Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άμπροουζ: «Θα συμβούλευα πολλούς παίκτες να πάνε στην Ελλάδα»

Άμπροουζ: «Θα συμβούλευα πολλούς παίκτες να πάνε στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2014 19:19
Με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Ντάρεν Άμπροουζ, ο οποίος αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμα του από την Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως θα συμβούλευε πολλούς παίκτες να κάνουν μια ανάλογη κίνηση.

Μπορεί αρκετοί ξένοι παίκτες να μην αποχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο σε αυτούς δεν ανήκει ο Ντάρεν Αμπρόουζ, ο οποίος μετά την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την αγγλική Ίπσουιτς ως τον Ιανουάριο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της:

«Όταν πήγα στην Ελλάδα εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν ήταν όπως τα περίμενα. Είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλα κρίθηκαν στο τέλος. Εμείς ήμασταν στις τελευταίες θέσεις όταν πήγα και τελικά υποβιβαστήκαμε την τελευταία αγωνιστική μετά από μια ήττα από τον Ολυμπιακό.

Θα συμβούλευα πολλούς παίκτες να κάνουν μια ανάλογη κίνηση και να πάνε στην Ελλάδα. Αν θέλεις να βελτιωθείς και να δεις τον κόσμο, πρέπει να πας στο εξωτερικό
», δήλωσε ο Άγγλος άσος ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες προπονούνταν με την Ίπσουιτς και κατάφερε τελικά να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Λόρι Σάντσεζ ήταν προπονητής και με ζήτησε. Εγώ άρπαξα την ευκαιρία. Όσο καιρό ήμουν στην ομάδα αντιμετωπίσαμε 4-5 πολύ καλές ομάδες και ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούριο» τόνισε ο Άμπροουζ ο οποίος σημείωσε 6 γκολ σε 11 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.