Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Κύπρος, μοιρασιά για Βέλγιο-Ουαλία (videos)

Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Κύπρος, μοιρασιά για Βέλγιο-Ουαλία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 21:13
Με τον Εφραίμ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Κύπρος διέλυσε με 5-0 την Ανδόρα και πέρασε προσωρινά στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, ενώ Βέλγιο και Ουαλία έμειναν στο 0-0 στις Βρυξέλλες, με την… παρέα του Μπέιλ να διατηρείται στην κορυφή του ομίλου.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην αδύναμη Ανόρα η Κύπρος, η οποία την «σκόρπισε» με σκορ 5-0 στο ΓΣΠ και πήρε τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Euro 2016.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Εφραίμ ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μερκή που άνοιξε το σκορ στο 10’ και ο ίδιος με προσωπικό χατ-τρικ (31’, 42’, 60’) «καθάρισε» τη νίκη της Κύπρου, με τον Χριστοφή να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87’.

Στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς πέρασε προσωρινά η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ισοβαθμώντας με το Ισραήλ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Κύπρος, μοιρασιά για Βέλγιο-Ουαλία (videos)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Βέλγιο και Ουαλία έμειναν στο 0-0 στις Βρυξέλλες, με την… παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ να διατηρείται στην κορυφή με 8 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση με χτύπημα φάουλ του Μπέιλ που έδιωξε ο Κουρτουά στο 14΄ και στη συνέχεια το Βέλγιο έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά στο 22’ ο Χένεσεϊ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσαντλί στο 22’ και στο 26’ στάθηκε τυχερός καθώς το σουτ του Λόμπαρτς από την περιοχή χτύπησε στο δοκάρι.

Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη παρά και τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων που παίχτηκαν εξαιτίας του σοκαριστικού τραυματισμού του Μέρτενς, ο οποίος συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Γουίλιαμς και έχασε τις αισθήσεις του για κάποια δευτερόλεπτα. Ο ίδιος αποχώρησε σε φορείο με κολάρο στον αυχένα και μένει να δούμε αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ουαλία 8
2. Κύπρος 6
3. Ισραήλ 6**
4. Βέλγιο 5*
5. Βοσνία 2*
6. Ανδόρα 0

* ένα παιχνίδι λιγότερο
** δύο παιχνίδια λιγότερα

Τα γκολ:






Ο τραυματισμός του Μέρτενς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.