Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Ιταλία-Κροατία, μια «ανάσα» από την κορυφή η Νορβηγία (videos)

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Ιταλία-Κροατία, μια «ανάσα» από την κορυφή η Νορβηγία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2014 00:11
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ιταλίας με την Κροατία στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που διατηρεί τις δύο ομάδες στην κορυφή με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Νορβηγία, που κέρδισε νωρίτερα με 1-0 το Αζερμπαιτζάν. Άφησε βαθμούς η Βουλγαρία, 1-1 με Μάλτα στη Σόφια.

Διατηρήθηκαν στην κορυφή του 8ου ομίλου Ιταλία και Κροατία, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Μιλάνο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι Κροάτες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά για να πάρουν προβάδισμα, όμως στο 11’ ο Καντρέβα με ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-0 για τους Ιταλούς.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από την Κροατία, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 στο 15’ με τον Πέρισιτς (η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Μπουφόν), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και μάλιστα είχαν ευκαιρία με τον άσο της Βόλφσμπουργκ στο φινάλε για το «διπλό».

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Ιταλία-Κροατία, μια «ανάσα» από την κορυφή η Νορβηγία (videos)
Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Πράνιτς του Παναθηναϊκού, ενώ ο Μόντριτς τραυματίστηκε και αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο 28ο λεπτό.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά λόγω φωτοβολίδων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από Κροάτες οπαδούς που βρέθηκαν στο «Μεάτσα» και μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας στην εξέδρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Νωρίτερα, η Νορβηγία, έχοντας βασικό τον Αμπντελαουί του Ολυμπιακού (έπαιξε όλο το ματς), κέρδισε με 1-0 το Αζερμπαιτζάν στο Μπακού χάρη σε γκολ του Νόρντβαϊτ (25’) και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βουλγαρία, αν και προηγήθηκε στο 6’ με γκολ του Γκαλαμπίνοφ, έμεινε στο 1-1 με τη Μάλτα στη Σόφια (οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Φάιλα στο 49’) και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 76’, με τον Ποπόφ να στέλνει τη μπάλα στα… περιστέρια προς ευχαρίστηση του γκολκίπερ της Μάλτας και της Καλλονής, Χογκ που έπαιξε σε όλο το ματς.

Η βαθμολογία:

1. Κροατία 10
2. Ιταλία 10
3. Νορβηγία 9
4. Βουλγαρία 4
5. Μάλτα 1
6. Αζερμπαϊτζάν 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.