5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Βενεζουέλα

3/6/2021 23:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 686
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1066 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βενεζουέλα - Βολιβία στις 29/1/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 5' Moreno Marcelo
  2. 12' Bejarano Ibanez Diego
  3. 26' Chancellor Jhon
  4. 33' Angel Wilker
  5. 47' Gonzalez Alexander
  6. 48' Saavedra Erwin

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 60' Bejarano Ibanez Diego
  2. 83' Moreno Marcelo
  3. 95' Justiniano Leonel

      Προϊστορία

      29/1/2022 ΒενεζουέλαΒολιβία 4 - 1
      3/6/2021 ΒολιβίαΒενεζουέλα 3 - 1
      11/10/2019 ΒενεζουέλαΒολιβία 4 - 1
      22/6/2019 ΒολιβίαΒενεζουέλα 1 - 3
      11/11/2016 ΒενεζουέλαΒολιβία 5 - 0
      12/11/2015 ΒολιβίαΒενεζουέλα 4 - 2
      19/11/2014 ΒολιβίαΒενεζουέλα 3 - 2
      15/8/2013 ΒενεζουέλαΒολιβία 2 - 2
      7/6/2013 ΒολιβίαΒενεζουέλα 1 - 1
      16/11/2011 ΒενεζουέλαΒολιβία 1 - 0
      8/10/2010 ΒολιβίαΒενεζουέλα 1 - 3
      6/6/2009 ΒολιβίαΒενεζουέλα 0 - 1
      27/3/2008 ΒενεζουέλαΒολιβία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 266,631 88.4%
      X
      € 20,824 6.9%
      2
      € 14,075 4.7%
      Over
      € 39,517 70.3%
      Under
      € 16,691 29.7%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      83 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Estadio Hernando Siles (La Paz)
      Όποιος αντέξει στο υψόμετρο

      Όποιος αντέξει στο υψόμετρο

      Η Βολιβία υποδέχεται τη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην Παραγουάη, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Χιλή.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΒΟΛΙΒΙΑ

      Με βάση το αρχικό πρόγραμμα των προκριματικών, τον περασμένο Μάρτιο θα αντιμετώπιζε αρχικά εντός έδρας το Περού και στη συνέχεια την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο. Τελικά όμως οι αγώνες αυτοί αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά δεν έμεινε άπραγη κι έπαιξε δύο φιλικά παιχνίδια, αμφότερους εκτός έδρας. Αρχικά κοντραρίστηκε με τη Χιλή και ηττήθηκε 2-1, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Ακολούθησε τρία εικοσιτετράωρα αργότερα το ματς με το Εκουαδόρ. Έφυγε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι χάνοντας μάλιστα με το ίδιο σκορ από την ομάδα που έως τώρα εντυπωσιάζει στα προκριματικά. Θα λάβει μέρος στο προσεχές Κόπα Αμέρικα και συμμετέχει στον πρώτο όμιλο όπου θα συναντήσει την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Χιλή και την Παραγουάη.

      Η τελευταία επίσημη υποχρέωση της Βολιβίας όμως ήταν τον προηγούμενο Νοέμβρη. Τότε είχε πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση μέσα στην έδρα της Παραγουάης. Φλέρταρε μ’ ένα μεγάλο «διπλό», αλλά τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλία 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ από πέναλτι του Ρομέρο στο 19’, όμως αντέδρασε και πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Μορένο και σε Σεσπέδες. Στην επανάληψη αμύνθηκε μαζικά για να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Άντεξε μέχρι το 73’, όμως σ’ εκείνο το λεπτό δέχτηκε την ισοφάριση ξανά από τον Ρομέρο, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Με αυτόν τον τρόπο είχε αποσπάσει τον πρώτο της βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με το Περού. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χιλή. Και τα τέσσερα ματς της στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τρία από αυτά ήταν κι αμφίσκορα.

      Ο τεχνικός των «πράσινων» Σέζαρ Φαρίας θα τεθεί αντιμέτωπος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Άλλωστε ο 48χρονος προπονητής είναι Βενεζουελάνος και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε ομάδες αλλά και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βολιβίας. Από το 2007 έως το 2013 καθόταν στην άκρη του πάγκου της «Βινοτίντο» και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους κόουτς στην ιστορία της. Άλλωστε ήταν ο μοναδικός ο οποίος κατάφερε να την οδηγήσει μέχρι τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα του 2011. Τώρα πάντως θα προσπαθήσει να στεναχωρήσει τους συμπατριώτες του.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και όσοι έμειναν εκτός, αυτό συνέβη για λόγους τακτικής.

