Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2016 22:03
Με γκολ των Πέλκα (17’) και Μακ (77’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον ακίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Σούπερ Λιγκ.

Την πρώτη του νίκη μετά από τις 17 Ιανουαρίου πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από έξι αγωνιστικές και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα, δεν επέτρεπε στον Αστέρα να απειλήσει και μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχε ευκαιρίες για το 1-0. Στο 11’ ο Μπαντής απόκρουσε το σουτ του Μακ και στη συνέχεια το σουτ του Πέλκα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά, το σουτ Μυστακίδη ήταν άστοχο, όμως στο 17’ η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς…

Ο Μυστακίδης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έδωσε στον Κίτσιου, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και την μπάλα να κοντράρει στο Σανκαρέ. Από την κόντρα επωφελήθηκε ο Πέλκας, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ, «έγραψε» το 1-0.

Η πρώτη τελική του Αστέρα ήρθε στο 24’, με τον Παντελιάδη να εκτελεί απευθείας φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ, έχοντας ως μόνη καλή στιγμή ένα σουτ του Λουί στο 30’. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή για το 2-0 στο 35’, με το σουτ του Αντόνις να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος κυλούσε σε χαμηλό τέμπο. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, ωστόσο φάνηκε ότι άρχιζε να σκέφτεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός και στο 77’ ο «δικέφαλος του Βορρά» «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Κάτσε εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο κενό στην άμυνα του Αστέρα και βρήκε τον Μακ, εκείνος πέρασετον Μπαντή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και για 3ο τέρμα, με κορυφαία το δοκάρι του Μακ στο 83’. Ένα λεπτό μετά ο Χατζηϊσαΐας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, όμως το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.