1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Κολομβία

24/6/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 659
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1050 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κολομβία - Βραζιλία στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΚολομβίαΒραζιλία 2 - 1
12/11/2021 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
11/10/2021 ΚολομβίαΒραζιλία 0 - 0
24/6/2021 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
7/9/2019 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 2
5/9/2017 ΚολομβίαΒραζιλία 1 - 1
26/1/2017 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
7/9/2016 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
14/8/2016 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 0
18/6/2015 ΒραζιλίαΚολομβία 0 - 1
6/9/2014 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
4/7/2014 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
15/11/2012 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 1
16/10/2008 ΒραζιλίαΚολομβία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 931,383 77.1%
X
€ 80,115 6.6%
2
€ 196,590 16.3%
Over
€ 96,624 52.2%
Under
€ 88,523 47.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 03:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Olimpico Nilton Santos
  • Χωρητικότητα: 46931
Θέλει να «σφραγίσει» την πρωτιά η «σελεσάο»

Θέλει να «σφραγίσει» την πρωτιά η «σελεσάο»

Η Βραζιλία υποδέχεται την Κολομβία στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2021. Οι γηπεδούχοι είχαν ρεπό και προέρχονται από νίκη επί του Περού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από τον ίδιο αντίπαλο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί αρκετές ημέρες, καθώς στην προηγούμενη «στροφή» δεν αγωνίστηκε καθώς είχε το ρεπό της. Η τελευταία της υποχρέωση ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν και συνάντησε το Περού. Συνάντησε αντίσταση αλλά φόρτσαρε και τελικά επικράτησε πανεύκολα με 4-0. Χρειάστηκε μόλις δώδεκα λεπτά για να ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ του προωθημένου Άλεξ Σάντρο. Πίεσε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα. Ανώτερη και στην επανάληψη έμοιαζε θέμα χρόνου να «κλειδώσει» το «τρίποντο». Τα κατάφερε στο 68’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Νεϊμάρ. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια και οι «Ίνκας» είχαν ευκαιρία να μειώσουν. Στο τέλος βρήκε κενούς χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της. Στο 88’ ο Έβερτον Ριμπέιρο με προβολή πέτυχε το 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Ριτσάρλισον.

Η Βραζιλία στα δύο πρώτα της παιχνίδια στο Κόπα Αμέρικα 2021 έχει αποδείξει γιατί θεωρείται το πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχει πανηγυρίσει δύο νίκες κι έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς που τη φέρνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου. Ήδη έχει προκριθεί και είναι το ακλόνητο φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Και τα δύο ματς της ήταν No Goal αλλά και Over, κυριαρχώντας απόλυτα. Στην τελευταία «στροφή» θα παίξει με το Εκουαδόρ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τίτε επισήμανε: «Ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού όποιος κι αν αγωνίζεται. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές αλλά θεωρητικά δεν θα αλλάξουμε τα εργαλεία μας. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που εργαζόμαστε και που προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε ότι έχουμε δύσκολη καθημερινή ζωή. Πάντα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια μας με την Κολομβία. Όσο πιο πολύ προπονείται όλη η ομάδα μαζί, τόσο καλύτερα είναι και τα αποτελέσματα που φέρνουμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό και θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος σε αυτήν τη διοργάνωση».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)



ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ήταν το φαβορί στο παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο το Περού. Αν τα κατάφερνε θα μπορούσε παίξει τελικό για την πρωτιά με τη Βραζιλία. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 2-1 σ’ ένα αποτέλεσμα «πισωγύρισμα». Μπήκε νωθρά στον αγώνα κι αυτό της κόστισε. Είδε τους «μπικολόρ» να προηγούνται στο 17’ με τον Πένια ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Γιοτούν στο δοκάρι και νίκησε τον Οσπίνα για το 1-0 σε μία φάση που η άμυνά της ήταν απούσα. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το διάλειμμα του ημιχρόνου και πλέον ήταν υποχρεωμένη να επιτεθεί και να βγάλει αντίδραση. Το έκανε και κέρδισε πέναλτι στο 51’ για ανατροπή του Μπόρχα από τον Γκαγιέσε. Ο επιθετικός των «καφετέρος» δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα κι έφερε το ματς στα ίσα στο 53’. Ωστόσο δεν χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς στο 64’ ο Γέρι Μίνα σημείωσε αυτογκόλ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πίεσε μέχρι το τέλος αλλά δεν βρήκε ποτέ το τέρμα της ισοφάρισης και μοιραία έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο υπέστη την πρώτη της ήττα στο Κόπα Αμέρικα 2021 αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακόμα και με ήττα από τους διοργανωτές, δεν θα κινδυνεύσει με αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών φέρνει την Κολομβία στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από το τελευταίο Εκουαδόρ το οποίο κιόλας το νίκησε στην πρεμιέρα. Τα δύο από τα τρία ματς των «καφετέρος» ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Είναι ο τελευταίος της αγώνας για τη φάση των ομίλων καθώς ακολουθεί ρεπό.

«Θα παίξουμε με τη Βραζιλία στο τελευταίο παιχνίδι μας γι’ αυτήν τη φάση. Δυστυχώς είχαμε κακό αποτέλεσμα με το Εκουαδόρ και δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς και θα πρέπει να τα βάλουμε με μία σπουδαία αντίπαλο. Θέλουμε και πρέπει να είμαστε στον επόμενο γύρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγούμε πιο δυνατοί. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να αποφύγουμε αρνητικές εμφανίσεις. Μας βοηθάει να γνωριστούμε μεταξύ μας το Κόπα Αμέρικα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να φτάσουμε στο στόχο μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ρεϊνάλδο Ρουέδα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι τόσο ο κεντρικός μέσος Ουρίμπε (Πόρτο) όσο και ο εξτρέμ Λουίς Ντίας (Πόρτο).

Η αποστολή της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Κιντάνα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Αμυντικοί: Σάντσεζ (Τότεναμ), Μίνα (Έβερτον), Μεδίνα (Μοντερέι), Μουρίγιο (Πατσούκα), Τεσίγιο (Λεόν), Λουκούμι (Γκενκ), Μουνιόθ (Γκενκ), Κουέστα (Γκενκ)

Μέσοι: Κουαντράντο (Γιουβέντους), Καρντόνα (Μπόκα Τζούνιορς), Μπάριος (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ουρίμπε (Πόρτο), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Πέρεζ (Μποαβίστα), Μορένο (Πατσούκα), Περλάζα (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ντίας (Πόρτο), Μπόρχα (Τζούνιορ), Τσαρά (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μορέλος (Ρέιντζερς), Μπορέ (Ρίβερ Πλέιτ), Καμπάζ (Τολίμα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία δεν είναι μόνο το απόλυτο φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα με την Κολομβία, αλλά και ολόκληρου του Κόπα Αμέρικα. Άλλωστε διεξάγεται στα δικά της γήπεδα, χωρίς πάντως την παρουσία οπαδών στις εξέδρες, γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς είναι γνωστή η «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις εξέδρες των σταδίων της Νότιας Αμερικής. Η ομάδα του Τίτε με νίκη κόντρα στην Κολομβία θα «κλειδώσει» την πρωτιά. Από την άλλη οι «καφετέρος» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, δίχως να έχουν εντυπωσιάσει έως τώρα. Δεν αναμένεται «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.36 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  1 Βραζιλία 4 10 3 1 0 10:2
  3 Κολομβία 4 4 1 1 2 3:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 1
  • » Ο logikosgauros, με το υψηλότερο yield +0.78% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες