Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έριξε τριάρα στη Μίλαν η Λάτσιο (video)

Σέριε Α: Έριξε τριάρα στη Μίλαν η Λάτσιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 00:18
Η Μίλαν προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό μέσα στο «Ολίμπικο» με γκολ του Μενέζ, ωστόσο η Λάτσιο έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη (3-1) που την έφερε ξανά στην 3η θέση. Νεύρα και αποβολή του Μεξές στο φινάλε για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάουρι.

Σπουδαία νίκη με 3-1 κόντρα στη Μίλαν πανηγύρισε η Λάτσιο, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό, έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος και πέρασε προσωρινά στην 3η θέση με 34 βαθμούς

Οι «ροσονέρι» πήραν προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με ωραίο γκολ του Μενέζ, ωστόσο για ακόμα μια φορά η ομάδα του Ιντζάγκι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γρήγορο προβάδισμα της, καθώς στη συνέχεια η Λάτσιο πήρε τον έλεγχο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Κλόζε και Καντρέβα δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ντιέγκο Λόπεθ που κράτησε όρθια τη Μίλαν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» δεν άντεξαν την πίεση των «λατσιάλι».

Η ομάδα του Πιόλι ανέτρεψε το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Παρόλο να «γράφει» το 1-1 στο 47’ με ωραίο πλασέ, ενώ στο 51’ ο Κλόζε νίκησε σε τετ-α-τετ τον Λόπεθ. Η Μίλαν ήταν απογοητευτική και στο 81’ ο Παρόλο διαμόρφωσε το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Λάτσιο.

Στις καθυστερήσεις τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν όταν ο Μεξές έχασε τον έλεγχο χτυπώντας εκτός φάσης τον Μάουρι με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους την Τρίτη στο Μιλάνο για τους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου η Λάτσιο ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς τους Τζόρτζεβιτς και Ντε Φράι οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες.

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι, η οποία αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 14 Δεκεμβρίου και παρέμεινε στην 8η θέση με 26 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.