Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βίλεμ - Ρέιντζερς

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9 1.0%
X
€ 3 0.4%
2
€ 895 98.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

179 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Willem II Stadion
  • Χωρητικότητα: 14700
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι αλλά...

Η Βίλεμ από την Ολλανδία θα κοντραριστεί με τη Ρέιντζερς από την Τσεχία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από άνετη πρόκριση επί της Πρόγκρες Νιέντερκορν από το Λουξεμβούργο, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έκαναν «περίπατο» απέναντι Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση εντός έδρας με τη νικήτρια του ζευγαριού της Γαλατάσαραϊ με τη Χάιντουκ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΙΛΕΜ

Η θέλησή της για ευρωπαϊκή διάκριση είναι μεγάλη, όμως το έργο της είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην πολύπειρη Ρέιντζερς που επίσης «καίγεται» για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ταξίδεψε στο γειτονικό Λουξεμβούργο για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πρόγκρες Νιέντερκορν. Συνάντησε αντίσταση μόλις για είκοσι λεπτά, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να ανοίγει το σκορ σε αυτό το χρονικό σημείο. Στο 28’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Σάγκλαμ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήταν ξανά ο Έλληνας στράικερ εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Νάνελι στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, ενώ στο 65’ ο Εντεϊσιμιγέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Στην Ερεντιβίζιε έχει πραγματοποιήσει μία άσχημη και μία καλή εμφάνιση. Στην πρεμιέρα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε «καθαρά» στην έδρα της Χέρενφεν με 2-0. Την περασμένη Κυριακή όμως έβγαλε αντίδραση και διέσυρε εντός έδρας την Χέρακλες με το ευρύ 4-0. Όλα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, ενώ ο Παυλίδης πέτυχε δύο τέρματα. Και τα τρία επίσημα φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν No Goal, ενώ τα δύο από αυτά ήταν και Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αντρί Κόστερ τόνισε: «Έχω παρακολουθήσει εδώ και καιρό τη Ρέιντζερς αλλά τις τελευταίες ημέρες εστιάσαμε περισσότερο στην αντίπαλό μας. Είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, που έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε και θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό». Πλήρης.



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Το γεγονός ότι η Σκωτία δεν έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς στην κατάταξη της UEFA την αναγκάζει κάθε χρόνο να βγαίνει από νωρίς στη «μάχη» για διάκριση. Κάπως έτσι μοιάζει με υπέρβαση ότι πέρσι έφτασε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Μπάγερν Λεβερκούζεν. Ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Δεν είχε διάθεση για αστεία κι επιβλήθηκε στο ρελαντί με 5-0. Άνοιξε το σκορ με τον Ταβερνιέρ στο 21’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκόλντσον «κλείδωσε» τη νίκη κι έδιωξε το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε. Στο 67’ ο Κολομβιανός στράικερ Μορέλος έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τέρματα του βετεράνου στράικερ Ζερμέιν Ντεφόε στο 84’ και ξανά του Μορέλος στο 88’. Πλέον έχει μπροστά της μία... πονηρή αντίπαλο όπως είναι η Βίλεμ από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Ο στόχος της πάντως πέρα από ένα μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι, είναι να επιστρέψει μετά από μία δεκαετία στην κορυφή της Πρέμιερσιπ Σκωτίας, αφήνοντας πίσω της τη μισητή αντίπαλο Σέλτικ. Προς το παρόν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχει μαζέψει 20 βαθμούς κι απέχει έναν πόντο από τη συμπολίτισσα της. Παρ’ όλα αυτά γκέλαρε στο «Ίστερ Ρόουντ» του Εδιμβούργου, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Χιμπέρνιαν την προηγούμενη Κυριακή. Τα οκτώ από τα εννιά επίσημα φετινά της ματς για όλες τις διοργανώσεις ήταν No Goal.

«Η Βίλεμ είναι μία καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στο Γιουρόπα Λιγκ, με όλο το σεβασμό προς τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Παίζουν μ’ έναν επιθετικό, τον Παυλίδη που έχει φυσική δύναμη και είναι καλός παίκτης. Ανυπομονούμε γι’ αυτόν τον αγώνα. Θα είναι δύσκολος και το ξέρουμε, όμως έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι έχουν την απαραίτητη ποιότητα» ήταν τα λόγια του προπονητή του κλαμπ της Γλασκώβης, Στίβεν Τζέραρντ.

Αγωνιστικά Νέα: Τέσσερα προβλήματα, δίχως κανένα όμως να είναι καινούριο. Εκτός ο αμυντικός Κάτιτς, οι μέσοι Αρίμπο και Τζακ, αλλά και ο επιθετικός Μπάρκερ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βίλεμ μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρνητική στο ενδεχόμενο διάκρισης. Από την άλλη οι Ρέιντζερς, έχοντας φτάσει μέχρι τους «16» του περσινού Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα συμβιβαστεί μ’ έναν πρόωρο αποκλεισμό κι έχει ως στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Οι Ολλανδοί από τη στιγμή που παίζουν στην έδρα τους θα βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Δεν μας πείθει το διπλό στις τιμές που προσφέρεται και θα προτιμήσουμε το Over, καθώς αναμένεται ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Βίλεμ
Ρέιντζερς
0 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.81% έπαιξε: 1
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες