για την Αγγλία. Εάν παίξουμε το παιχνίδι μας ελπίζουμε να δούμε μια καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας μας στο sold-out γήπεδο του Μονάχου. Οι Άγγλοι είναι εξαιρετικά δυνατοί και θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς. Ωστόσο, ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό να παλέψουμε και να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος σχολίασε για την αντιπαλότητα με την Αγγλία: «Είναι ένα κλασσικό και πολύ ιδιαίτερο παιχνίδια για εμάς. Παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο πρέπει να σιγουρεύσουμε ότι η σπίθα να μεταφερθεί και στην εξέδρα».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Ο εξτρέμ Ρόις (Ντόρτμουντ) ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά σύμφωνα με τον Φλικ, αναμένεται να παίξει βασικός μόνο στο ματς που ακολουθεί με την Ουγγαρία. Εκτός αποστολής στα ματς του Ιουνίου έμειναν ο τερματοφύλακας Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), οι αμυντικοί Μ.Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κ. Γκίντερ (Φράιμπουργκ) και οι μεσοεπιθετικοί Νόιχαους (Γκλάντμπαχ), Βιρτζ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ) Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αμυντικοί: Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης ), Κέχρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τα (Λεβερκούζεν), Ράουμ (Χοφενχάιμ), Ζ΄λερ (Ντόρτμουντ), Κλόστερμαν (Λειψία), Σλότερμπερκ (Ντόρτμουντ, Χένριχς (Λειψία),

Μέσοι: Γκορέτσκα (Μπάγερν), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Γκιντογαν (Μάντσεστερ Σίτι), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Σταχ (Μάιντζ)

Επιθετικοί: Χάβερτς (Τσέλσι), Μίλερ (Μπάγερν), Σανέ (Μπάγερν), Ενμετσά (Βόλφσμπουργκ), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Αντεγέμι (Ντόρτμουντ), Βέρνερ (Τσέλσι)Πρεμιέρα με το αριστερό στο Nations League, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Ουγγαρίας, της θεωρητικά πιο αδύναμης ομάδας στον όμιλο. Πιο απειλητική η αντίπαλος της, η οποία έβγαινε εξαιρετικά στο τρανζίσιον και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο για να ανοίξει το σκορ. Τα έβρισκε σκούρα από το υψηλό πρέσινγκ των γηπεδούχων και απείλησε ελάχιστα στο πρώτο μέρος. Είχε δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά στο 64’ υπέπεσε σε πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά τα θαλάσσωνε στην τελική προσπάθεια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι γλίτωσε το 2-0, με την αντίπαλο της να αστοχεί σε κενή εστία.

Στον… καιρό έριξε το φταίξιμο ο τεχνικός της Σάουθγκέιτ, για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έβγαλε ένταση και όρεξη στο παιχνίδι της: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι μας επηρέασε περισσότερο η ζέστη παρά τα πολλά παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι παίκτες. Ο άλλος παράγοντας είναι ότι δεν έχουμε παίξει μαζί για τρεις μήνες και έχουμε δώσει μόλις τρία σε έξι μήνες», δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος χρησιμοποίησε ορισμένα νέα πρόσωπα, με τους Μπόουεν και Τζάστιν να κάνουν ντεμπούτο.

Πηγαίνει στο Μόναχο για να πάρει αποτέλεσμα, διαφορετικά δύσκολα θα μπορεί να ελπίζει για την πρωτιά στον όμιλο. Πρώτο της μέλημα φυσικά να πετύχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ της δίνει τη δυνατότητα για κρας τεστ εν όψει της διοργάνωσης του Νοεμβρίου. Αυτό παραδέχτηκε και ο Σάουθγκειτ: «Για μένα Γερμανία και Βραζιλία παραμένουν ομάδες πρότυπα όσον αφορά το πόσο σταθερά κερδίζουν τουρνουά. Αυτή την νοοτροπία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και εμείς. Θέλουμε να προχωράμε ως τις τελικές φάσεις των διοργανώσεων και παιχνίδια σαν αυτό είναι εξαιρετικά για εμάς. Είναι ακριβώς αυτού του είδους τεστ που χρειαζόμαστε. Θα είναι ένα εξαιρετικό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε τη δεχόμενη στιγμή».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο ντεμπούτο του με την Ουγγαρία ο μπακ Τζάστιν (Λέστερ) και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Νοκ-άουτ και ο στόπερ Τομόρι (Μίλαν), ενώ ο εξτρέμ Φόντεν παραμένει εκτός με θετικό τεστ κορωνοϊού. Αντίθετα, αναμένεται να επιστρέψουν ο στόπερ Γκουεχί (Κρίσταλ Πάλας) και ο εξτρέμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι). Λείπουν από την αποστολή μεταξύ άλλων ο στόπερ Γουάιτ (Άρσεναλ), οι μπακ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τσίλγουελ (Τσέλσι), ο μέσος Χέντερσον (Λίβερπουλ) και οι επιθετικοί Σάντσο, Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόαντι (Γουλβς), Γκουέχι (Κρίσταλ Πάλας), Τζέιμς (Τσέλσι), Τζάστιν (Λέστερ), Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τομόρι (Μίλαν), Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μπέλινγκχαμ (Ντόρτμουντ), Γκάλαχερ (Κρίσταλ Πάλας), Μάουντ (Τσέλσι), Φίλιπς (Λιντς), Ράις (Γουέστ Χαμ), Γουόρντ-Πράους (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Έιμπραχαμ (Ρόμα), Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Σακά (Άρσεναλ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο κατάμεστο Μόναχο. Η Γερμανία μετά την ισοπαλία στην Ιταλία, θέλει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της ώστε να πάρει και εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Euro τον περσινό Ιούνιο. Από την άλλη η Αγγλία δεν θα ήθελε με τίποτα δεύτερη διαδοχική ήττα, έδειξε σημάδια κούρασης και έλλειψης όρεξης στο ματς με την Ουγγαρία αλλά το σημερινό πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι και μόνο αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί. Η «νασιοναλμανσάφτ» σκοράρει σ’ όλα τα παιχνίδια με τον Φλικ στον πάγκο της, αμυντικά πάντως παρουσιάζει κενά και τα «τρία λιοντάρια» θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Γερμανία 6 7 1 4 1 11:9
  4 Αγγλία 6 3 0 3 3 4:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες