Φιέστα στο Καυτανζόγλειο
Βόρειος όμιλος. Τελευταία αγωνιστική των playoffs.
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο Ηρακλής σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, όμως δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα μένοντας στο 0-0. Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ένα ματς που δεν είχε πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 41’ είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μάναλη που εξουδετερώθηκε και στο 63’ η κεφαλιά του Ουάρντα είχε την ίδια κατάληξη. Σχεδόν αμέσως γλύτωσε από ακυρωμένο γκολ που «φωνάζουν» οι φιλοξενούμενοι και παρά τις προσπάθειες που έκανε έως τη λήξη δεν άλλαξε κάτι.
Σήμερα θα γίνει η φιέστα της ανόδου και το κλίμα είναι γιορτινό. Άπαντες είναι λογικό να σκέφτονται τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την Καλαμάτα που θα διεξαχθεί το Σάββατο και όπως όλα δείχνουν θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ. Ο σχεδιασμός πάντως για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ έχει ξεκινήσει, ενώ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ο Ουάρντα (ΜΕ) που βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του.
Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο Ουάρντα (ΜΕ). Τραυματίες οι Σουλούκος (Τ), Μαχαίρας (Ε), Παναγιωτίδης (Μ), Προύντζος (Μ).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβεβαίωσε και το προηγούμενο Σάββατο ότι έχει μείνει για τα καλά από δυνάμεις τους τελευταίους μήνες. Δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα το κοινό της μένοντας στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης Β’. Αντέδρασε καλά στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε και στο 18’ απάντησε με την κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου. Υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και στο 69’ ο Κάσσος νίκησε τους πάντες στον αέρα σε εκτέλεση κόρνερ δίνοντας προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις ο αμυντικός Μπακαγιόκο πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον γκολκίπερ Μπαλωμένο και δεν υπήρχε χρόνος να αντιδράσει.
Παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ και συνολικά δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης στα εφτά τελευταία ματς (0-2-5). Όπως και να έχει το πρόσημο από τη φετινή σεζόν είναι θετικό, εντούτοις της αφήνει μία «πικρία» από την στιγμή που φάνηκε ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν στα πιτς οι Καμπετσής (Ε), Πεταυράκης (Α), Τίντε (Α). Έμεινε ξανά εκτός για τεχνικούς λόγους ο Μανουσάκης (Ε).
Δημήτρης Σιώρης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Ο Ηρακλής δικαίως πανηγυρίζει την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν και όλα είναι έτοιμα για τη φιέστα. Η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι τρέχοντας σερί 0-5-2 και δεν πείθει ότι μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα. Άσος.
Γουέστ Μπρομ
Ρέξαμ
ΚΠΡ
Γουότφορντ
Λέστερ
Πρέστον
Μπέρμιγχαμ
Μπλάκμπερν
Νόριτς
Πόρτσμουθ
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Χαλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σουόνσι
Στόουκ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Τσάρλτον
Μπρίστολ Σίτι
Κόβεντρι
Ντέρμπι
Μίντλεσμπρο
Μίλγουολ
Χιμνάσια Μεντόζα
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ουνιόν Σάντα Φε
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Σαν Λορέντζο
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ριντ
Αλτάχ
Αντβέρπ
Γκενκ
Παρί Σεν Ζερμέν
Τουλούζ
Ράγιο Βαγιεκάνο
Έλτσε
Βιτόρια Γκιμαράες
Τοντέλα
Ζιλ Βιθέντε
AVS Φουτεμπόλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Σάντα Κλάρα
Χέλσινγκμποργκ
Έστερ
Νίκη Βόλου
Άστερας Τρίπολης Β'
Άντε ρε Ηρακλαρα,τελευταίο ματς φέτος με τα χωριά...