Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης μιλάει για την επόμενη μέρα στον «Γηραιό» σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τη Δευτέρα (1/12)
Συνέντευξη Τύπου πρόκειται να παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα (1/12) ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, έχοντας σκοπό να αναλύσει το πλάνο του για την επόμενη μέρα στον «Γηραιό». Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα ανακοινώσεων του Porto Palace Hotel και θα ξεκινήσει στις 12:00.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει ότι την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας, κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, στο Porto Palace Hotel (αίθουσα ανακοινώσεων).
Διαδικασία Συμμετοχής Δημοσιογράφων
Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε δημοσιογράφους.
Όσοι εκπρόσωποι ΜΜΕ επιθυμούν να παρευρεθούν, παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail μέχρι την Κυριακή στις 18:00 στο [email protected] με τα εξής στοιχεία:
• Ονοματεπώνυμο
• Μέσο στο οποίο εργάζονται
Η επιβεβαίωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την είσοδο στον χώρο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία».