Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελεγκρίνι: «Δεν ήθελαν τον Λάμπαρντ στην Τσέλσι...»

Πελεγκρίνι: «Δεν ήθελαν τον Λάμπαρντ στην Τσέλσι...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2014 00:15
Ο Φρανκ Λάμπαρντ ενδέχεται να βρεθεί αντίπαλος της Τσέλσι για πρώτη φορά στο παιχνίδι της Μάντσετσερ Σίτι με την Τσέλσι, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δηλώνει πως ο έμπειρος άσος δεν συνέχισε στους «μπλε» επειδή δεν τον ήθελαν και όχι γιατί ήθελε να αγωνιστεί στην Σίτι.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την Κυριακή την μεγάλη του αγάπη με τη φανέλα της Μάντσετσερ Σίτι καθώς παρότι είχε ακουστεί ότι ο Άγγλος άσος είχε συμφωνήσει να μην παίξει ενάντια στους «μπλε» στο διάστημα που θα αγωνίζεται δανεικός στους «πολίτες», ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο μέσο:

«Ο Φρανκ είναι μέρος της ομάδας και τον υπολογίζω για το παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη περίπτωση γι’ αυτόν» δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός της Σίτι ο οποίος πρόσθεσε πως ο Λάμπαρντ έφυγε από την Τσέλσι επειδή οι «μπλε» δεν τον ήθελαν:

«Πιστεύω πως ο Φρανκ δεν συνέχισε στην Τσέλσι γιατί δεν τον ήθελαν και όχι γιατί ήθελε να παίξει σε εμάς. Δεν μπορεί να παίζει στην ομάδα που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή, όμως έχει το δικαίωμα να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο. Ήρθε στην Σίτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν» δήλωσε ο Πελεγκρίνι.

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν περίμενε ποτέ να δει τον Λάμπαρντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι:

«Εάν μου λέγατε πριν τέσσερα με πέντε χρόνια γι’ αυτό τότε θα έλεγα ότι θα ήταν περίεργο. Ακόμα και πριν λίγους μήνες, όταν υπέγραφε στη Νιου Γιουρκ, δεν το περίμενα. Όμως είναι η απόφαση του. Όταν έφυγε για τη Νέα Υόρκη περίμενα να μείνει εκεί. Όμως είναι η ζωή του. Είναι δική του απόφαση και το σέβομαι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.