Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ράσφορντ έκρινε το ντέρμπι!

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ράσφορντ έκρινε το ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2016 18:06
Με τον 18χρονο Ράσφορντ να πετυχαίνει δύο γκολ και μία ασίστ στο πρώτο του παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-2 την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» και άφησε τους «κανονιέρηδες» στο -5 από την κορυφή! Μόνη στην 2η θέση και στο -2 από την Λέστερ η Τότεναμ, 2-1 την Σουόνσι.

Ένα νέο αστέρι γεννιέται και το όνομα του είναι Μάρκους Ράσφορντ! Λίγες ημέρες μετά τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μίντιλαντ, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 18χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και μια ασίστ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 3-2 στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τους τρεις βαθμούς και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για την τετράδα, μειώνοντας προσωρινά στο -4 τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι. Στον αντίποδα, η Άρσεναλ έφυγε με άδεια χέρια από το «Όλντ Τράφορντ» και πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Λέστερ αλλά και στο -3 από την 2η Τότεναμ.

Η Άρσεναλ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί με το… καλημέρα στο ματς, καθώς στο 7’, ο Μονρεάλ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ντε Χέα. Το 0-1 δεν έγινε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών με τον φοβερό και τρομερό Ράσφορντ.

Στο 29’, μετά από σέντρα του Βαρέλα, η άμυνα της Άρσεναλ δεν κατάφερε να διώξει και ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Τρία λεπτά μετά, η άμυνα των «κανονιέρηδων» πιάστηκε στον ύπνο και ο 18χρονος άσος «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λίνγκαρντ.

Η Άρσεναλ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 στο 40’ χάρη σε κεφαλιά του Γουέλμπεκ, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και 3ο τέρμα στο 65’ έχοντας και πάλι πρωταγωνιστή τον Ράσφορντ. Ο 18χρονος χόρεψε την άμυνα της Άρσεναλ και έδωσε στον Ερέρα, εκείνος σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει στον Κοσιενλί, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Τσεχ.

Τέσσερα λεπτά μετά, η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία της Γιουνάιτεντ και μείωσε σε 3-2 με σουτ του αμαρκάριστου Οζίλ. Ωστόσο, στα υπόλοιπα λεπτά, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν κατάφερε να απειλήσει για ένα 3ο γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Ανατροπή… τίτλου για Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ράσφορντ έκρινε το ντέρμπι!
Αντίθετα, η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σουόνσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και διατήρησε στο -2 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Η Σουόνσι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό για να προηγηθεί, με τον Γιορίς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε προσπάθεια του Σίγκουρντσον. Ωστόσο οι «κύκνοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 20’, χάρη σε ωραίο τελείωμα του Παλόσκι.

Η συνέχεια άνηκε στην Τότεναμ, η οποία πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο έπεσε πάνω στον τρομερό Φαμπιάνσκι. Ο γκολκίπερ των «κύκνων» πραγματοποίησε κάποιες απίστευτες αποκρούσεις, κρατώντας μόνος του την Σουόνσι στο ματς.

Ωστόσο, η πίεση των «πετεινών» απέδωσε καρπούς στο 69’, με τον Τσαντλί να φέρνει το σκορ στα ίσα. Η ομάδα του Ποκετίνο πίεσε για την ολική ανατροπή και τα κατάφερε στο 77’ με ωραίο σουτ του Ρόουζ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τότεναμ συνεχίζει να ελπίζει για το πρωτάθλημα, όντας στο -2 από την 1η Λέστερ και στο +3 από την 3η Άρσεναλ.



Η απίστευτη αντίδραση του Φαν Χαάλ, ο οποίος έκανε αναπαράσταση μιας προηγούμενης φάσης στον τέταρτο διαιτητή:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.