Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι όμιλοι του επετειακού Κόπα Αμέρικα

Οι όμιλοι του επετειακού Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2016 13:32
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το επετειακό Κόπα Αμέρικα, με την πρωταθλήτρια Χιλή να είναι στον ίδιο όμιλο με την φιναλίστ του περσινού θεσμού Αργεντινή. Δείτε τους τέσσερις ομίλους του τουρνουά, που θα συντροφεύσει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής το φετινό καλοκαίρι.

Η τελική φάση του Euro της Γαλλίας θα τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν θα αποτελέσει τη μοναδική διοργάνωση Εθνικών ομάδων το φετινό καλοκαίρι… Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων «ζωής» του Κόπα Αμέρικα, η CONMEBOL (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Νοτίου Αμερικής) διοργανώνει το επετειακό Κόπα Αμέρικα (Copa America Centenario), το οποίο θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή έξι ομάδων της CONCACAF (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Βόρειου & Κεντρικής Αμερικής).

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/2) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης, με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Χιλή να είναι στον ίδιο όμιλο με την περσινή φιναλίστ, Αργεντινή.

Πιο αμφίρροπος όμιλος είναι ο πρώτος, όπου ΗΠΑ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Παραγουάη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δύο εισιτήρια. Από την άλλη, η Βραζιλία βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με Εκουαδόρ, Περού και Αϊτή, ενώ Μεξικό, Ουρουγουάη, Τζαμάικα και η Βενεζουέλα των Βάργκας, Μπαρόχα απαρτίζουν το 3ο γκρουπ.

Το τουρνουά θα γίνει από τις 3 έως τις 26 Ιουνίου στα γήπεδα των ΗΠΑ (οι αντίστοιχες ημερομηνίες του Euro είναι από 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου) και μένει να φανεί με τι ρόστερ θα κατέβουν οι ομάδες, καθώς αρκετοί παίκτες ενδέχεται να προτιμήσουν τις… παραλίες, ένα χρόνο μετά το Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Αναλυτικά οι όμιλοι:


Πρώτος όμιλος

ΗΠΑ
Κολομβία
Κόστα Ρίκα
Παραγουάη

Δεύτερο όμιλος

Βραζιλία
Εκουαδόρ
Αϊτή
Περού

Τρίτος όμιλος

Μεξικό
Ουρουγουάη
Τζαμάικα
Βενεζουέλα

Τέταρτος όμιλος

Αργεντινή
Χιλή
Παναμάς
Βολιβία


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.