Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Σπουδαίο «διπλό» για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Σπουδαίο «διπλό» για Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2016 20:13
Η Μπάγερν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 116α της γενέθλια! Νίκη-«ανάσα» για Ανόβερο, 2-1 την Στουτγκάρδη.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν με 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και ξέφυγαν προσωρινά με +11 από την 2η Ντόρτμουντ.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, με τον Σέφερ να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 45’, στέλνοντας άουτ την μπάλα από εξαιρετική θέση στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών με τους Κομάν (66’) και Λεβαντόφσκι (74’). Ο νεαρός Γάλλος άσος «έγραψε» το 1-0 με εύστοχο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ ο Πολωνός στράικερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με υπέροχο τελείωμα στην κίνηση.

Από την άλλη, ζωντανό στη μάχη της σωτήριας έμεινε το Αννόβερο, το οποίο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Στουτγκάρδη χάρη σε δύο γκολ του αμυντικού Σουλτς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Τόμας Σάαφ μετά από εφτά σερί ήττες, ενώ η Στουτγκάρδη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά τις 29 Νοεμβρίου.

Τέλος, Βέρντερ Βρέμης και Ντάρμσταντ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ούτζα (33’), αλλά η Ντάρμσταντ έκανε την ανατροπή με Βάγκνερ (44’ πεν.) και Σούλου (82’). Ωστόσο, η Βέρντερ πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 89’ με γκολ του Πιζάρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.