Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα… 8 η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα… 8 η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2014 18:58
Φαίνεται πως οι δύο συνεχόμενες ήττες από Σοσιεδάδ και Ατλέτικο νευρίασαν για τα καλά τη Ρεάλ, η οποία μετά την πεντάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βασιλεία, διέλυσε με 8-2 τη Λα Κορούνια εκτός έδρας, με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ, και τους Μπέιλ, Τσιτσαρίτο από δύο γκολ. Σκόραρε ο Τοτσέ για τους ηττημένους, γκολάρες από Χάμες και Ερνάντες.

Ποιος είδε τη Ρεάλ και δεν τη φοβήθηκε! Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Πριμέρα, διέλυσαν με το «εξωπραγματικό» 8-2 την Λα Κορούνια στο Ριαθόρ και έφτασαν τους 6 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια.

Η «βασίλισσα» χρειάστηκε σχεδόν μισή ώρα αγώνα για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Ρονάλντο να πιάνει όμορφη κεφαλιά και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 29ο λεπτό.

Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, καθώς στο 36’ ο Χάμες με τρομερό σουτ «έγραψε» το 2-0, ενώ ο Ρονάλντο πήρε ξανά τη σκυτάλη στο 41’ για το 3-0!

Ο Μεντούνιανιν μείωσε με πέναλτι στο 51’ για τη Λα Κορούνια, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να… νευριάσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σημείωσαν ακόμα τρία τέρματα με τους Μπέιλ (66’, 76’) και Ρονάλντο (78’) με τον δεύτερο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Στο 84’ ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Τοτσέ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά όμως στη συνέχεια ο Τσιτσαρίτο με δύο όμορφα γκολ στο 88’ και στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 8-2 για τη Ρεάλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.