Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Λαμία ο Τεννές

Παρελθόν από τη Λαμία ο Τεννές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 15:28
Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. «Η συνεργασία μας λύθηκε μετά από δικό του αίτημα» δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λαμία, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, που υποχώρησε στη 2η θέση του Β. ομίλου της Football League, με -6 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και σ' αυτόν και στους συνεργάτες του» αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της Λαμίας, με τον Έλληνα τεχνικό να αφήνει αιχμές προς τον πρόεδρο της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές:


Παρελθόν από τη Λαμία ο Τεννές
"Εδώ και μια εβδομάδα μια ίωση με ταλαιπωρεί και ήταν η αιτία της απουσίας μου από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Ενώ ακόμη δεν έχω αναρρώσει και δεν έχω πάει στην ομάδα, διαβάζω ότι λύνεται η συνεργασία μου "κοινή συναινέσει.

Ο άγνωστος και άμαθος μέχρι πριν 7 μήνες πρόεδρος της ομάδας, στους 7 αυτούς μήνες έγινε γνωστός σ' όλη την Ελλάδα μέσα από την καταπληκτική πορεία της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα έμαθε τα πάντα για το ποδόσφαιρο.

Αφού πρώτα ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, όλους επίσης τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον κόσμο της ομάδας για την αμέριστη συμπαράστασή του, να πω ότι: "η καλή διαχείριση της πολύ μεγάλης επιτυχίας ή της οδυνηρής ήττας θέλει άτομα με επίπεδο, ήθος και ψυχραιμία
".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δήλωσε πως η απόφαση πάρθηκε μετά από αίτημα του Έλληνα τεχνικού:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου:


Παρελθόν από τη Λαμία ο Τεννές
"Δεν θα μπω σε καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον κ. Τεννέ, σεβόμενος και την πείρα του στο ποδόσφαιρο και προσωπικά πιστεύω και στο ήθος του. Από κει και πέρα οφείλει ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια, ότι δηλαδή η συνεργασία μας λύθηκε μετά από δικό του αίτημα που έγινε με τηλεφώνημά του σήμερα το πρωί.

Όσον αφορά το πόσο γνωστός ή άγνωστος είναι ο καθένας, αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει, το μόνο που με ενδιαφέρει και για το οποίο αγωνίζομαι εδώ και 3 χρόνια είναι η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Και δίνω ένα παράδειγμα, μετά από 12 και πολλές φορές 14 ώρες στη δουλειά μου βρίσκω τις αντοχές και ασχολούμαι 4-5 ώρες καθημερινά με την ομάδα.

Η ομάδα τον τελευταίο μήνα έδειχνε μεγάλη κούραση και να μην γελιόμαστε, το βλέπαμε όλοι. Του το είχα επισημάνει και η απάντηση ήταν να μαθαίνω από το τηλέφωνο ότι ο κ. Κόλτσης μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα έδιωχνε την ομάδα σε διήμερη άδεια και ότι θα επέστρεφαν τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν καμιά ομάδα στον κόσμο δεν θα το έκανε αυτό μετά από ένα τέτοιο ματς με άσχημες καιρικές συνθήκες. Με δική μου παρέμβαση στην ομάδα, πήγαν για αποθεραπεία οι παίκτες που αγωνίστηκαν και για προπόνηση όσοι δεν αγωνίστηκαν.

Προσωπικά σέβομαι τον κ. Τεννέ και την ειλικρίνειά του ότι είχε ίωση και μάλιστα ο ίδιος τον παρότρυνα να μείνει σπίτι του, γιατί η κατάστασή του ήταν ανησυχητική, αλλά έχω την ευθύνη για την τύχη αυτής της ομάδας.

Δεν τα έχω μάθει όλα στο ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω όμως είναι κάθε μέρα να προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα της Λαμίας. Δεν την έχω δει σαν επάγγελμα, την έχω δει σαν ένα κομμάτι της ζωής μου και καθημερινά ματώνω ψυχικά και οικονομικά και έχω το δικαίωμα να κρίνω αποφάσεις και ενέργειες συνεργατών και έμμισθων υπαλλήλων της ομάδας που ανήκουν στο τιμ του προπονητή.

Για μένα αυτό το κεφάλαιο κλείνει εδώ. Ο κ. Τεννές είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και πιστεύω ότι πρόσφερε στη Λαμία τα μέγιστα. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουν περάσει από τη Λαμία και άλλοι προπονητές και έχουν προσφέρει χαρές τα τελευταία 3 χρόνια.

Του εύχομαι να επανέλθει υγιέστατος από την ίωση, δεν του έχω κανέναν προσωπικό θυμό, εξάλλου γνωρίζουμε και οι δύο ότι το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά και θέλω να έχει πολλές επιτυχίες στο υπόλοιπο της καριέρας του.
"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.