Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φύσσας: «Καμία ανάμειξη με την επιλογή Ρανιέρι

Φύσσας: «Καμία ανάμειξη με την επιλογή Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 15:00
Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής ότι πρότεινε τον Κλαούντιο Ρανιέρι ως την καλύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής διέψευσε ο Τάκης Φύσσας.

Με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, ο Γιώργος Σαρρής τόνισε ότι ο Τάκης Φύσσας είχε πρότεινε τον Κλαούντιο Ρανιέρι ως την καλύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, ωστόσο ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του προέδρου της ΕΠΟ:

«Τον κύριο Ρανιέρι τον γνώρισα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, μου τον σύστησε ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, οπότε ο νοών νοείτο…», αναφέρει ο Τάκης Φύσσας και συνεχίζει:

«Επίσης, ουδέποτε ο κύριος Ρανιέρι συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα με τις εισηγήσεις μου για τους αντικαταστάτες του κυρίου Σάντος. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν!», κατέληξε.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή: «Ασχολήθηκα και εγώ και ο Φύσσας με αυτή την περίπτωση. Όταν το είπα στον Φύσσα για τον Ρανιέρι, μου είπε ότι είναι η καλύτερη επιλογή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.