Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τραπατόνι: «Είπα ναι στην Ελλάδα»

Τραπατόνι: «Είπα ναι στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 20:17
Με δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι αποκάλυψε πως είχε διερευνητική επαφή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής, με τον ίδιο να δηλώνει πρόθυμος να βρεθεί στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Μπορεί η ΕΠΟ να διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Τζιοβάνι Τραπατόνι εξετάζεται ως πιθανή λύση για τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής, ωστόσο ο 75χρονος προπονητής με δηλώσεις του στο «corrieredellosport.it», αποκάλυψε πως είχε διερευνητική επαφή (όχι πρόταση) για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει με ποιον μίλησε:

«Μου ζητήθηκε από τους Έλληνες να απαντήσω στην ερώτηση για το αν είμαι διαθέσιμος να αναλάβω την Εθνική και είπα «ναι». Δεν είναι ακόμα προφανές, αν θα υπάρξει, τελικά, συμφωνία, αλλά εγώ τους έχω δώσει τη διαθεσιμότητα μου. Μέσα μου καίει ακόμη η φωτιά και θέλω να μεταδώσω την εμπειρία μου και την νοοτροπία μου στη διδασκαλία του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραπατόνι έχει γεννηθεί το 1939 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το μακρινό 1972. Μάλιστα ως προπονητής της Γιουβέντους είχε αποκλείσει την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977!

Τελευταία ομάδα της προπονητικής του καριέρας ήταν η Εθνική Ιρλανδίας, την οποία οδήγησε στο Euro 2012 για να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.