Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/4/2024 00:02
Στις 14:30, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ για την 35 η αγωνιστική της Premier League. Στις 19:00, Γιουβέντους και Μίλαν κοντράρονται στο Τορίνο, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A.

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

«Διπλό» και περιμένει…

Από την δύσκολη έδρα της Γουέστ Χαμ θέλει να περάσει νικηφόρα η Λίβερπουλ, με σκοπό να παραμείνει κοντά στην κορυφή της Premier League. Οι δύο ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον έριξαν τους «κόκκινους» στην 3 η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον η προσπάθειά τους να στεφθούν πρωταθλητές δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Με νίκη σήμερα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα ισοβαθμήσει μαζί με την πρωτοπόρο Άρσεναλ και θα περιμένει απώλεια βαθμών από τους «κανονιέρηδες» και την Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα. Η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν είναι ο κύριος στόχος της Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» μετά τον αποκλεισμό τους στο Europa League από την Λεβερκούζεν έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην 7 η θέση, η οποία δίνει και το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο. Τέσσερις νίκες στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο “London Stadium” μετρά η Λίβερπουλ.Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στην Serie A!

Ντέρμπι στη Serie A

Ένα από τα πλέον ιστορικά ντέρμπι του ιταλικού ποδοσφαίρου λαμβάνει χώρα απόψε στο Τορίνο, όπου κοντράρονται Γιουβέντους και Μίλαν. Το πρωτάθλημα της Serie A μπορεί να έχει κριθεί και μαθηματικά, με την κατάκτηση του τίτλου από την Ίντερ, ωστόσο, κι οι δύο ομάδες έχουν βάλει στο… μάτι τη 2 η θέση. Αμφότερες, προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική και η νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους είναι «μονόδρομος». Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων στο “Allianz Stadium” σημειώθηκαν από δύο γκολ και κάτω.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