Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες στο 89’ για Λέστερ και Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες στο 89’ για Λέστερ και Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2016 19:40
Με γκολ του Ουγιόα στο 89’ η Λέστερ νίκησε με 1-0 την Νόριτς και ξέφυγε προσωρινά με +5 από Τότεναμ και Άρσεναλ, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Νίκη στο 89’ και για Τσέλσι, 2-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις».

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Λέστερ, η οποία κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Νόριτς στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και τις απομένουν ακόμα έντεκα παιχνίδια για το όνειρο!

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αμυντικό πλάνο της Νόριτς, καθώς δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα των «καναρινιών». Μετά από ένα πρώτο μέρος με λίγες καλές στιγμές, οι «αλεπούδες» είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Βάρντι (57’) και Ολμπράιτον (66’), όμως ο Ράντι κράτησε το μηδέν.

Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 89’ ο Ουγιόα. Ο Αργεντινός πέρασε στο ματς στο 78’ και αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, διαμορφώνοντας το 1-0 ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Πρώτη ανατροπή για Τσέλσι, πέρασε 5η η Γουέστ Χαμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες στο 89’ για Λέστερ και Τσέλσι
Η Τσέλσι πραγματοποίησε την πρώτη ανατροπή τη φετινή σεζόν, νικώντας με 2-1 την Σαουθάμπτον στον «Σεντ Μέρις».

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Μπάμπα αλλά και την αργή αντίδραση του Κουρτουά, ανοίγοντας το σκορ στο 42’ με πλασέ του Λονγκ.

Ωστόσο η Τσέλσι αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και στο 75’ έφερε το σκορ στα ίσα με ένα τυχερό γκολ του Φάμπεργκας. Ο Ισπανός έκανε σέντρα για τον Αζάρ, αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Φόρστερ.

Η ομάδα του Χίντινκ πίεσε για την ολική ανατροπή και τα κατάφερε στο 89’ με δυνατή κεφαλιά του Ιβάνοβιτς. Η Σαουθάμπτον δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η Τσέλσι συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ανεβαίνοντας στην 11η θέση.

Στα άλλα ματς, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 την Σάντερλαντ και προσπέρασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 5η θέση, όντας προσωρινά στο -4 από την τετράδα! Από την άλλη, η Στόουκ επικράτησε 2-1 της ουραγού Άστον Βίλα με δύο γκολ του Αρναούτοβιτς, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Γουότφορντ με την Μπόρνμουθ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.