Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Τσάνα κόντρα στη Σερβία

Με Τσάνα κόντρα στη Σερβία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 02:10
Επισημοποιήθηκε η προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής από τον Κώστα Τσάνα ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο της Ελλάδας για το φιλικό της Τρίτης με τη Σερβία.

Με ανακοίνωση της, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο Κώστας Τσάνας θα είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στο φιλικό με τη Σερβία.

Ο νυν προπονητής της εθνικής ομάδας των Νέων θα ταξιδέψει στα Χανιά για το φιλικό της Τρίτης με τη Σερβία μαζί με τον γυμναστή Νεκτάριο Πανταζή. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα αναλάβει χρέη προπονητή στην Εθνική ομάδα των Νέων για το τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη.

Όσον αφορά τον Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής, η ΕΠΟ αναφέρει στην ανακοίνωση της πως δόθηκε άδεια στον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του μέχρι το τέλος του 2014.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.

Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.