Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2016 17:11
Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με 4-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Άντερλεχτ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Τσόρι (10’), Πουλίδο (65’), Καμπιάσο (74’) και Φορτούνης (85΄) οι σκόρερ για την ομάδα του Σίλβα, που θέλει μια νίκη για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τις δύο σερί ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, διαλύοντας με 4-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, κάνοντας οκτώ αλλαγές, σε σχέση με το αρχικό σχήμα στο Βέλγιο. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχαν τέσσερα γκολ και θέλουν άλλη μια νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό του αγώνα, χάρη σε τρομερό γκολ του Τσόρι. Ο Αργεντινός πήρε φανέλα βασικού και δεν άργησε να χριστεί σκόρερ, «γράφοντας» το 1-0 με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα, καθώς στο 11’ ο Παπαδόπουλος βγήκε απέναντι στον Ρομπέρτο, αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από τα δοκάρια.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ασκεί πίεση, έχοντας σημαντική στιγμή στο 21’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, που πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά, το σουτ του Κασάμι έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Ατρόμητου και στο 28’ η κεφαλιά του Πουλίδο από πλεονεκτική θέση, δεν δυσκόλεψε τον Μπάρκα. Αντίθετα, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απόκρουσε με υπερένταση το δυνατό σουτ του Φουστέρ στο 31’, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.Δύο λεπτά μετά, ο Ρομπέρτο χρειάστηκε να επέμβει, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Μπρίτο μέσα από την μικρή περιοχή. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και στο 36’ πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε δυνατό σουτ του Ουμπίδες έξω από την περιοχή.

Οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει μέτρα και πίεζαν για την ισοφάριση, έχοντας άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 1-1. Στο 37’ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου από τη μικρή περιοχή έφυγε άουτ και στο 38’ ο Ρομπέρτο μπλόκαρε το σουτ του Ουμπίδες.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν και στο 40’ ο Κολοβός θα μπορούσε να κάνει το 2-0, όμως κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς του Ατρόμητου. Δύο λεπτά μετά, ο Πουλίδο αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 45’ ο Φουστέρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Ο Φουστέρ απείλησε ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μπάρκα να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Ισπανού στο 56’. Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 65’, με τον Πουλίδο να χρίζεται σκόρερ από κοντά, έπειτα από ωραία πάσα του Κασάμι. Στο 67’ ο Κολοβός αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο επόμενο λεπτό ο Σίλβα τον απέσυρε μαζί με τον Κασάμι για να ρίξει στο ματς τους Ιντέγε και Φορτούνη.

Στο 73’, Τσόρι, Φορτούνης και Φουστέρ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, αλλά ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ισπανού. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός επωφελήθηκε από το κόρνερ και έφτασε σε 3ο γκολ με κοντινό σουτ του Καμπιάσο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή και στο 85’ έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα…. Ο Ιντέγε βγήκε από πλάγια θέση και έδωσε στον Φορτούνη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι (68' Ιντέγε), Καμπιάσο, Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Κολοβός (69' Φορτούνης), Φουστέρ, Πουλίδο.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο (75' Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80' Ματέι), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος (71' Λε Ταλέκ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.