Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2016 00:01
Με γκολ του Μάτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ» και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Αποκλεισμός και για Τσέλσι, ήττα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 1-0 και προκρίθηκαν στους «8» του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός θεσμού τους κατόχους του τίτλου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε να παρατάξει βασική ομάδα σε αντίθεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος προτίμησε να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αξιοσημείωτες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία από τον Κάρικ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της και στο 54’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Μάτα. Η Σίτι δεν είχε ούτε ένα σουτ στον στόχο για πρώτη φορά από το 2012, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για δεύτερο γκολ. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «8» του θεσμού, παίρνοντας μίνι εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα πως αυτό ήταν το 6ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αποκλείστηκε η Τσέλσι, πέρασε η Σαουθάμπτον


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι
Η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ο τεχνικός των «μπλε» προτίμησε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στον πάγκο αρκετά βασικά στελέχη όπως οι Ντιέγκο Κόστα, Έντεν Αζάρ και Νεμάνια Μάτιτς. Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Κουγιατέ, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του 20χρονου Φερνάντες.

Η Τσέλσι ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της, έχασε μερικές μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κέιχιλ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σαουθάμπτον με ωραίο γκολ του Μπουφάλ κέρδισε με 1-0 την Σάντερλαντ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η φάση των «8»


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι
Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί στην έδρα της την Γουέστ Χαμ, ενώ η Λίβερπουλ θα παίξει με την Λιντς στο «Άνφιλντ». Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Σαουθάμπτον στο «Έμιρειτς», ενώ το «πάζλ» συμπληρώνει το παιχνίδι της Χαλ με την Νιούκαστλ.

Να σημειωθεί πως τα παιχνίδια στην προημιτελική φάση (29-30 Νοεμβρίου) είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας, οδηγούνται σε παράταση και πέναλτι.

Τα ζευγάρια:

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γούεστ Χαμ

Λίβερπουλ - Λιντς

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον

Χαλ - Νιούκαστλ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.