Η συνήθεια του Λονδίνου
ΚΠΡ
Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι τώρα κέρδισε με 6-1 την Πόρτσμουθ μπροστά στο κοινό της. Πολλοί ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Στεφάν, με τον Σμιθ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7'. Σε διάστημα πέντε λεπτών (24', 29') έγινε το 3-0 και μπορεί να δέχτηκε την μείωση στο 38, όμως στην συνέχεια δεν πτοήθηκε κάνοντας το 4-1 στο 55' και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο σε διάστημα δύο λεπτών (86', 87') με τον Κονέ να σκοράρει δις.
«Τα πρώτα τρία σουτ ήταν τρία γκολ και αυτό μας έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφαν που συνεχίζει να είναι απαιτητικός. Το -10 από την εξάδα ουσιαστικά την έχει θέσει νοκ αουτ από την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα play off παρά το γεγονός πως για μεγάλο χρονικό διάστημα έδειχνε ικανή για το επόμενο βήμα. Εντός έδρας μετά από τρεις σερί ήττες ήρθε η τελευταία νίκη για να βελτιώσει το κλίμα, ενώ το όβερ 2,5 επιβεβαιώθηκε στα δεκατέσσερα από τα δεκαπέντε τελευταία που έπαιξε στο Λονδίνο. Την Μ. Δευτέρα θα παίξει εκτός με την Πρέστον.
Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν να μην υπολογίζoνται ο εξτρέμ Ντεμπελέ (28/1) και ο επιθετικός χαφ Τσερ (11/1). Ξανά εκτός θα είναι ο κομβικότατος Μπάρελ (Ε 26/10), μακροχρόνιος ο μπακ Λαρκές. Δύσολα θα προλάβει το σημειρνό ο χαφ Μάντσεν (34/3).
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Μπορεί πριν τον αγώνα να είχε ρόλο φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λέστερ, όμως σε κανένα κομμάτι της αναμέτρησης δεν το απέδειξε. Το τελικό 0-0 αδικεί τις «αλεπούδες», με την ομάδα του Στιλ να είναι μακριά από τον καλό της εαυτό. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της, Σέλβικ που «κατέβασε ρολά». Επιθετικά πραγματοποίησε μία από τις «φτωχότερες» εμφανίσεις της, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ακόμα περισσότερο αν σκεφτούμε πως έπαιξε απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.
«Προσπαθούσα να καταλάβω ποια είναι τα συναισθήματα και η λέξη απογοήτευση είναι πιθανώς η πιο κατάλληλη», δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια ο τεχνικός Στιλ, που στην συνέχεια θέλησε να δικαιολογήσει τους παίκτες του. Μπορεί η απόσταση (-7) από την εξάδα να μην είναι απαγορευτική, όμως σε καμία των περιπτώσεων η εικόνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμίες, έχει μία νίκη στα προηγούμενα επτά (1-4-2), ενώ το γκολ γκολ έχει επιβεβαιωθεί στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της.
Αγωνιστικά Νέα: Θα τσεκαριστούν ο στόπερ/μπακ Αμπάνκουα (26/0) και ο δεξιός μπακ Πετρί (12/0). Συνεχίζουν να λείπουν οι Μάαμα (20/4), Ενγκάκια (Α 30/3), Μπαχ (23/1). Νοκ άουτ είναι επίσης οι Βάτα (Μ 12/2), Κυπριανού (Μ 25/0), Μφουνί (Α 8/0).
Εκτίμηση
Μπορεί μετά την διακοπή ο ρυθμός να αποτελεί ζητούμενο όμως οι δύο ομάδες συνολικά φέτος έχουν δείξει πολλές φορές πως μπορούν να μας χαρίσουν ένα παιχνίδι με θέαμα και γκολ. Αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί το όβερ 2,5 κάτι που στο Λονδίνο έχει γίνει συνήθεια την φετινή σεζόν.
