Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιντζάγκι: «Δεν χρειάζεται να τα αλλάξουμε όλα»

Ιντζάγκι: «Δεν χρειάζεται να τα αλλάξουμε όλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 01:13
Δεν αποκλείεται το παιχνίδι με την Λάτσιο να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Φίλιπο Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως οι μέρες του Ιταλού τεχνικού στους «ροσονέρι» είναι μετρημένες. Σπαλέτι και Πραντέλι τα φαβορί για να τον αντικαταστήσουν, τι είπε ο τεχνικός της Μίλαν μετά τον αγώνα.

Η Μίλαν δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και δεν αποκλείεται η διοίκηση των «ροσονέρι» να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Φίλιπο Ιντζάγκι.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, η διοίκηση της Μίλαν έχει πάρει την απόφαση να απολύσει τον Ιταλό προπονητή, με τους Λουτσιάνο Σπαλέτι και Τσέζαρε Πραντέλι να είναι τα φαβορί για να τον αντικαταστήσουν, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

«Δεν είναι λύση να πετάξουμε από το παράθυρο ότι έχουμε κάνει»


Μάλιστα μετά το παιχνίδι, ο Ιντζάγκι κλήθηκε να σχολιάσει μετά το παιχνίδι τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται άμεσα από τον πάγκο της Μίλαν:

«Είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα. Δεν χρειάζεται να τα αλλάξουμε όλα. Θα δούμε τι κάναμε λάθος και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πριν μερικές εβδομάδες αντιμετωπίζαμε στα ίσα ομάδες όπως η Νάπολι και η Ρόμα, επομένως δεν μπορώ να σκεφτώ πως αυτή είναι η αληθινή Μίλαν.

Εάν ένας προπονητής πιστεύει ότι είναι αυτός το πρόβλημα, τότε πρέπει να παραιτηθεί. Η ομάδα με ακολουθεί. Αυτό δεν είναι αρκετό τώρα, όμως υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι το φινάλε της σεζόν και παράλληλα διεκδικούμε τη συμμετοχή μας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν έχω ακούσει τίποτα από τον πρόεδρο, όμως είναι λίγα αυτά που μπορούν να ειπωθούν.

Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις εμφανίσεις που έκανε πριν από ένα μήνα. Ίσως δώσαμε λάθος αίσθηση και ελπίδες μετά από τρεις πολύ καλούς μήνες, όμως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι με το να πετάξουμε από το παράθυρο όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, δεν θα λύσουμε τα προβλήματα
».

Για την εικόνα της ομάδας: «Ήταν μια κακή εμφάνιση όμως οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και πήραμε προβάδισμα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αυτή τη στιγμή πρέπει απλώς να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ξανά με την Λάτσιο, αυτή τη φορά για το Κύπελλο».

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα, όπως κάναμε πριν ένα μήνα. Δεν τα έχουμε πάει καλά σε τρία-τέσσερα παιχνίδια, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε οι παίκτες να δώσουν την καλύτερη τους εμφάνιση. Η ομάδα δείχνει να φοβάται όταν παίρνει προβάδισμα, ενώ όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα.

Ένα πρόβλημα είναι ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν επιστρέψει από μακροχρόνιο τραυματισμό, όμως δεν πρέπει να ψάχνουμε για άλλοθι
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.