Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πάρντο

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πάρντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2016 21:26
Με δύο γκολ του Πάρντο (5’, 66’) και ένα του Ομάρ (68’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πλατανιά. Με κορυφαίο τον Πάρντο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπήκαν με το δεξί στο θεσμό.

Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ομάρ έδωσε με το κεφάλι στον Πάρντο και αυτός με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Ολυμπιακός είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (78%) και στο 20’ «άγγιξε» το 2-0 με ένα τρομερό σουτ του Καρντόσο από τα 35 μέτρα το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σιόβα, ενώ στο 42’ ο Καρντόσο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντεβεσά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πλατανιάς είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Ντίνα (37’, 48’) για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τη νίκη με ένα ξέσπασμα δύο λεπτών. Στο 66’ ο Πάρντο πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά, ενώ στο 68’ ο Ομάρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με διαγώνιο σουτ. Η ομάδα του Μπέντο έψαξε και τέταρτο γκολ, απειλώντας δύο φορές με τον Τσόρι, ωστόσο το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν (65' Μανθάτης), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Πάρντο.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβεσά (83' Μουνάφο), Ντίνας (72' Σκαρντιέλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.