Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2016 02:00
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ και θα παίξει με την Βόλφσμπουργκ για μια θέση στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας. Γλίτωσε στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (3-0 την Ουνιόν Βερολίνου, 1-1 κ.δ) και στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί την Χέρτα.

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε η Μπάγερν μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ.

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους Βαυαρούς, που προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Λαμ. Στο 41’ ο Γκριν πέτυχε το 2-0 με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 48’ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Κου για να επιστρέψουν στο ματς.

Χαμένο πέναλτι είχε και η Μπάγερν με τον Μίλερ (57’) και στο 68’ ο Γι μείωσε σε 2-1 με τρομερό σουτ μπροστά στον Μπόατενγκ. Η ομάδα του Σταφυλίδη (έπαιξε σε όλο το ματς) δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η Μπάγερν «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις με «κεραυνό» του Αλάμπα.

Αντίπαλος των Βαυαρών στη φάση των «16» θα είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Χάιντενχαϊμ χάρη σε γκολ του Μάριο Γκόμεζ (49’).

Γλίτωσε στα πέναλτι η Ντόρτμουντ, πρόκριση και για Σάλκε


Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)
Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και χρειάστηκε τα πέναλτι (3-0, 1-1 κ.δ) για να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Τόμας Τούχελ έδωσε «ανάσες» σε κάποιους βασικούς, ωστόσο οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν στο 16’ με αυτογκόλ του Πάτερσεν. Οι πρωτευουσιάνοι δεν πτοήθηκαν, ισοφάρισαν στο 81’ με τον Σκρζίμπσκι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 3-0 και στη φάση των «16» θα βρει στο δρόμο της ακόμα μια ομάδα του Βερολίνου, την Χέρτα.

Με τον Κονοπλιάνκα να πετυχαίνει δύο γκολ, η Σάλκε κέρδισε με 3-2 την Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Αντίπαλος της στους «16» θα είναι η Σαντχάουζεν, που απέκλεισε την Τρίτη (25/10) την Φράιμπουργκ.

Το Αννόβερο διέλυσε με 6-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα υποδεχτεί στην έδρα της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από την άλλη, η Γκρόιτερ Φιρτ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μάιντς και στην επόμενη φάση θα υποδεχτεί την Γκλάντμπαχ.

Η Κολωνία πήρε την πρόκριση στην παράταση, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Χόφενχαϊμ. Αντίπαλος της στους «16» θα είναι το Αμβούργο, ενώ η Λότε που άφησε εκτός την Λεβερκούζεν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Μόναχο 1860.

Τα ζευγάρια στη φάση των «16» (7-8 Φεβρουαρίου):


Ντόρτμουντ - Χέρτα
Αμβούργο - Κολωνία
Μόναχο 1860 - Λότε
Σαντχάουζεν - Σάλκε
Αννόβερο - Άιντραχτ
Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ
Γκρόιτερ Φιρτ - Γκλάντμπαχ
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βάλντορφ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.