Λιντς
Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ
Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Σίτι
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουλβς
Γουέστ Μπρομ
Νόριτς
Μπόλτον
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ρίβερ Πλέιτ
Ουρακάν
Ριντ
Βολφσμπέργκερ
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
Χάρτμπεργκ
Λασκ Λίντσερ
Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σιντ Τρούιντεν
Βέστερλο
Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ
Κόρτραϊκ
ΣΚ Μπέβερεν
Σάο Πάουλο
Ιντερνασιονάλ
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κοριτίμπα
Μαρσέιγ
Παρί Σεν Ζερμέν
Νις
Λιλ
Οσέρ
Μπρεστ
Αννόβερο
Μπόχουμ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Χαϊντενχάιμ
Κότμπους
Ζανκτ Πάουλι
Πάντερμπορν
Χοφενχάιμ
Σάλκε
Έλβερσμπεργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Λειψία
Βίμποργκ
Νόρτζελαντ
Μπρόντμπι
Κοπεγχάγη
Σοντερίσκε
Ράντερς
Χόρσενς
Άαρχους
Βαντούζ
Τουν
Βασιλεία
Σεντ Γκάλεν
Λωζάνη
Λουγκάνο
Καλαμάτα
Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός
Ολυμπιακός
ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ
Βόλος Elabet
ΑΕΚ
Άστερας Τρίπολης Β'
Απόλλων Καλαμαριάς 1926
Ολυμπιακός Β'
Μαρκό
Ίντερ Μαϊάμι
Σαν Ντιέγκο
Κολοράντο Ράπιντς
Σιάτλ Σάουντερς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Νάσβιλ
Σικάγο Φάιαρ
Ντάλας
Όστιν
Ντιναμό Χιούστον
Σινσινάτι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σεντ Λούις Σίτι
Τορόντο
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Κολόμπους Κρου
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ορλάντο Σίτι
DC Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Λος Άντζελες
Γιουβέντους
Αταλάντα
Μίλαν
Λέτσε
Πάρμα
Τζένοα
Φιορεντίνα
Νάπολι
Φροζινόνε
Κόμο
Ομόνοια Αραδίππου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Άρης Λεμεσού
Καρμιώτισσα
Ομόνοια
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Κλαμπ Αμέρικα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Μοντερέι
Κρουζ Αζούλ
Ατλέτικο Σαν Λούις
Νεκάξα
Άτλας
Πούμας
Χάουγκεσουντ
Στρόμεν
Στάμπαεκ
Σογκντάλ
Κόνγκσβινγκερ
Χοντ
Λιν
Ρανχάιμ
Οντ
Έγκερσουντ
Ράουφος
Στρομσγκόντσετ
Σάντνες Ουλφ
Μος
Άλκμααρ
Τελστάρ
Ναϊμέγκεν
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Τβέντε
Αϊντχόφεν
Φέγενορντ
Ουτρέχτη
Πόρτο
Μπενφίκα
Εστορίλ
Κάζα Πία
Σάντα Κλάρα
Μπράγκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Μορεϊρένσε
Εστρέλα Αμαδόρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Σέλτικ
Ρέιντζερς
Μιάλμπι
Γκάις
Ντέγκερφορς
Χάμαρμπι
Γιουργκόρντεν
Έλφσμποργκ
Χάλμσταντ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Κάλμαρ
Χάκεν
Αμέντ Σπορτίφ
Μπεσίκτας
Φενερμπαχτσέ
Έγιουπσπορ
Ερζουρουμσπόρ
Σαμσουνσπόρ
Κόβεντρι
Ίπσουιτς
Σαουθάμπτον
Μπέρμιγχαμ
Μίντλεσμπρο
Μίλγουολ
Σουόνσι
Χαλ
Ρέξαμ
Ντέρμπι
Στόουκ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπρίστολ Σίτι
Πρέστον
Τσάρλτον
Πόρτσμουθ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Λέστερ
Μπλάκμπερν
Σέφιλντ Γουένσντεϊ