Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασμα Ρονάλντο: «Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα 'μασταν πρώτοι»

Ξέσπασμα Ρονάλντο: «Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα 'μασταν πρώτοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2016 20:26
Πρωτοφανές ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως η «βασίλισσα» θα ήταν στην κορυφή εάν όλοι οι παίκτες βρίσκονταν στο δικό του επίπεδο!

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Ρεάλ μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης με αντίπαλο την Ατλέτικο (0-1). Η «βασίλισσα» κινδυνεύει να βρεθεί στο -12 από την κορυφή και ο κόσμος στο «Μπερναμπέου» ζητούσε την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σ’ όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άφησε σαφή υπονοούμενα για το επίπεδο κάποιων συμπαικτών του:

«Όλα τα χρόνια, σύμφωνα με τον Τύπο, φαίνεται ότι εγώ είμαι σκατά, αλλά οι αριθμοί και οι στατιστικές δεν λένε ψέματα. Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι. Δεν θέλω να υποτιμήσω κάποιο συμπαίκτη μου, αλλά όταν δεν είναι οι καλύτεροι είναι δύσκολο να παίξεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Καρίμ, τον Μπέιλ, τον Μαρσέλο... Δεν θέλω να πω ότι ο Χεσέ, ο Λούκας Βάθκεθ, ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά...», δήλωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς:

«Δεν ξέρω εάν οι τραυματισμοί είναι λόγω κακής προετοιμασίας, αλλά έχουμε πολλούς κι αυτό μας καταδικάζει. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες κι αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.