      Η αποστολή της Βολιβίας:

      Τερματοφύλακες: Λάμπε (Όλγουεϊς Ρέντι), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Ρόχας (Μπολιβάρ)

      Αμυντικοί: Ντιέγκο Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Ριμπέρα (Μπλούμινγκ), Χουσίνο (ΑΕΛ), Φλόρες (Όλγουεϊς Ρέντι), Μπαρμπόζα (Αουρόρα), Κιντέρος (Μπολιβάρ)

      Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Ντάνι Μπεχαράνο (Λαμία), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντεθ (Μπολιβάρ), Σάντσεθ (Μπλούμινγκ), Σεσπέδες (Σερβέτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ)

      Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Άλβαρεθ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Κουεγιάρ (ΣΠΑΛ)



      ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

      Δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι από το Νοέμβριο του 2020, καθώς αναβλήθηκαν οι αγώνες των προκριματικών του Μαρτίου. Τότε είχε αρχικά ταξιδέψει στη Βραζιλία όπου αντιστάθηκε σθεναρά στη «σελεσάο» αλλά ηττήθηκε 1-0. Τρεις ημέρες αργότερα πανηγύρισε μία τεράστια νίκη που αναπτέρωσε το ηθικό της. Υποδέχτηκε στο Καράκας τη Χιλή. Ανέτρεψε τα προγνωστικά που την ήθελαν να χάνει και από τη «ρόχα» και θριάμβευσε με 2-1. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της και τα κατάφερε. Άνοιξε το σκορ στο 9’ με τον Ντελ Πίνο να μην αστοχεί στην κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Δεν χάρηκε ιδιαίτερα καθώς στο 15’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Βιδάλ μέσα από την περιοχή, έπειτα από φάση διαρκείας στα «καρέ» της. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν καταγράφηκαν πολλές σημαντικές φάσεις. Στο 81’ όμως κατάφερε να βρει το γκολ που έμελλε να της χαρίσει το «τρίποντο». Ο Ροντόν με κεφαλιά ήταν ο «λυτρωτής» κι εκείνος που της χάρισε τη νίκη.

      Η Βενεζουέλα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και πλέον ελπίζει βάσιμα σε μία καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε δεν κρύβει κανείς ότι ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, έστω κι αν κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Η συγκομιδή των τριών βαθμών τη φέρνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως απέχει μόλις τρεις πόντους από την προνομιούχο πεντάδα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Θα λάβει μέρος στο προσεχές Κόπα Αμέρικα συμμετέχοντας στο δεύτερο όμιλο. Θα τεθεί αντιμέτωπη με τη γηπεδούχο Βραζιλία, με την Κολομβία, το Περού και το Εκουαδόρ.

      «Έχουμε ένα όνειρο και θέλουμε να το κρατήσουμε ζωντανό. Θέλουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο ενός ολόκληρου λαού. Έχουμε μία ομάδα που στοχεύει να παίξει περισσότερο συλλογικά παρά ατομικά. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μου δίνουν και μένα. Πιστέψτε με ότι αν είχα διαφορετική άποψη δεν θα ήμουν εδώ και θα πήγαινα σπίτι μου. Θα πάμε στη Βολιβία για να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι με μυαλό και καρδιά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μην αποδιοργανωθούμε και να μην ξοδεύουμε ενέργεια. Αυτό είναι ένα παιχνίδι περισσότερο του μυαλού. Θα πρέπει να επιτεθούμε και να αμυνθούμε όλοι μαζί» ήταν τα λόγια του προπονητή της «Βινοτίντο», Ζοσέ Πεσέιρο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αρχηγός και βασικός μέσος Ρινκόν (104/1). Απόντες ο έμπειρος στράικερ και αρχισκότερ της Εθνικής Βενεζουέλας Ροντόν (Νταλιάν), αλλά και ο μέσος Σοτέλδο (Τορόντο).

      Η αποστολή της Βενεζουέλας:

      Τερματοφύλακες: Φαρίνες (Λανς), Γκρατερόλ (Αμέρικα ντε Κάλι), Ρόμο (Λέουβεν)

      Αμυντικοί: Τσάνσελορ (Μπρέσια), Άνχελ (ελεύθερος), Φεραρέσι (Μορεϊρένσε), Βιγιανουέβα (Σάντα Κλάρα), Ροσάλες (Λεγκανές), Μάγκο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Γκονζάλες (Μάλαγα), Φέλτσερ (Βίρτσμπουργκερ Κίκερς), Κουμάνα (Ντεπορτίβο Λα Γκουαΐρα)

      Μέσοι: Κόβα (Ντεπορτίβο Ταχίρα), Ρινκόν (Τορίνο), Καστίγιο (Καράκας), Κάσερες Τζούνιορ (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Μαρτίνες (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Μανθάνο (Ντεπορτίβο Λάρα), Μουρίγιο (Τοντέλα), Ματσίς (Γρανάδα), Λακάβα (Πουέρτο Καμπέγια), Οτέρο (Κορίνθιανς), Τσελίς (Καράκας), Σαβαρίνο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μορένο (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Βάργκας (Ντάλας)

      Επιθετικοί: Κόρδοβα (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Αριστιγκουιέτα (Ματσατλάν), Μαρτίνεθ (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Καντίθ (Νάσβιλ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ κρίσιμο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θα προσπαθήσουν να κάνουν υπέρβαση και να διεκδικήσουν μία θέση στην προνομιούχο πρώτο πεντάδα της βαθμολογίας, κρατώντας «ζωντανό» το όνειρο της συμμετοχής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Βολιβία βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και χρειάζεται τη νίκη. Από την άλλη η Βενεζουέλα θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο» και να ανέβει ψηλότερα. Αναμένεται πολύ «σφιχτό» παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο 0-1 γκολ θεωρώντας ότι δύσκολα θα σημειωθούν περισσότερα.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
        9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
        10 Βενεζουέλα 18 10 3 1 14 14:34
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες