Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Ιστορικό κάζο για Λεβερκούζεν (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Ιστορικό κάζο για Λεβερκούζεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2016 01:13
Ιστορικό κάζο για την Λεβερκούζεν, η οποία αποκλείστηκε στον β’ γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας από την Σπορτφρόιντε Λότε, ομάδα 3ης κατηγορίας! Προκρίσεις για Αμβούργο, Γκλάντμπαχ, Χέρτα και Άιντραχτ, έξω η Φράιμπουργκ.

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Λεβερκούζεν, καθώς οι «ασπιρίνες» αποκλείστηκαν στα πέναλτι (4-3) από την Σπόρτφρεϊντε Λότε, ομάδα 3ης κατηγορίας στην Γερμανία.

Η Λεβερκούζεν παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς και στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Φόλαντ. Ωστόσο η Λότε ισοφάρισε στο 47’ με αυτογκόλ του Χίμπερτ και στα εναπομείναντα λεπτά κατάφερε να κρατήσει το 1-1, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, οι «ασπιρίνες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Φόλαντ (95’), όμως οι πεισματάρηδες γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Φράιμπέργκερ (105+1’). Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Λότε πήρε την ιστορική πρόκριση με 4-3, αφού οι Αράνγκις, Φόλαντ και Μπάουμγκαρτλίνγκερ αστόχησαν από την άσπρη βούλα.

Προκρίσεις για Αμβούργο, Γκλάντμπαχ και Χέρτα, την έκπληξη η Ζάντχαουζεν


Κύπελλο Γερμανίας: Ιστορικό κάζο για Λεβερκούζεν (video)
Αντίθετα, το Αμβούργο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Χάλεσερ, παίρνοντας εμφατική νίκη με 4-0 χάρη στα γκολ των Γουντ (8’, 43’), Λασόγκα (57’) και Χάλεσερ (82’).

Η Γκλάντμπαχ με σκόρερ τους Τζόνσον (31’) και Στιντλ (84’) κέρδισε με 2-0 την Στουτγκάρδη στο «Μπορούσια Παρκ», ενώ η Χέρτα κέρδισε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι (42' Βάιζερ, 54' Στόκερ τα γκολ).

Με τέρμα του Χέμλαϊν η Αρμίνια Μπίλεφελντ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης, ενώ η Μοναχό 1860 απέκλεισε στα πέναλτι (4-3, 0-0 κ.δ) την Βίρτσμπουργκερ του Τάσου Λαγού (δεν αγωνίστηκε).

Αποκλεισμό στα πέναλτι γνώρισε και η Φράιμπουργκ, χάνοντας με 4-3 από την Ζάντχαουζεν στην έδρα της, έπειτα από το εντυπωσιακό 3-3 της κανονικής διάρκειας. Τέλος, η Άιντραχτ απέκλεισε στα πέναλτι (4-1) την Ίνγκολστατ μετά το ισόπαλο 0-0 στη Φρανκφούρτη.

Τα ματς της Τετάρτης:


Αστόρια - Ντάρμσταντ (19:30)

Ανόβερο - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Χάιντενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ

Γκρόιτερ Φιρτ - Μάιντς

Νυρεμβέργη - Σάλκε (21:45)

Κολωνία - Χόφενχαϊμ

Μπάγερν - Άουγκσμπουργκ

Ντόρτμουντ - Ουνιόν Βερολίνου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.