Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Ξέσπασε η Ολλανδία, ασίστ και δοκάρι ο Αφελάι (video)

Προκριματικά Euro: Ξέσπασε η Ολλανδία, ασίστ και δοκάρι ο Αφελάι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 21:04
Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα της σε φιλικό με το Μεξικό, η Ολλανδία ξέσπασε κόντρα στην Λετονία, καθώς πήρε μεγάλη νίκη με 6-0 στο Άμστερνταμ, με τους Ρόμπεν και Χούντελαρ να πετυχαίνουν δύο γκολ. Βασικός έπαιξε ο Αφελάι ο οποίος είχε δοκάρι και μία ασίστ.

Τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Euro πήρε η Ολλανδία, η οποία διέλυσε με 6-0 την Λετονία στο Άμστερνταμ και διατηρήθηκε στην 3η θέση με 6 βαθμούς, μειώνοντας προσωρινά στο -3 τη διαφορά από Ισλανδία και Τσεχία που ισοβαθμούν στην κορυφή με 9 βαθμούς.

Από δύο γκολ πέτυχαν Ρόμπεν (35’, 82’) και Χούντελαρ (42’, 89’), ενώ ο Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ (6’) και μοίρασε δύο ασίστ, τη μία για το τέρμα του Μπρούμα στο 78’.

Βασικός αγωνίστηκε ο Αφελάι ο οποίος έπαιξε για 69 λεπτά έχοντας δοκάρι (2’) και καλή ευκαιρία με σουτ στο 22’, ενώ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Χούντελαρ για το 3-0 των «οράνιε».

Να σημειωθεί πως ο Μπλιντ αποχώρησε τραυματίας στο 20ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Κλάσι, που έδωσε την ασίστ στο 6ο γκολ για την ομάδα του Χίντινκ.

Η βαθμολογία:

1. Ισλανδία 9
2. Τσεχία 9
3. Ολλανδία 6*
4. Λετονία 2*
5. Καζακστάν 1
6. Τουρκία 1

*παιχνίδι περισσότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.