Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ειδήσεις: VAR

'Επεσαν οι υπογραφές για το VAR
9/5/2019 13:14
'Επεσαν οι υπογραφές για το VAR

VAR και επίσημα πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση για την είσοδο του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Έτσι μετά από την εφαρμογή του στα μεγάλα πρωταθλήματα ήρθε και η σειρά του ελληνικού πρωταθλήματος να μπει στην εποχή του VAR. Οπότε αν όλα πάνε καλά, με την έναρξη της...

Ένα βήμα πιο κοντά στο VAR η Super League
15/4/2019 13:15
Ένα βήμα πιο κοντά στο VAR η Super League

Mε ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι το διάστημα 15-19 Απριλίου θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας το πρώτο σεμινάριο VAR. Tο σεμινάριο το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, έχει συγκεκριμένους στόχους και θα φέρει πιο κοντά τους Έλληνες διαιτητές με το Video...


Για την καλύτερη ενημέρωση σας, οι πιο σημαντικές αθλητικές ειδήσεις της ημέρας στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε τα πιο σημαντικά νέα για όλα τα σπορ. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, στίβος, αγώνες αυτοκινήτων, αλλά και E-Sports.

Επίσης, μια είδηση μπορεί να έχει και οπτικοακουστικό υλικό. Φωτογραφίες, videos με περίεργες φάσεις, γκολ, τα highlights αναμετρήσεων, ακόμα και αποφάσεις του Video Assistant Referee για ό,τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και γενικά στο χώρο του αθλητισμού.

To agones.gr δεν σας προσφέρει μόνο αθλητικές ειδήσεις, αλλά όποτε χρειάζεται η ενημέρωση σας μπορεί να έχει και πολιτικοκοινωνικό χαρακτήρα.

1