Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ατρόμητο ο Καράσκο

Στον Ατρόμητο ο Καράσκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 16:56
Την απόκτηση του Μαουρίτσιο Καράσκο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. «Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή», δήλωσε ο παίκτης.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μαουρίτσιο Καράσκο, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με τον Ατρόμητο και ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες.

Ο 27χρονος επιθετικός σημείωσε 11 τέρματα σε 35 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ και έφυγε από τους Αρκάδες μετά το τέλος των πλέι-οφ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εστουντιάδες, μετρώντας 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


Στον Ατρόμητο ο Καράσκο
Η πατρίδα του η Αργεντινή φημίζεται για το ταγκό κι εκείνος φημίζεται για τα γκολ!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία της με τον goleador Μαουρίτσιο Καράσκο!.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές/ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου φορώντας κι επίσημα τη φανέλα με το αστέρι!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μαουρίτσιο Καράσκο δήλωσε περιχαρής στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής:

«Μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη μετά από έξι μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε.

Ξέρω τον Ατρόμητο από πέρσι αλλά και από το παρελθόν καθώς τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα του στις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και από τις ανέσεις που διαπίστωσα ότι παρέχει στους ποδοσφαιριστές με το υπερσύχρονο αθλητικό κέντρο
».

Και ο Μαουρίτσιο Καράσκο κατέληξε: «Είμαι έτοιμος, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζομαι όπως είναι φυσικό μικρό χρόνο προσαρμογής για να μάθω την ομάδα, πως παίζει και να μιλήσω με τον προπονητή κύριο Σα Πίντο τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που με επέλεξε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί έκανε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή.

Επιθυμία μου είναι να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω. Τι σημαίνει αυτό; Θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ατρόμητο και να κάνω ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας, μπροστά τους οποίους ανυπομονώ να αγωνιστώ
».

Επιθετικός με πολύ μεγάλες παραστάσεις που κάνει τα «δίχτυα να αναστενάζουν» είναι ο Καράσκο που έδειξε τα διαπιστευτήρια του στο περσινό πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης με 11 τέρματα.

Προηγήθηκαν 12 γκολ σε 29 συμμετοχές με την Πατρανάτο και η κατάκτηση του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες με την Εστουντιάντες. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί επίσης με την Νιου Ολντ Μπόις, την Κίλμες, με την οποία έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Β’ στην Α’ Εθνική αλλά και την Αλντοσίβι.

Αύριο θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά από την Τρίτη θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.